Omdömen

Ta gärna del av våra kunders upplevelse av tjänsten innan du väljer vem du vill tala med

En röst i natten tycker så här om :

Jag har letat länge och provat många som säger sig ha en gåva. Och visst har det funnits dom som har en gåva. Men det här var på riktigt! Elisa har en gåva som är unik och utöver det vanliga! I Hon berättade direkt hur min situation såg ut innan jag ens hant fråga. Mycket duktig! Varm och sympatisk! Vill ni ha ett äkta medium som verkligen är synsk har ni kommit rätt. Ring henne. Ni kommer inte bli besvikna!

Jens tycker så här om :

Mycket bra. Jag fick stor hjälp med många frågor om min livssituation och mycket annat. Fick också kontakt med avlidna närstående som jag önskat länge. Har pratat med många medium men tyckte verkligen Sarah har varit bäst hittills.

Edde tycker så här om :

Sarah gjorde en fantastisk insats och hjälpte mig enormt mycket när jag stod i för ett vägval i livet. Hon var mycket insiktsfull och fick mig att inse i vilken riktning som jag skulle röra mig. Tack Sarah!

Majsan tycker så här om :

Tusen tack, underbara Susanne! Ditt varma bemötande och dina klockrena svar på alla mina frågor gjorde mig lugn och fick mig att genast må bättre i en väldigt turbulent tid. Du är ett jätteduktigt medium och jag kan varmt rekommendera dig. Kramar

Esperanca Noon tycker så här om :

Efter samtalet med dig, blev jag otrolig glad, lugn och hoppfullt igen något jag inte har varit på länge. Tack så mycket. April är på väg in, nu är det bara avvakta och se. Du är verkligen gjord för att vara spådam du har lugnet när du pratar och förklarar du tar tiden och lyssnar, du gör detta med hela ditt hjärta. Nej, jag har bara positiva omdömen till dig

Sabina tycker så här om :

Elisa är oerhört träffsäker och tydlig, hon hjälpte mig snabbt att se klarare! Tack så mycket!

Sandra Gustafsson tycker så här om :

Kan varmt rekommendera Sanne! Hon kändes äkta, varm och genuin. Hon fick mig att må så mycket bättre under och efter samtalet. Många bra råd, kändes som allt hon sa stämmer, och kommer att stämma in längre fram. Tack Sanne för ett varmt och fint samtal. Mvh/ Sandra

Anneli tycker så här om :

Stort tack bästa Liv för en jättetrevlig pratstund kan verkligen rekommendera att ringa till dig.

Anneli tycker så här om :

Stort tack finaste Ylva.

Anneli tycker så här om :

Stort tack, så duktig. Kram

Andrea Löf tycker så här om :

Är så tacksam för Almas hjälp igenom den kris jag hade i själen, för alla råd och för att hon även lyft mig från min sorg. Tack Alma för din healing och framför allt för att du lyssnade till mig, du har hjälpt mig med ditt underbara ljus att hitta en ny väg i mitt liv och känner att du ger mig sådan energi och kraft när jag pratar med dig. Tack fina du.

Sandra tycker så här om :

Tack för ett trevligt samtal och goda svar. Jag kommer att ringa tillbaks till dig! Kram Sandra

Sabina tycker så här om :

Väldigt lugn och pricksäker! Tusen tack!

Lotta Carlsson tycker så här om :

Joshua! Du är fantastisk. Du är underbart bra på att förklara och ge vägledning. Jag är så tacksam för ditt stöd, dina förklaringar och vägledning. /kram

Charlotte tycker så här om :

Detta är något utöver det som jag förväntade sig rak och ärlig och prickar in det mesta med tarotkort och egen känsla över energier detta gillade jag.

Anneli tycker så här om :

Så trevlig

Sanna tycker så här om :

Sa väldigt kloka ord och fick fram mycket på kort tid. Tacksam!

Vigdis tycker så här om :

Ulva är pricksäker. Speciellt de, stora, dragen med ekonomi, karriär och jobbyte. Tid är knepigt och vissa saker har tagit tid, men vissa av de mest osannolika av hennes förutsäger har slagit in. Ingen sierska har rätt i minsta detalj, men Ulva är den mest pricksäkra jag träffat på.

Densi tycker så här om :

Spot on. Seriös och vänlig. Ett av de bästa medium någonsin

Mmm tycker så här om :

Så duktig på det hon gör! Ger ärliga svar på allt man undrar. Bäst!

Maria tycker så här om :

Josuah är en lysande stjärna ser alltid mitt högsta bästa i alla situationer. Kan varmt rekommendera Josuah. Maria

Soso tycker så här om :

Jag har pratat med många olika men han är bäst. klockrent allt och jag rekommenderar starkt till alla. Jag ger honom 100 procent bäst

David tycker så här om :

Tack Maria för all hjälp och kloka råd! Kommer ringa dig igen!

Bo tycker så här om :

Mitt i prick! Fick bra hjälp och Maria är mycket trevlig och lätt att prata med. Tack

Anna tycker så här om :

Hejsan! Maria hjälpte mig ur en svår livssituation. Hon hjälpte mig att se saker från ett annat perspektiv. Gav mig hopp om framtiden och att förändringen börjar här och nu. Fick råd om hur jag skulle hantera allt för att komma vidare. Hon visste vad jag kände och jag fick bekräftelse på att andevärlden faktiskt existerar. Klockrena budskap! Tack

Sabina tycker så här om :

Stort tack!

Sabina tycker så här om :

Stort tack för dina värmande och tröstande ord!

