KVALITETSSÄKRAD TJÄNST GODKÄNDA RÅDGIVARE

0939-1147147  29.90 kr/min  

 

Kundomdömen


Malin Widen skriver:

Du är fantastisk❤️ Mycket bra och tillmötesgående att prata med. Känns som att det stämmer det du säger!!

limda skriver:

Tack finaste Annie för all din visdom och stöd jag fick när jag kontaktade dig för en spådom. När jag ringde var jag helt förkrossad och uppgiven och deppad. Men genom dina råd och klarhet fick jag nytt perspektiv på mitt problem och kände mig mycket mycket lugnare. Efter samtalet var det som en sten som föll från mitt hjärta,hade sån sorg i kroppen innan. Nu känns allt mycket mer ljusare oh mer hanterligt. Tack så jättemycket fina du

carina skriver:

Helt fantastisk upplevelse att prata med Jannike. Blev paff på ett positivt sätt hur allt stämde klockrent. När jag ringde kände jag en uppgivenhet, och oro, men efter samtalet fylldes jag av lugn och hopp ,kände mig mycket lugnare efter samtalet, stort tack till dig Jannike, du gör en mycket viktig insats i stöd och vägledning. Kommer höra av mig igen. Stort tack

Feraja skriver:

Marica! Du är underbart! Sällan finns någon som har så stark intuition som du... Du ser saker klart. Jag ville skriva om det redan när vi pratade för första gång. Jag rekommenderar Marica mitt helt hjärtat. Stor kram

Solan skriver:

Vilken fin samtal vi hade du är en fantastisk kvinna, lätt att prata med. Du gav mig ro och hopp.. Rekommenderar Viola väldigt stark.

solan skriver:

Trevlig tjej men kändes som att hon var lite osäker ,men tacksam för dessa ord som jag fick.)

solan skriver:

Tack för så fin samtal ,rekommenderas stark .

solan skriver:

Tack Viola för samtal, tyvärr samtalet avbröts men jag återkommer gärna till dig, Rekommenderas stark:) Tack för fin samtal

solan skriver:

Väldig trevlig människa ,lätt att prata med , fick svar på mina frågor .REKOMMENDERAS STARK!!!

solan skriver:

Tack vilken förmåga du har ,blev lite ovansjuk . Rekommenderas stark, hon vet precis vad hon pratar om ,härlig samtal :) :)

Veronica persson skriver:

Tusen Tack för din hjälp och att du gav mig hopp och tro! Det du såg och sa stämde in. Rekomenderas varmt!

Evin skriver:

Tappade bort min 500 lapp och chansade bara genom att ringa upp Ronald och han hittade det åt mig!! Blev så chockad. Verkligen stark och duktig!

Milly skriver:

Jättetrevlig och lätt att prata med! Inte dömande, utan gav positiva tips och råd! Kändes mycket seriös och engagerad. Känner mig hoppfull och positiv nu efter samtalet!

Irma skriver:

En oerhört härlig människa och lätt att prata med. En stor hjälp som jag kommer mer än gärna i kontakt med i fortsättningen. Tack för hjälpen som jag fick! Rekommenderas mer än varmt!

Linda skriver:

Vad behaglig ödmjuk och fin du är. Tack för din klarhet..och tack för att du fick mej att känna att det finns hopp. ❤️

Nina skriver:

Det här är på RIKTIGT! Har pratat med flera spådamer och Ulva känner in en på en gång! Inget svammel! Bara klockrena svar precis som det ska vara. :) Hon får faktiskt 5 plus av mig Högsta betyg!!!!

Sara skriver:

Super duktig, rekommenderar stark... Du Viola såg verkligen allt som händer i mitt liv just nu... många röda rosor till dig :)))

Christina Engborg skriver:

Underbart samtal! Snabba klara svar! Tack!

Katarina Abdiu skriver:

Världens bästa!! Tack för hoppet jag fick och ett så givande samtal som bekräftade mina misstankar. Kommer definitivt ta till mig råden jag fick! Allt du sa stämmde så otroligt bra. Tack och ha det så jätte bra!! Kram. K

Christina Engborg skriver:

Upplyftande, varmt och insiktsfullt hjälper han mig och skapar ordning i det kaos jag var i! Tack!! Rekommenderas varmt!

sanna skriver:

Wow! Vill varmt rek Karolina som är enormt pricksäker och hjälpte dessutom mig att justera obalanser! När hon hjälpte mig med mina obalanser så kände jag av det direkt mao fick lite hjärtklappning för en stund och blev enormt trött,och vaknade dagen efter med ett otroligt lugn och med mycket påfylld energi! Tack fina ängel!

Siri skriver:

Superduktig spådam och mycket trevlig! Fick jättebra vägledning i mina frågor. Tack så mycket / Siri

sandra skriver:

Beskrev situationen kring mig och mannen i mitt liv väldigt bra, inget prat utanför situationen utan raka svar, Vissa saker återstår att se om det sker. Rekommenderar.

sandra skriver:

Otrolig på att få in detaljer kring situationen. Sade saker som jag har varit med om och bara jag vet. Väldigt trevlig att prata med och ödmjuk men lindar inte in något utan säger som det är. Tack för samtalet sist fick upp ögonen på ett helt annat sätt, det var en väckarklocka som jag behövde.

Nahid skriver:

Helt fantastisk. Jag har ringt henne fler gånger och kommer att göra det även i fortsättningen.

