KVALITETSSÄKRAD TJÄNST
GODKÄNDA MEDIUM
Hängivenhet och ärlighet - Ring oss på

  0939-1147147    29.90 kr/min (18 år)  

 
Magdalena, , tarotlinjen

Läs min blogg

Nästa kapitel i Stormen!
andrasidanspegeln.se
Den vackra Miranda är eftersträvansvärd men ändå så ofullständig. Hennes djupaste...
Meditation ett lugnare verktyg finns inte!
entrostimorkretklarsyn.se
Alla kan meditera, jag får frågan ibland om det är svårt och ohanterligt. I början kan det...
Nytt år nya krafter och stilla dit sinne!
entrostimorkretklarsyn.se
Nu har det gått ca 1 .5 sedan nyår och innan det var jul. Jag hoppas att ni alla fick en lugn...
Läs min blogg på spålive.se
Läs min blogg

Magdalena - tarotHär är Magdalena. Hon är sierska, spådam samt häxa i vit magi. Hon har erfarenhet inom alla områden, Spår i tarot, runor och änglakort. Är även kunnig inom meditation och böner.


 
0939-1147147
Utloggad
NR224
 
Pinga mig
Be mig att logga in genom att skicka ett SMS med 224 till 08-55445544 Du får ett SMS när jag har loggat in. Denna tjänst är gratis.
Klicka här för att ringa nu!
29.90 kr/min (18 år)
 

Ett av mina största verktyg är min egen intuition, och olika energier hjälper mig att svara på livets olika frågor. Drömtydning är något jag utför regelbundet. Våra drömmar är vårt undermedvetnas sätt att försöka kommunicera med oss, särskilt då vi har återkommande drömmar. Det kan vara en lösning på ett problem du har, men det kan också vara någon vi älskar, som från andra sidan har ett viktigt meddelande. Varför kan de då inte bara visa oss på ett enklare sätt? Jag vet att jag på tarotlinjen kan med mina gåvor erbjuda experthjälp. Det finns små tecken där jag har gåvor som på olika sätt kan hjälpa dig att se, erbjuda glimtar, små bitar av den otroliga värld som vi har omkring oss. När du väljer att spå dig hos mig kan jag se vad som syns igenom slöjan för dig. Jag jobbar mycket med samlevnad och relationer, och ibland kan det vara just den där kommentaren från en främling som behövs för att saker och ting skall falla på plats. Du är välkommen att ringa mig på denna spålinje för att bli spådd över telefon. Inga frågor är konstiga eller fel att säga. Med hjälp av min intuition och tarotkort kan jag vägleda dig. Med värme, omtanke och kärlek så finns jag här just för dig. Ring gärna mig, Magdalena för att spå dig och få höra din spådom.
Med all kärlek, kram Magdalena

Språk jag talar/förstår

Kundomdömen

Maja skriver:

Finaste Magdalena! Tusen TACK för ett helt fantastiskt samtal, som var helt avgörande för mig i min läkningsprocess. Jag bara ÄLSKAR ❤ dina helande och välskrivna blogginlägg, som berört mig djupt. Du är jättetrevlig, rak o ärlig och ger helt klockrena svar på de frågor man ställer. Hjärtevarma kramar från Maja


Skrivet 11 oktober, måndag 18:26
Johanna skriver:

Super bra, duktig och trevlig. Hjälpte mig med healing och gav bra råd. Lysande Magdalena. Är så glad att jag funnit dig. Kramar


Skrivet 06 juli, tisdag 05:50
Petter skriver:

Wow! Helt otrolig spådam/ medium. Var lite skeptisk från början men jag har aldrig träffat på nån som förstår mitt mörker. Rak , ödmjuk , bra lyssnare , bästa råden. Ring henne!


Skrivet 26 juni, lördag 04:07
Katrin skriver:

Magdalena är den bästa spådam jag träffat på, hon är rak och ärlig. Jag tackar för all hjälp du gett mig, du har guidat och stöttat mig när jag som mest behöver det. Du har hjälpt mig med healing och beskydd, du är en fin vacker människa. Ring till henne så hjälper hon dig i alla frågor. Magdalena är guld värd.


Skrivet 29 april, torsdag 04:57
Anna skriver:

Kära Magdalena, samtalet bröts innan jag hann tacka dig för ett fantastiskt fint samtal och för att du har fått mig att må mycket mycket bättre. Det är första gången jag ringer dig och har fått stora insikter gällande relationen mellan mig och min farbror. Tack för att du är lyhörd, rak, ärlig och genuin med en stor dos av ödmjukhet. Stor varm kram så hörs vi snart igen ❤️


Skrivet 27 mars, lördag 04:36
Jessica skriver:

Lysande och klockren , inga frågor för svåra att svara på. Ödmjuk och en god lyssnare , återkommer alltid till henne. Bloggen vacker och mycket användbar , hjälpt mig med min sorg och sjukdom.


Skrivet 24 januari, söndag 04:07
Sarah skriver:

Tack för vårt samtal. Du är ljuset i mitt mörker. Kan varmt rekommendera.


Skrivet 07 oktober, onsdag 05:00
Lina Lundin skriver:

Magdalena hjälpte mig med healing och andning och tillsammans bad vi till ärkeänglarna om beskydd. Varm och känslig och pricksäker. Jag längtar till nästa samtal.


Skrivet 01 oktober, torsdag 05:02
Pieter skriver:

Tack Magdalena för ditt fina sätt och hur bra lyssnare du är. Det du sa var korrekt och sant. Kommer återkomma.


Skrivet 01 oktober, torsdag 04:11
Mary skriver:

Så ödmjukh och träffsäker ! Jättebra beskrivet och sa precis som det var . Ringer gärna igen !


Skrivet 16 augusti, söndag 04:51
martin skriver:

Tack för vårat samtal. Det stämde precis som du sade. Kan varmt rekommendera dig och dina kunskaper. Kommer definitivt ringa igen.


Skrivet 22 mars, söndag 10:49
Tessan skriver:

Magdalena du verkligen hjälpt mig, med din medkänsla och ödmjukhet så har du guidat mig rätt. Tack för din underbara hjälp och varma energier, det stämde helt otroligt korrekt. Tack


Skrivet 09 februari, söndag 06:03
Tess skriver:

Mycket ödmjuk och trevlig. Rak och ärlig. Hon har verkligen hjälpt mig och det hon sagt har stämt in. Hon är guld värd. Tacksam för all hjälp.


Skrivet 06 februari, torsdag 05:53
Klicka här för att lämna omdöme
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 

Kunskapsrelaterade artiklar

Sanningen om änglar

Sanningen om änglar

2460 visningar

Vad är sanningen om änglar? Är du nyfiken och intresserad av att veta sanningen om änglar så fortsätt läsa här. Änglarna kan lära dig mycket!

 
Hälsningar från Himlen

Hälsningar från Himlen

1740 visningar

Har du fått hälsningar från himlen? Andarna delar alltid sin kärlek till sina kära. Kärlek är allt de har. De skickar hälsningar från himlen till dig.

 
Spå dig in i framtiden

Spå dig in i framtiden

2635 visningar

Vill du spå dig in i framtiden? Ett medium kan ge dig en spådom som handlar om just spå dig in i framtiden för att se vad som väntar dig.

 
Frågor att ställa till ett medium

Frågor att ställa till ett medium

13430 visningar

Frågor att ställa till ett medium kan vara bra att skriva ner innan du ringer. Tänk igenom dina frågor att ställa till ett medium så du inte glömmer!

 
Drömtolkning

Drömtolkning

381 visningar

Vad innebär drömtolkning och hur kan det hjälpa dig? Har du haft en häftig dröm på senaste? Läs mer här om vad drömtolkning innebär.

 
Spå i runor

Spå i runor

3154 visningar

Att spå i runor är en konst som inte vem som helst behärskar, det kräver kunskap! Ring en spådam om du har frågor, de kan spå i runor för att ge svar.

 
 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147147 är 29.90 kr/min (18 år). Du betalar via telefonräkningen

Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min (18 år)
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar