KVALITETSSÄKRAD TJÄNST
GODKÄNDA MEDIUM
Hängivenhet och ärlighet - Ring oss på

  0939-1147147    29.90 kr/min (18 år)  

 
Anki, ,

Anki - klarseendeAnki finns på spålive för att hjälpa dig med dina problem. Hennes erfarenhet gör att hon lätt snappar upp energier från andra sidan


 
 

Hej! Jag är en klarsynt kvinna som har haft med mig min mediala gåva i alla år. Jag har inte alltid använt den, men på senaste tiden har min gåva utvecklas och jag vill hjälpa andra att hitta sin väg i livet. Jag använder tarotkort, är klarhörande och får in energier från andra sidan. Jag läser av med min intuition och med mina guiders hjälp. Jag är en god lyssnare och jag är så tacksam för att jag får hjälpa dig att hitta dina svar och vara med på att hitta din väg in i framtiden. Jag är god på relationer, ekonomi och allt inom framtid, vägval och mycket mera. Jag är här för dig när du behöver mig. Jag har också förmågan att läsa av energier och de träder upp som bilder för mitt inre öga. Jag är på gott humör eftersom jag har har levt så länge att jag har stor erfarenhet av livets goda och mindre goda stunder. Jag är här för dig och gläder mig till att du väljer att prata med just dig. Välkommen!

Språk jag talar/förstår

Kundomdömen

Hildegard skriver:

Rekommenderas. Hjälpte mig när det var tufft på jobbet. Sa att det kommer bättre tider du kan lägga det gamla bakom dig.


Skrivet 06 september, måndag 20:40
Lisa skriver:

Rekommenderas! :)


Skrivet 18 januari, måndag 16:53
Klicka här för att lämna omdöme
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 

Kunskapsrelaterade artiklar

Ont ska med ont fördrivas

Ont ska med ont fördrivas

7185 visningar

Alla har vi vid något tillfälle haft ett svidande möte med nässlan. Hur ska vi förhålla oss till nässlan egentligen? Ont ska med ont fördrivas!

 
Tarotlinjen

Tarotlinjen

3552 visningar

Jag hittade den bästa spådamen jag pratat med på den här tarotlinjen, hon är oslagbar! Har du testat att ringa tarotlinjen än?

 
Kort nummer tretton

Kort nummer tretton

4931 visningar

Kort nummer tretton är döden. Vad detta kort nummer tretton? Det kan vara lite läskigt, men kortet kan även innebära nytt liv och hopp!

 
Att välja sitt magiska namn

Att välja sitt magiska namn

10315 visningar

Alla som arbetar som spåkvinna eller sierska använder inte sina mänskliga namn. Här lär vi dig hur du kan välja ditt eget magiska namn.

 
Sista utvägen

Sista utvägen

6477 visningar

Sista utvägen och hur ett medium kan hjälpa till att gå vidare till andra sidan. Entiteten valde sista utvägen och fick hjälp med att passera dörren.

 
Änglaviskningar

Änglaviskningar

1568 visningar

Visste du att alla kan utveckla förmågan att höra änglaviskningar? Är man lyhörd och fått lite träning så kan du höra änglaviskningar.

 
 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147147 är 29.90 kr/min (18 år). Du betalar via telefonräkningen

Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min (18 år)
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar