Omdömen

Ta gärna del av våra kunders upplevelse av tjänsten innan du väljer vem du vill tala med

Catharina Jansson tycker så här om Sandra:

Tack för all hjäp och stöd. Jag mådde dårlig då jag ringde, men du gav mig klara svar och fick mig att tänka på ett nytt sätt. Jag kommer att ringa dig igen! Kram Catharina

Ullis tycker så här om Nora:

Underbar person att prata med och känner in situationen. Hjälpt mig mycket!

Sofia tycker så här om Leon:

Bäste Leon. På rekommendation av en en väninna ringde jag dig när allt var som jobbigast för mig. Jag var väldigt skeptisk till att ringa och trodde inte på det här med medialitet. Jag erkänner att jag är djupt imponerad, tacksam och glad att jag lyssnande både på min väninna och dig. Dina råd hjälpte mig verkligen i en väldigt tuff situation. Allt är bra nu i mitt liv. Jag kommer ringa dig igen. Stor kram från Sofia som hade kärlekstrassel!

Sara tycker så här om Nora:

Jättenöjd med samtalet fick svar på alla mina frågor! Kommer absolut ringa igen! Till Nora Rekommenderar strakt. Allt hon har sagt till mig stämmer rätt. Snäll och ödmjuk person trevlig att prata med.

Mikael Björk tycker så här om Tilda:

Denna kvinna är verkligen medial. Hon såg hur mitt liv varit bakåt i tiden och hur det skulle bli i framtiden. Allting stämde och har slagit in! Hon fick mig att se mitt liv ur en annan synvinkel och gav mej livsglädjen tillbaka. Jag återkommer gärna flera gånger till Tilda!

Christopher Palmer tycker så här om Leah:

En fantastisk människa att prata med som verkligen har en livserfarenhet som gör att hon har tillgång till ett väldigt stort perspektiv, och därför upplever jag att hon är ödmjuk, empatisk och lyhörd. Utan dömande ger hon goda råd och hjälpte mig att själv komma till insikt och rätt beslut för mig själv. Rekommenderar starkt ett samtal med henne!

Agneta tycker så här om Ylva:

Mycket bra. Tydlig.

Anna-Lena tycker så här om Ulva:

Jag kan varmt rekommendera Kelly, mycket skicklig kunnig och bra rådgivning för allt hon ger, guld värt. Många kramar Anna-Lena

Anna-Lena tycker så här om Kelly:

Jag kan varmt rekommendera Kelly, mycket skicklig kunnig och bra rådgivning för allt hon ger, guld värt. Många kramar Anna-Lena

Mona tycker så här om Leah:

Vilket fint samtal vi hade. Du är en fantastisk kvinna, lätt att prata med. Du gav mig ro och hopp. Rekommenderar Leah väldigt stark.

Maria tycker så här om Sarah:

Bra och snabba svar, har ringt många olika medium men Sarah är bäst och mycket seriös. En unik gåva som hon använder med ärlighet och träffsäkerhet. Jag ringer Sarah när jag behöver vägledning och stöd. Tack kära Sarah för allt du gett mig och min familj.

Anonym tycker så här om Helen:

Helen är underbar att prata med. Hon bara vet. Trovärdig. Tack för dina fina svar på mina frågor.

Kicki tycker så här om Joshua:

Så klockrent! Han vet vad han gör❤️ Väldigt duktigt o träffsäker. Tydliga budskap. Får in mycket på kort tid. Tack för den fina samtalet. Jag kommer absolut rekommendera dig. Stor tack till Joshua.

Marju tycker så här om Annelie:

Anneli är snabb och duktig, direkt känner man att hon får in det jag frågar, du har hjälpt mig enormt mycket, varm och kärleksfull är du! Din gåva är fantastisk.

Jenny tycker så här om Jesper:

Han kan se allt och träffar mitt i prick, han är verkligen toppen. Han kan se själen och läser av allt. Rekommenderas varmt.

Sara tycker så här om Joshua:

Jag har pratade med honom idag, han är otroligt duktigt. Han förklara så bra och han hade svar på alla mina frågor, jag har pratat med andra men ingen kunde vara så tydligt som han, jag blev jätte glad och fick svar på alla mina frågor som jag har funderar hela tiden, jag rekommendera honom till alla

Jesper tycker så här om Sarah:

Jättebra och otroligt vad mycket information jag fick om mitt liv och framtid. Allt stämde jättebra.

Marju tycker så här om Ulva:

Ulva, du fångade in det viktiga och gåtfulla denna tidiga morgon, du är snabb och säker, jag blev trygg och lugn

Lila tycker så här om Stefan:

Han kanaliserar verkligen rent. Så harmoniskt sätt att leverera budskap ! ✨

Jennie tycker så här om Ulva:

Fantastisk! Ger svar som alltid stämmer och slår in. Jag återkommer till henne om och om igen. Ylva är bäst!

Maria tycker så här om Ronald:

Tack Roland. Samtalet bröts men vill tacka dig för hjälp med insikt till att våga lita på allt jag får till mig. Det är starkt och ovant men samtidigt väldigt genuint. Som jag sa så är det svårt att våga lita på allt när man är känslomässigt involverad men jag ska fokusera på kärlek, ljus och styrka. Jättefint samtal, Tack!

Eva tycker så här om Ulva:

Tack❤️ Ett fantastiskt samtal. Hon beskrev min situation väl och gav mig inre ro och framtidshopp. Kommer ringa fler gånger.

Lena tycker så här om Joshua:

Fantastisk person. ’Klockren’ som medium. Beskriver och uttrycker sig väl. Rekommenderas.