Lisa skriver:

Tack så enormt mycket för din hjälp. Healingen du gav mig har fått mig att känna mig mycket lättare inombords. Du var även väldigt ödmjuk och det var lätt att öppna upp mig för dig. Tack!

Miriam Larsson skriver:

Tack Jannike för din hjälp. Jag var så ledsen och deprimerad när jag ringde till dig. Din röst var så varmt, glad och mild. Jag blev förvånad över att du kunde tala om om platser, människor och saker från mitt förflutna och barndom. Namn, beskriva rummet jag var i. Allt var ju korrekt. Du hade rätt i allt du sa. Jag fick tillbaka hoppet om ett bra liv, och nu kan jag göra allt jag vill i framtiden. Din röst hade något som stoppade smärtan jag fysiskt haft i kroppen under många år.  Jag kommer att ringa dig igen. Tack ! Kram Miriam

Sandra skriver:

Hej! Tack för samtalet igår, det gav mig energi och mod att fortsätta på min väg. Du sänder ut så bra energier och insikt. Otroligt hur du prickade in våran situation och känslorna kring det. Du är sannerligen en väldigt bra spådam,rekommenderar dig och återkommer igen.

Anastasia skriver:

Tack Kristina. Det kändes väldigt harmoniskt och avslappnat för mig som kund att få vägledning utav dig. Du är väldigt lugn och ger raka och snabba svar, det uppskattas. Ett extra plus i kanten får du för healingen :) Rekommenderas absolut!

Karro skriver:

Cilia är en rationell spådam som ger raka enkla svar som är spot on. Väldigt jordnära och trygg. Hon jobbar snabbt och effektivt. Rekommenderar henne!

Sabina skriver:

Kan varmt rekommendera . Tack för snabba svar ! Kram

Ema skriver:

Tack Dan! Mitt första samtal och det gav mig fortsatt hopp!

Josefin skriver:

När jag tog upp telefonen och ringde dig hade jag en klump i halsen. När vi la på var den klumpen borta. Tack så otroligt mycket för dina fina ord och för den kärlek och omtanke du ger. Du har garanterat rätt jobb. All kärlek till dig fina Melissa.

Kerstin skriver:

Helt fantastisk!

Kerstin skriver:

Har pratat med henne flera gånger. Hon är väldigt träffsäker och haft rätt i allt hon spått mig i. Dessutom är hon väldigt glad och överför sin härliga positiva entusiasm under samtalet. Rekommenderar henne varm!

Mikael skriver:

Kan varmt rekommendera Vanja. Hon visste vad hon pratade om och hjälpte mig verkligen. Tack vare dig är mina tvivel på mig själv borta. Jag återkommer igen.

Jossan skriver:

Dig kommer jag ringa igen. Jag är så glad att jag fick pratat med just dig. En sten har lyft från mitt hjärta. Tack snälla du!

Barbro.E skriver:

Känner bara att jag måste kommentera hur bra Dan är! Han har hjälpt mig så otroligt mycket i kärlekslivet. Det han berättar om mig är så på pricken att det är nästan skrämmande, Och den vägledning han ger i våra samtal är gudomlig. Efter ett samtal med Dan så känns det verkligen i kropp & själ att han skickat positiva energier. Rekommenderas varmt!!

Karolina skriver:

Super mysig, ger massor av information riktigt charmig och vi skrattade mycket. Stor kram till dig fina Anki!

Felicia skriver:

Jag har ringt till många spådamer i mitt liv. Men Jessica är den som verkligen har fått mig att få se sanningen om mig och livet, hon hjälpte mig på rätt väg och hon är superskicklig! Så tacksam!

birgitta skriver:

såå enormt varm & härlig kvinna med de rätta talangerna rekommenderas varmt.hon kan sin sak

Milla skriver:

Super bra. Fick mycket information och kunde se precis hur det såg ut runt mannen jag vill ha. Milla

Lila skriver:

Blev så rörd av alla budskap Therese så väldigt tydligt förmedlade till mig. Hon kanaliserar rena energier. Guiderna förmedlar så tydligt genom henne! Hennes sätt att bemöta mig som ringer är så ödmjuk och respektfull. Helt underbar är Therese!

Linda skriver:

Duktig trevlig, lätt att prata med, snabb med sina svar! djupdyker i frågorna. Rekomenderar Karolina starkt.

Josefin skriver:

Så otroligt varm och fin person. Kan lätt rekommendera henne. Hon visste vad hon pratade om och hon vände mitt dåliga humör till bra humör. All kärlek till dig Karolina

Barbro skriver:

Jag är så tacksam för vårt samtal. Du har fått mig att förstå och gett mig en otrolig energi . Tack! Jag kommer ringa dig igen!

Jan skriver:

Vill tacka för väldigt upplysande o träffsäkert samtal! När jag på på luren bubblade jag av glädje och den förtvivlan jag känt när jag ringde dig var som bortblåst!? Hur du kan veta så mycket bara genom en telefonkontakt är ett mysterium?! Men jag är så nöjd & tacksam! Full pott! Jag återkommer

Ella skriver:

Underbar!! Så hög vibration på Sofie vilket är jätteviktigt för mig när jag söker rätt medium. Glad, uppåt, positiv, varm, uppmuntrande. Arbetar snabbt och effektivt, håller sig till frågan och ger bra med detaljer. Rekommenderas!

Donna skriver:

Hej! Pratade med Rebecca hon va helt fantastisk och prickade in allt tack snälla för dina ord och jag känner mig fruktansvärt mycket bättre

Lis skriver:

världens bästa!

 
 
Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar