Omdömen

Ta gärna del av våra kunders upplevelse av tjänsten innan du väljer vem du vill tala med

Ellie tycker så här om :

Kändes jättebra att prata med, visste precis vad som händer, träffade rätt på allt. Gav otroligt mycket stöd och bra ord. Gav glädje. Henne ringer jag absolut igen. Tack Marie!

Rosé-Marie tycker så här om :

En mycket trevlig och duktig kvinna. Har pratat med henne flera ggr och hon är alltid till stor hjälp. Rekommenderas varmt

Anna Carolina tycker så här om :

Tack för ett bra samtal med mycket bekräftelser och insikter. Det känns att du är öppen och vet. Tack!

Ann Cathrine tycker så här om :

My du är fantastisk. Lättsam att samtala med, du ger tydliga och klara råd samt av det du ser / får fram. Önskar dig allt väl. Kommer fortsätta att höra av mig till dig. Kram Ann Cathrine

Åttondenovember1930 tycker så här om :

Tydliga budskap. Mycket igenkännande. Kan varmt rek detta trevliga varma medium. Kommer att ringa igen längre fram.

Jenny Ericsson tycker så här om :

Den här underbara kvinnan hjälpte mig på djupet och jag kunde inte sluta prata för att det gav så mycket. Hon gjorde mig glad, lugn, trygg, stärkt, gav mig insikter och förståelse och var uppriktigt intresserad av allt jag sa. Hon var kontinuerligt närvarande i hela vårt långa samtal och gav alltid goda genomtänkta kloka svar. Jag fick en känsla av ren kärlek och vänskap när vi pratade och jag har aldrig kunnat anförtro någon med mina innersta hemligheter, tankar och känslor som jag kunde göra till henne. Hon dömer dig inte, tror på dig och är ödmjuk och öppen inför livet och allt som kan hända. Hon är en sann healer och hjälpare med hjärtat på rätta stället! Hon är en så fin människa med ett så varmt hjärta och jag är så tacksam för att jag fick prata med henne när min nöd av hjälp var stor.

Christofer tycker så här om :

Tack Rasmus. Tack vare dig hittade jag min kärlek. Mvh Christofer

Anna tycker så här om :

Rasmus är en sådan god lyssnare vad det än gäller. Och han är så duktig på att sätta sina ord rätt. Ger han högsta betyg. Mvh Anna.

Mirela tycker så här om :

Super härlig att prata med och hade rätt i allt! Grymt bra! Tack.

21oktober20.30 tycker så här om :

Marianne är så tydlig i sina budskap. Får fram mycket på kort tid. Det är så trevligt att prata med henne för man känner sig så trygg. Tack för din hjälp

Louise Rindner tycker så här om :

Jag uppskattar jättemycket dina goda råd och budskap, jag känner mig mycket opptemistisk efter vårt samtal

Elisabeth tycker så här om :

Jätteduktig. Fick mycket bra svar på mina frågor och de kändes rätt. My ger klara konkreta svar och många bra råd. Efter samtalet hade alla frågetecken suddats ut, och jag kände mig lugn och harmonisk efteråt. Mycket trevlig och lättsam att prata med också. Ger mycket positiv energi. Tack för mycket givande samtal My och jag kommer återkomma. mvh

Monica tycker så här om :

Din vägledning har hjälpt mig otroligt mycket. Jag trodde aldrig att mitt förhållande med min partner skulle gå att rädda men nu har vi hittat tillbaka till varandra och jag känner äntligen livsglädje igen. Mvh /Monica

Hanna tycker så här om :

Har spått mig hos många olika men Ulva är absolut bland dem bästa! Allt hon sa stämde så otroligt duktig!

Mona tycker så här om :

Pratade nyss med dig. Och jag vill bara tala om att du är en sådan oerhört trevlig och varm, klok kvinna och du har en stark intuition. Tusen tack för ett mycket behagligt och givande samtal och för din hjälp. Att du gav mig hopp och tro! Rekommenderas varmt! Stor kram!

Tiffany tycker så här om :

Tack för ditt meddelande om boken med ett foto i. Allt du sa innan stämde in, men när du nämnde just boken vid sängen med ett foto i, visste jag att jag kunde tro på dig. Du är begåvad och har fin talang. Jag tackar så mycket för din hjälp idag, du har ett mig hoppet tillbaka!

201809191933 tycker så här om :

Så äkta. Mitt i prick. Ödmjuk och fin. Hör av mig igen. Tack för ett fint samtal!

Nils Ergren tycker så här om :

Jag fick så bra råd! Ett riktigt medium till skillnad från många andra!

Mna tycker så här om :

Riktig grym! Rekommenderas stark! ❤️❤️❤️

Mna tycker så här om :

Riktigt grym!

Mon tycker så här om :

Bäst!

Solan tycker så här om :

Har haft väldig många fina samtal där du har berättat otroliga fina saker och du har kunnat att se saker utan att jag har berättat någon. Väldig fin person rekommenderar henne stark.

Solan tycker så här om :

Trevlig och har en stor kunskap han vet verkligen vad han pratar om, man blir överraskad av han känner så bra. En ung man med en stor hjärta och framförallt väldig duktig på vad han gör. Rekommendera honom.

Solan tycker så här om :

Väldig trevlig person, en underbar kvinna, lätt att prata med stark intuition och visste precis vad jag hade på hjärtat. Rekommendera henne stark

Mirela tycker så här om :

Tusen tack för hjälpen. Din energi smittar av sig och ger mig styrka samt att du har rätt i allt. Tack! Önskar dig sinnesro och all lycka med allt.

Solan tycker så här om :

Tack för en fin samtal du är en av dem bästa

Gittan tycker så här om :

Vad vore min mediala/intellektuella resa utan Karolina! Så superbäst & hennes härliga attityd & goa skratt förgyller mina dagar! Hon är bara så bäst & jag rekommenderar henne å det högsta bästa varmt!

Bina tycker så här om :

Bästa spådamen och så pricksäker.

Steffanie tycker så här om :

Tack så hjärtligt för samtalet. Du prickade in saker som ingen hade kunnat veta! Och du är en snäll och bra samt seriös lyssnare med begåvning. Allt känns så mycker mer klarare nu! Tack :)

Siw Jonsson tycker så här om :

Trevlig och kunnig, hon överaskade mig på rätt roligt och spännande sätt. Jag ser fram emot att det händer. Tack gulliga du.

Dwin tycker så här om :

Jag pratade med honom tidigare idag för första gången. jag tycker jätte om hans sätt. Joshua gjorde mig så glad, lugn och mår bättre inre. Han gjorde mig att få inre frid. Tusen tack underbara Joshua, jag ska rekommendera honom starkt till alla. Han förklarade situationen precis som att han var med mig. Tusen tack underbara Joshua. Gud välsigne dig. massor med kramar. MVH

Emi tycker så här om :

Du är så fin och du är en ängel här på jorden tack för det fina samtalet. Jag kommer absolut rekommendera dig. Kram

Nathali tycker så här om :

Jag ringde flera spådom kvinnor, men Ulva är ju bara en fantastisk person! Jag mådde och mår super bra direkt efter jag har pratat med henne.

Madeleine tycker så här om :

Harmoniskt och givande samtal med riktigt duktig sierska. Tusen tack!

Karro tycker så här om :

Anna, du är Så duktig. Dig har jag förtroende för. Tack.

Anna-Karin Abisko tycker så här om :

Tack, för dina rena och klara svar. Säker och ren kanal till andra sidan. Äkta, bra och klockren. KRAM

Linda tycker så här om :

Fanstastisk person! Jag är jätte nöjd!

Margareta tycker så här om :

Bra, seriöst, såg mina problem, kunde ge mig bra synvinkel på mitt väg val. Kände mig glad och fick styrka inombords. Kan rekommendera denna dam.

Kicki tycker så här om :

Har pratat med fler spådamer men ylva överträffade verkligen mina förväntningar. Hon kan sitt jobb. Ringer jag till någon så är det bara ylva.

Britt-Marie tycker så här om :

Jag fick ledtrådar som saknats i vår kvinnliga del av släkten, som betyder mycket för mitt hjärtas frid, tack!

Tiffani tycker så här om :

Super skicklig! Är så tacksam för Felicias hjälp. Prickade in rätt på allt och gav mig svar samt råd inför min framtid! Jag ringer igen när jag behöver mer vägledning.

Sabina tycker så här om :

Klockren och stämmer allt vad hon säger

Jenny tycker så här om :

Bästa spåkvinnan! Mycket skicklig och får in otroligt mycket på en gång som visar sig stämma. Klockrena raka svar.

Maria tycker så här om :

Bra, klar feedback, klarhet och möjlighet att se gav mig kraft tillbaka. Mycket nöjd med samtalet, kommer att återkomma. Iris kändes närvarande /enkel lätt att samtala med. Rekommenderas varmt. Tack Iris samtalet skapade möjlighet att släppa taget i vad jag grubblat på så länge.

Frida tycker så här om :

Kristina var väldigt noggrann och tydlig, och det kändes så bra att få den vägledning och snabba svar som hon gav! Hon kunde verkligen känna av hur någon känner och mår, även se hur situationer ser ut. Och med det då kunna ge den bästa spådomen för mig!

Monica tycker så här om :

Tack så mycket Jannike ❤️ Trots att jag var ledsen, så uppskattar jag din ärlighet och din vägledning. Du sa så mycket som stämde och jag hoppas det blir så som du förutsåg. Du är både en super duktig spådam men även en god hjärtad person som har hjärtat på rätt plats. Sluta aldrig med det du gör. Med din kunskaper och redskap är detta precis det du skall göra, hjälpa människor. Det är ditt kall. Tack för dina vänliga ord och vägledning ❤️/ Monica

Carolina tycker så här om :

Tack för samtalet Angélica, jag känner mig mycket bättre efter vi pratade, ganska lätt och bra för att lyssna. Jag kunde känna att allt du sa stämde och måste tacka för goda råd och hjälp. Du är underbart och bästa var att vi kunde prata min modersmål. Jag kommer säker att ringa dig flera gånger! Caro.

Catta tycker så här om :

Otroligt träffsäker! Även träffsäker i frågor om framtiden! Rar och trevlig o prata med! Kan varmt rekommendera Sally då jag pratat med henne flera ggr

Marita tycker så här om :

Jag måste varmt rekommendera Sally för ett gott bemötande och god lyssnare och goda råd, allt stämde om mitt förflutna och mycket på här och nu, och även på kommande händelser har allt stämt, jag känner att jag har fått en bra vägledning nu när händelser dyker upp i livet. Marita

Mia tycker så här om :

Mycket nöjd med Sally då hon är pricksäker på allt. Mycket kunnig och mycket trevlig. Allt har och stämmer det hon får fram. Rekommenderas varmt

 
 
 
0939-1147147

Genom att använda denna webbsida samtycker du till användningen av kakor. Information som samlas in med kakor kan vara t.ex. hur ofta du besöker webbsidan och från vilket land du surfar. Läs mer

_