Eliza tycker så här om Stefan:

Han är väldigt bra på det han gör! Han får in både situationer, känslor och personer. Jag kommer att ringa tillbaka!

Kristina tycker så här om Wilma:

Rekommenderar henne starkt, så underbar och trevlig att prata med. Ger mycket positiv energi. Ödmjuk och lättsam. Kommer fortsätta höra av mig till dig. Kram Kristina

Karin Bolund tycker så här om Leah:

Kan inte vara utan dig, Leha.

Ellinor tycker så här om Jesper:

När man pratat med Jesper känner man sig alltid bättre till mods efter, hur illa man än känt angående sin situation. Han får fram klara budskap och är pålitlig. Kan varmt rekommenderas.

Gun tycker så här om Ronald:

Tack Ronald för att jag fick prata med dig mitt i natten! Du är grym. Helt enkelt bäst❤️❤️❤️

Aurora tycker så här om My:

Det känns lätt och roligt att fortsätta nu med det jag behöver, och jag är väldigt nyfiken på det som kommer komma ur det - och full av goda förhoppningar! Tack My, och allt gott! Aurora

Ally tycker så här om Jesper:

Jesper är en väldigt fin och mjuk man som är bra på att lyssna och känna empati. Han får in mycket detaljer på kort tid som stämmer!

Alexandra tycker så här om Stefan:

Denna rådgivare pratade jag med i 45 min. Han är väldig professionell och ärlig. Han svarade på alla frågor och är väldigt duktig i de han säger stämmer väldigt bra. Återkommer igen!

Jenny tycker så här om My:

Hon kan verkligen sin sak och hon är jätte duktig. Prickar in allt till punkt och prickar. Rekommenderas varmt.

Sanna tycker så här om Wilma:

Väldigt öppen och förstående personen. Kan verkligen rekommendera Wilma

Sanna tycker så här om Wilma:

Mycket trevlig och förstående person som pricka alla rätt.

Madde tycker så här om My:

Så lättsam att prata med och så kloka råd. Allting känns så mycket lättare nu. Tusen tack för det givande samtalet. Mvh

Randi Jensen tycker så här om Ylva:

Fick många goda råd. Sa även saker som jag aldrig berättat eller sagt till någon. Ylva brydde sig om mig. Tala om hur jag kunde få löst en del problem och gav mig svar. Kändes väldigt tryggt att prata med henne samt äkta. Jag kommer att ringa igen. Är så glad och tacksam att just hon svarade denna sena natt. Har fått tillbaka tron och hoppet på ljusare framtid efter många svåra år. Tusen Tack för all din hjälp. Kommer att ringa igen och ser fram emot det. Kram Randi

Solan tycker så här om Viola:

Det är så skönt att prata med dig Viola, varje gång när jag mår dålig och pratar med dig det känns att varje sten som jag har i bröstet försvinner. Du hjälper mig att se klarare. Tack för att du finns

Hanna tycker så här om Susanne:

Riktigt bra. Kommer ringa igen!

Elisabet tycker så här om Nora:

Hon har gåvan. Hon kunde läsa in situationen och personen som jag frågade om. Fick även superbra tips i hur jag ska gå framåt. Tack Nora! Dig kommer jag att ringa igen!

Maria tycker så här om Ylva:

Otroligt träffsäker. Allt Ylva säger stämmer med det som skett. Ylva är någon man ringer till för sann äkta spådom. Hon vet verkligen, och man får snabba svar

Arwa tycker så här om Joshua:

Det var så härligt att prata med dig att jag grät och mådde jätte bra bara en kort stund efter jag har pratat med dig! Tack så mycket för en underbar samtal.

Alya tycker så här om Iris:

Kändes bra att prata Iris. Man blir lugn, ringer gärna igen!

Mina tycker så här om Karolina:

Jätteduktig, ger snabba svar och är supervänlig. Får fram så mycket under kort tid. Kommer alltid att ringa dig. Kram

Leah tycker så här om Ulva:

Tusen tack för samtalet igår! Du lyckades verkligen få in situationen och satte ord på mina känslor. Jag ser framemot det som du berättade om och kommer att ringa dig framöver. Precis som de andra här, så rekommenderar jag också Ulva!

Gerry tycker så här om Magdalena:

Träffsäker och mycket ärlig. Rekommenderas verkligen

Ulrika tycker så här om Viola:

Viola är helt underbar och duktig! Pejlar in läget utan en massa frågor

Randi Berger tycker så här om Iris:

Jag trodde inte på spådommar innan jag ringde dig. Du gav med raka svar och inget trams, du är den enda som klarar av att läsa.

Elin tycker så här om Ronald:

Samtalet med Ronald vad så himla givande. Jag känner att hans energi gav mig lugn att kunna gå vidare i mina känslor. Hade vaekligen förmågan att sätta ord på mina inre känslor. Kan varmt rekommendera

Majsan tycker så här om My:

Tusen tack, underbara My för ett helt fantastiskt samtal. Du hjälpte mig på ett så fint och ödmjukt sätt och du gav mig helt klockrena budskap som gick rakt in i hjärtat. Är så tacksam att änglarna vägledde mig till att ringa dig och jag rekommenderar dig varmt! Hjärtevarma kramar

Tina tycker så här om Marica:

Helt fantastisk

 
 
 
0939-1147147

Genom att använda denna webbsida samtycker du till användningen av kakor. Information som samlas in med kakor kan vara t.ex. hur ofta du besöker webbsidan och från vilket land du surfar. Läs mer

_