KVALITETSSÄKRAD TJÄNST
GODKÄNDA MEDIUM
Hängivenhet och ärlighet - Ring oss på

  0939-1147147    29.90 kr/min (18 år)  

 

Regler & villkor

Sveriges spå tjänst. Ring 0939-1147147 dygnet runt. Tydliga svar och vägledning om framtiden av träffsäkra medium och spådamer.

Vid samtal till 0939-1147147 läggs kostnaden på din vanliga telefonräkning. Du debiteras 29.90 kr/min (18 år). Så kallad vanlig samtalstaxa tillkommer om din operatör normalt debiterar vanlig samtalstaxa. Kostnaden börjar så fort du ringer numret och avslutas så fort du lägger på luren. Samtalet bryts automatiskt av telebolaget efter cirka 50 minuter och då har du valet att ringa upp igen om du vill prata mer. I telefonmenyn väljer du 1 för att prata med första bästa lediga spådam. Du väljer 2 för att lyssna på presentationerna eller 3 om du redan vet vem du vill prata med. Under samtalet kan du alltid gå tillbaka till huvudmenyn genom att trycka 9 på din telefon.

Alla samtal med våra rådgivare är konfidentiella. Alla rådgivare har testats och godkänts. Vi kan garantera att du får bästa möjliga service och skickliga tolkningar i vår telefontjänst. Våra rådgivare arbetar empatiskt och med respekt gentemot dig. Rådgivarna utför tolkningar som ska hjälpa och stödja dig i livet, men erbjuder inte färdiga svar till livet. Vi tror på att du själv är ansvarig för ditt liv och din framtid och i varje stund kan påverka hur din framtid kommer att se ut. Våra rådgivare hjälper dig att hitta rätt väg, så att du kan leva det liv som är menat för dig. Tolkningarna bör inte ses som alternativ till ekonomisk, juridisk, medicinsk eller psykologisk hjälp. Du kan tryggt vända dig till våra rådgivare, som alla arbetar etiskt korrekt och med dina intressen i centrum.

Vi följer Etiska rådets regler för betalsamtal samt alla relevanta lagar och regler. Tänk på att du måste vara 18 år eller äldre och att telefonabonnemanget behöver vara i ditt namn, alternativt måste du ha tillstånd från innehavaren av telefonabonnemanget för att ringa. Om du har några frågor så kontakta vår kundtjänst på 0660660020 eller skicka ett mail till help@spalive.se. Kundtjänsten är bemannad helgfria vardagar mellan 8-18.

Om du vill få SMS när vi har gratiskampanjer, klicka HÄR. Får du redan SMS, men vill avregistrera dig från framtida SMS, då klickar du HÄR. Gratisminuter vid kampanjer kan inte nyttjas av dig som ringer med kontantkort eller som har abonnemang hos Comviq. Övriga abonnemangskunder kan nyttja gratisminuter.

 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147147 är 29.90 kr/min (18 år). Du betalar via telefonräkningen

Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min (18 år)
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar