KVALITETSSÄKRAD TJÄNST GODKÄNDA RÅDGIVARE

0939-1147147  29.90 kr/min  

 
Annie

Annie - tarot

Annie använder sig av tarotkort för att ge vägledning åt dig. Låt henne ge dig hjälp och styrka.

 
0939-1147147
Utloggad
NR211
 
Pinga mig
Be mig att logga in genom att skicka ett SMS med 211 till 08-55445544 Du får ett SMS när jag har loggat in. Denna tjänst är gratis.
Skicka SMS nuKlicka här för att ringa nu!
29.90 kr/min
 

Hej och välkommen till mig, Annie! Jag är en inkännande och kanaliserande vägledare. Jag använder mig i första hand av tarotkort och tar hjälp av dess magiska symboler. Även astrologi kan ge oss de ledtrådar vi behöver för att se både bakåt och framåt i tiden. Jag utför guidade meditationer om det är något du är i behov av. Till min hjälp finns min personliga guide i mitt dagliga arbete med att vägleda andra. Jag kan hjälpa dig att komma i kontakt med dina egna andliga sidor och utveckla de om du vill. Jag kan hjälpa dig med att tolka dina drömmar eller det du känner att du behöver få hjälp med. Ingen fråga är för svår eller stor, jag kan hjälpa dig med råd i de flesta ämnen. Jag är en god inkännande lyssnare och det du säger stannar självklart mellan oss, du kan alltid känna dig trygg med mig. Du är varmt välkommen att ringa mig. 
Kram Annie.

Språk jag talar/förstår

Kundomdömen

Mia skriver:

Tack!! Tack för svaren, och lugnet. Jag kommer absolut ringa dej igen.


02 augusti, tisdag 06:47
Nicklas skriver:

Annie Tack för din mediala gåva som verkligen känns trygg och säker det stämmer alltid. Jag kommer ringa igen. Du är så skicklig i att se in i vad som väntar och även hur det ser ut just nu runt om. Jag kan varmt rekommendera Annie


23 juni, torsdag 05:05
Amanda skriver:

Annie!!! Du är helt otroligt duktig! Du har rätt var enda gång. Den Bästa! Jag kan varmt rekommendera Annie. Tack ⭐️


21 april, torsdag 12:25
Maria skriver:

Fina Annie du är helt underbar! Allt som du har sagt har stämt och jag uppskattar alla mina samtal med dig. Kram


18 april, måndag 12:01
Anne skriver:

Annie! Du är helt otroligt underbar att prata med. Såå skicklig och säker. den BÄSTA av alla. Kram


03 augusti, tisdag 10:54
Anette Kozica skriver:

Annie du hade rätt igen❤️ Jag är så tacksam för alla de fina samtal jag haft med dig. Tack fina Du. Jag kommer höra av mig igen.


05 april, måndag 23:06
Anette Kozica skriver:

Annie är så otroligt fin, inkännande och mjuk. Jag har pratat med dig två ggr nu och varje gång blir jag helt lugn. Du är så viktig i ditt mediala arbetet du gör. Jag kan varmt rekommendera Annie.


09 februari, tisdag 17:37
Maaya skriver:

Alltid så fantastisk och klockren! Så himla fin och healande med! Stor kram


18 december, fredag 07:35
cristian skriver:

tack för saḿtalet annie det avbröts där. men tack för all hjälp från dig.dina svar var varma och man kännde sig glad när jag fick mina kärleksfrågor besvarade.på ett mycket bra .rekomenderar värkligen att höra av er till världens bästa spådam.


20 september, söndag 14:11
Hanna skriver:

Tack för healing, den lugnande, värmde och hjälpte


17 maj, söndag 07:07
Lena Pålsson skriver:

Det kändes som en lättnad redan under samtalet. Efter en vecka så blev det som du sa. Stort tack L.P.


29 oktober, tisdag 09:44
Marianne skriver:
TusenTACK, finaste ANNIE för ovärderlig hjälp och många läkande samtal. Ditt fina och kärleksfulla bemötande har varit som balsam för min själ och helt ärligt, så har jag har ALDRIG tidigare pratat med ett medium som ger så klockren vägledning och får in så många detaljer som egentligen bara jag kan veta. (Jag kan tillägga att jag träffat många duktiga medium genom åren och är dessutom medial själv) Kärlek och ljus från Marianne

11 oktober, fredag 08:56
Anna-Lena skriver:

Mycket skicklig och duktig kan varmt rekommendera. Kram Anna-Lena


04 september, onsdag 14:35
Carina skriver:

Vilken gåva att du har din fina blogg tacksam för den .


10 augusti, lördag 10:17
Eva skriver:

Hej Annie. Jag blev rekommenderad att ringa dej av en vän, och jag är glad att jag vågade göra det, för jag har aldrig kontaktat något medium förut. Jag fick tillbaka hopp, och se en kommande lösning. Nu känns det så mycket bättre. Tack!


16 mars, lördag 07:58
Carina Bogren skriver:

Ett stöd i livet när det är på bott


01 mars, fredag 09:39
Ninni skriver:

Tack! Du lugnande mig, jag fick glasklart svar på det som oroade mig. Du har hjälpt mig så många gånger med att rätt perspektiv, se lösningar och få tillbaka hoppet. Ovärderlig hjälp när det råder tunga tider. Det känns nästan som healing att prata med dig. Stort tack /Ninni.P.


09 februari, lördag 15:27
Ilja skriver:

Tack Annie för fin vägledning. Jag känner mig alltid lugnare, och mer hoppfull efter samtalen. Annie har öppnat många dörrar som jag inte kunde se själv. Hon har även hjälpt mig att själv kunna hantera vissa problem i mitt liv. Tack för fint stöd och massor av lugnande, helande energier.


24 september, måndag 16:05
Solan skriver:

Annie är så mjuk att prata med har en röst som lugna ner och hon är jätte duktig på det som hon gör. Tack för dem samtal som vi har haft. Rekommenderar Annie väldigt starkt.


24 augusti, fredag 18:07
limda skriver:
Tack finaste Annie för all din visdom och stöd jag fick när jag kontaktade dig för en spådom. När jag ringde var jag helt förkrossad och uppgiven och deppad. Men genom dina råd och klarhet fick jag nytt perspektiv på mitt problem och kände mig mycket mycket lugnare. Efter samtalet var det som en sten som föll från mitt hjärta,hade sån sorg i kroppen innan. Nu känns allt mycket mer ljusare oh mer hanterligt. Tack så jättemycket fina du

04 mars, söndag 00:51
Klicka här för att lämna omdöme
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 

Läsvärda artiklar

Stress

Stress

1136 visningar

Att koppla av och undvika stress är en av de viktigaste sakerna man måste göra för att må bra. Här får du lite tips på hur du kan släppa din stress

 
Hantera rädsla för döden

Hantera rädsla för döden

3132 visningar

Hur kan du hantera rädsla för döden? Det finns olika steg du kan ta för att hantera rädsla för döden och alla frågor man undrar över

 
Önska med hjälp av ett ljus

Önska med hjälp av ett ljus

12756 visningar

Du kan önska med hjälp av ett ljus. I flera århundraden har människor önskat med hjälp av ett ljus för att få sin önskan uppfylld. Här beskrivs det

 
 
 
Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar