Omdömen

Ta gärna del av våra kunders upplevelse av tjänsten innan du väljer vem du vill tala med

Margareta tycker så här om Sarah:

Jag har varit i kontakt med Sara flera gånger. Både om en jobbig relation och mitt mående. Hon är trygg och säker och kommer snabbt fram till ett resultat. Jag mår bra efter samtalen och kommer att ringa igen.

Cristian tycker så här om Alma:

Är jätte nöjd tacksam med samtalet med Alma hon hjälpte mig med ett stort bekymmer som jag hade och fick veta sanningen hur allt var istället. Hon gav korrekta tydliga svar, och gjorde mig glad för nu vet jag vad jag ska göra ändra alltihopa och tro mera på mig själv. Tack Alma för samtalet uppskattar verkligen det. Tveka inte att höra av er till henne hon är den bästa!

Lina tycker så här om Alma:

Kännde mig trygg och säker när jag ringde och fick klockrena svar

Martin tycker så här om Alma:

Mycket rak och ärlig kändes som hon prickar rätt i det hon säger, kändes bra efteråt

Mary tycker så här om Valentina:

Jätteduktig, kunde beskriva situationen och personen som det var! Rekommenderar absolut.

Mary tycker så här om Joshua:

Tack fantastiska du! Du är helt otrolig och beskrev precis som det var. Kram!

Mary tycker så här om Elisa:

Elisa är fantastisk! Sån fin och varm person och så träffsäker! Sa precis som det var innan jag ens börjat förklara! Tack fina du, du är otrolig!

Mary tycker så här om Iris:

Du är helt fantastisk! Tack för hjälpen och för att du beskrev precis som situationen var och är!

Anna L tycker så här om Jannike:

Jag är glad att du är tillbaka. Jag har väntat på dig i nästan ett år! Jag rekommenderar dig till alla eftersom du är snäll, vänlig, rolig och du svarar på alla mina frågor. Tills nu har du haft rätt. Jag är så glad att jag hittade dig Jannike och att jag får ringa dig. Anna L.

Hanna tycker så här om Jannike:

Jannike är så otroligt duktig, snabb, träffsäker och fick in detaljer. En av dem bästa på denna spålinje. Kram!

Mia tycker så här om Camilla:

Mycket goda råd och vägval jag fick från denna sierska. Hon hjälpte mig med bekräftelse av yrkesväg och kring min relation, som jag behövde ta ett klart beslut om. Hon använder sig av sin naturliga kraft och tarot. Så jag fick mycket positiv energi av det.

Malin tycker så här om Tilda:

Har prata med Tilda flera gånger. Hon är duktig och flera saker har skett som hon sagt

Karolina tycker så här om Alma:

Alma är proffsig, klok, tar sig tid att lyssna och förstå. Hon är väldigt bra att prata med. Återkommer alltid till henne då hon har mitt förtroende.

Ida tycker så här om Ylva:

Allt stämde väldigt bra! Ylva prickar in precis. Förlåt att jag försvann, vill tacka för din fina vägledning! Jag återkommer.

Anonym tycker så här om Ulva:

Bästa någonsin, får in detaljer likt ingen annan och är fantastisk att sia om framtiden. Allt slår in. Rekommenderas varmt!

Tobbe tycker så här om Lia:

Fick pratat Lia om mina problem och hon kunde hjälpa mig på ett bra sätt. Mår mycket bättre nu. Tack Lia för hjälpen. Kommer säkert höra av mig igen vid behov. Kan varmt rekommendera Lia. Tobbe

Johan tycker så här om Barbro:

Har varit skeptisk till sånt här men bestämde mig för att pröva då saker i mitt liv har hänt som tyngt på många sätt. Denna Barbro är ju helt fantastisk. Hon kan omöjligt veta allt som hänt mig och pricka in saker exakt. Är ingen skeptiker längre utan har verkligen fått bevis för att en del människor har fantastiska gåvor som hjälper många. Hon fick även kontakt med nära och kära som gått bort och samma där hon prickade in dem exakt rätt och hon beskrev saker som bara jag vetat och ingen annan. Kan verkligen rekommendera henne. Johan.

Anna S tycker så här om Lia:

Tack Lia för din fina och varma vägledning när jag verkligen kände mig fast och vilsen. Kommer ringa tillbaka till dig igen. Du gav mig ny energi. Du beskrev mig och min situation så bra. Jag kan verkligen rekommendera Lia. Tack Lia för att du lyssnade och gav mig nytt hopp.

My tycker så här om Eliza:

Eliza du är en ⭐

Marie tycker så här om Lia:

Tack Lia för ett mycket givande samtal. Du gjorde min dag❤

En röst i natten tycker så här om Elisa:

Jag har letat länge och provat många som säger sig ha en gåva. Och visst har det funnits dom som har en gåva. Men det här var på riktigt! Elisa har en gåva som är unik och utöver det vanliga! I Hon berättade direkt hur min situation såg ut innan jag ens hant fråga. Mycket duktig! Varm och sympatisk! Vill ni ha ett äkta medium som verkligen är synsk har ni kommit rätt. Ring henne. Ni kommer inte bli besvikna!

Jens tycker så här om Sarah:

Mycket bra. Jag fick stor hjälp med många frågor om min livssituation och mycket annat. Fick också kontakt med avlidna närstående som jag önskat länge. Har pratat med många medium men tyckte verkligen Sarah har varit bäst hittills.

Edde tycker så här om Sarah:

Sarah gjorde en fantastisk insats och hjälpte mig enormt mycket när jag stod i för ett vägval i livet. Hon var mycket insiktsfull och fick mig att inse i vilken riktning som jag skulle röra mig. Tack Sarah!