Agneta tycker så här om :

Maria är otroligt duktigt inkännande medium! Hon hjälpte mig att se klart över vilka beslut jag behövde ta för att komma vidare i livet. Tack från hjärtat.

Victoria tycker så här om :

Kan verkligen rekommendera Maria! Mycket klarsynt och hon gav mig förståeligt perspektiv på problemen i mitt liv. Verkligen inkännande och gav mig verktyg till att hantera min svåra situation på ett positivt sätt. Det kändes så mycket bättre efter samtalet och är nu en återkommande kund!

Sabina tycker så här om :

Joshua har betytt mycket för mig och min utveckling, jag är oändligt tacksam!

Catharina Jansson tycker så här om :

Tack för all hjäp och stöd. Jag mådde dårlig då jag ringde, men du gav mig klara svar och fick mig att tänka på ett nytt sätt. Jag kommer att ringa dig igen! Kram Catharina

Ullis tycker så här om :

Underbar person att prata med och känner in situationen. Hjälpt mig mycket!

Sofia tycker så här om :

Bäste Leon. På rekommendation av en en väninna ringde jag dig när allt var som jobbigast för mig. Jag var väldigt skeptisk till att ringa och trodde inte på det här med medialitet. Jag erkänner att jag är djupt imponerad, tacksam och glad att jag lyssnande både på min väninna och dig. Dina råd hjälpte mig verkligen i en väldigt tuff situation. Allt är bra nu i mitt liv. Jag kommer ringa dig igen. Stor kram från Sofia som hade kärlekstrassel!

Sara tycker så här om :

Jättenöjd med samtalet fick svar på alla mina frågor! Kommer absolut ringa igen! Till Nora Rekommenderar strakt. Allt hon har sagt till mig stämmer rätt. Snäll och ödmjuk person trevlig att prata med.

Mikael Björk tycker så här om :

Denna kvinna är verkligen medial. Hon såg hur mitt liv varit bakåt i tiden och hur det skulle bli i framtiden. Allting stämde och har slagit in! Hon fick mig att se mitt liv ur en annan synvinkel och gav mej livsglädjen tillbaka. Jag återkommer gärna flera gånger till Tilda!

Christopher Palmer tycker så här om :

En fantastisk människa att prata med som verkligen har en livserfarenhet som gör att hon har tillgång till ett väldigt stort perspektiv, och därför upplever jag att hon är ödmjuk, empatisk och lyhörd. Utan dömande ger hon goda råd och hjälpte mig att själv komma till insikt och rätt beslut för mig själv. Rekommenderar starkt ett samtal med henne!

Agneta tycker så här om :

Mycket bra. Tydlig.

Anna-Lena tycker så här om :

Jag kan varmt rekommendera Kelly, mycket skicklig kunnig och bra rådgivning för allt hon ger, guld värt. Många kramar Anna-Lena

Anna-Lena tycker så här om :

Jag kan varmt rekommendera Kelly, mycket skicklig kunnig och bra rådgivning för allt hon ger, guld värt. Många kramar Anna-Lena

Mona tycker så här om :

Vilket fint samtal vi hade. Du är en fantastisk kvinna, lätt att prata med. Du gav mig ro och hopp. Rekommenderar Leah väldigt stark.

Maria tycker så här om :

Bra och snabba svar, har ringt många olika medium men Sarah är bäst och mycket seriös. En unik gåva som hon använder med ärlighet och träffsäkerhet. Jag ringer Sarah när jag behöver vägledning och stöd. Tack kära Sarah för allt du gett mig och min familj.

Anonym tycker så här om :

Helen är underbar att prata med. Hon bara vet. Trovärdig. Tack för dina fina svar på mina frågor.

Kicki tycker så här om :

Så klockrent! Han vet vad han gör❤️ Väldigt duktigt o träffsäker. Tydliga budskap. Får in mycket på kort tid. Tack för den fina samtalet. Jag kommer absolut rekommendera dig. Stor tack till Joshua.

Marju tycker så här om :

Anneli är snabb och duktig, direkt känner man att hon får in det jag frågar, du har hjälpt mig enormt mycket, varm och kärleksfull är du! Din gåva är fantastisk.

Jenny tycker så här om :

Han kan se allt och träffar mitt i prick, han är verkligen toppen. Han kan se själen och läser av allt. Rekommenderas varmt.

Sara tycker så här om :

Jag har pratade med honom idag, han är otroligt duktigt. Han förklara så bra och han hade svar på alla mina frågor, jag har pratat med andra men ingen kunde vara så tydligt som han, jag blev jätte glad och fick svar på alla mina frågor som jag har funderar hela tiden, jag rekommendera honom till alla

Jesper tycker så här om :

Jättebra och otroligt vad mycket information jag fick om mitt liv och framtid. Allt stämde jättebra.

Marju tycker så här om :

Ulva, du fångade in det viktiga och gåtfulla denna tidiga morgon, du är snabb och säker, jag blev trygg och lugn

Lila tycker så här om :

Han kanaliserar verkligen rent. Så harmoniskt sätt att leverera budskap ! ✨

Jennie tycker så här om :

Fantastisk! Ger svar som alltid stämmer och slår in. Jag återkommer till henne om och om igen. Ylva är bäst!

 
 
 
0939-1147147

Genom att använda denna webbsida samtycker du till användningen av kakor. Information som samlas in med kakor kan vara t.ex. hur ofta du besöker webbsidan och från vilket land du surfar. Läs mer

_