Majsan tycker så här om Susanne:

Tusen tack, underbara Susanne! Ditt varma bemötande och dina klockrena svar på alla mina frågor gjorde mig lugn och fick mig att genast må bättre i en väldigt turbulent tid. Du är ett jätteduktigt medium och jag kan varmt rekommendera dig. Kramar

Esperanca Noon tycker så här om Sophia:

Efter samtalet med dig, blev jag otrolig glad, lugn och hoppfullt igen något jag inte har varit på länge. Tack så mycket. April är på väg in, nu är det bara avvakta och se. Du är verkligen gjord för att vara spådam du har lugnet när du pratar och förklarar du tar tiden och lyssnar, du gör detta med hela ditt hjärta. Nej, jag har bara positiva omdömen till dig

Sabina tycker så här om Elisa:

Elisa är oerhört träffsäker och tydlig, hon hjälpte mig snabbt att se klarare! Tack så mycket!

Sandra Gustafsson tycker så här om Sanne:

Kan varmt rekommendera Sanne! Hon kändes äkta, varm och genuin. Hon fick mig att må så mycket bättre under och efter samtalet. Många bra råd, kändes som allt hon sa stämmer, och kommer att stämma in längre fram. Tack Sanne för ett varmt och fint samtal. Mvh/ Sandra

Anneli tycker så här om Liv:

Stort tack bästa Liv för en jättetrevlig pratstund kan verkligen rekommendera att ringa till dig.

Anneli tycker så här om Ylva:

Stort tack finaste Ylva.

Anneli tycker så här om My:

Stort tack, så duktig. Kram

Andrea Löf tycker så här om Alma:

Är så tacksam för Almas hjälp igenom den kris jag hade i själen, för alla råd och för att hon även lyft mig från min sorg. Tack Alma för din healing och framför allt för att du lyssnade till mig, du har hjälpt mig med ditt underbara ljus att hitta en ny väg i mitt liv och känner att du ger mig sådan energi och kraft när jag pratar med dig. Tack fina du.

Sandra tycker så här om Alma:

Tack för ett trevligt samtal och goda svar. Jag kommer att ringa tillbaks till dig! Kram Sandra

Sabina tycker så här om Alma:

Väldigt lugn och pricksäker! Tusen tack!

Lotta Carlsson tycker så här om Joshua:

Joshua! Du är fantastisk. Du är underbart bra på att förklara och ge vägledning. Jag är så tacksam för ditt stöd, dina förklaringar och vägledning. /kram

Charlotte tycker så här om Ulva:

Detta är något utöver det som jag förväntade sig rak och ärlig och prickar in det mesta med tarotkort och egen känsla över energier detta gillade jag.

Anneli tycker så här om Stefan:

Så trevlig

Sanna tycker så här om Tilda:

Sa väldigt kloka ord och fick fram mycket på kort tid. Tacksam!

Vigdis tycker så här om Ulva:

Ulva är pricksäker. Speciellt de, stora, dragen med ekonomi, karriär och jobbyte. Tid är knepigt och vissa saker har tagit tid, men vissa av de mest osannolika av hennes förutsäger har slagit in. Ingen sierska har rätt i minsta detalj, men Ulva är den mest pricksäkra jag träffat på.

Densi tycker så här om Susanne:

Spot on. Seriös och vänlig. Ett av de bästa medium någonsin

Mmm tycker så här om Susanne:

Så duktig på det hon gör! Ger ärliga svar på allt man undrar. Bäst!

Maria tycker så här om Joshua:

Josuah är en lysande stjärna ser alltid mitt högsta bästa i alla situationer. Kan varmt rekommendera Josuah. Maria

Soso tycker så här om Joshua:

Jag har pratat med många olika men han är bäst. klockrent allt och jag rekommenderar starkt till alla. Jag ger honom 100 procent bäst

David tycker så här om Maria:

Tack Maria för all hjälp och kloka råd! Kommer ringa dig igen!

Bo tycker så här om Maria:

Mitt i prick! Fick bra hjälp och Maria är mycket trevlig och lätt att prata med. Tack

Anna tycker så här om Maria:

Hejsan! Maria hjälpte mig ur en svår livssituation. Hon hjälpte mig att se saker från ett annat perspektiv. Gav mig hopp om framtiden och att förändringen börjar här och nu. Fick råd om hur jag skulle hantera allt för att komma vidare. Hon visste vad jag kände och jag fick bekräftelse på att andevärlden faktiskt existerar. Klockrena budskap! Tack

Sabina tycker så här om Kelly:

Stort tack!

Sabina tycker så här om Susanne:

Stort tack för dina värmande och tröstande ord!

Agneta tycker så här om Maria:

Maria är otroligt duktigt inkännande medium! Hon hjälpte mig att se klart över vilka beslut jag behövde ta för att komma vidare i livet. Tack från hjärtat.

Victoria tycker så här om Maria:

Kan verkligen rekommendera Maria! Mycket klarsynt och hon gav mig förståeligt perspektiv på problemen i mitt liv. Verkligen inkännande och gav mig verktyg till att hantera min svåra situation på ett positivt sätt. Det kändes så mycket bättre efter samtalet och är nu en återkommande kund!

Sabina tycker så här om Joshua:

Joshua har betytt mycket för mig och min utveckling, jag är oändligt tacksam!

 
 
 
0939-1147147

Genom att använda denna webbsida samtycker du till användningen av kakor. Information som samlas in med kakor kan vara t.ex. hur ofta du besöker webbsidan och från vilket land du surfar. Läs mer

_