Omdömen

Ta gärna del av våra kunders upplevelse av tjänsten innan du väljer vem du vill tala med

Mary skrev:

Du är helt fantastisk! Tack för hjälpen och för att du beskrev precis som situationen var och är!

Anna L skrev:

Jag är glad att du är tillbaka. Jag har väntat på dig i nästan ett år! Jag rekommenderar dig till alla eftersom du är snäll, vänlig, rolig och du svarar på alla mina frågor. Tills nu har du haft rätt. Jag är så glad att jag hittade dig Jannike och att jag får ringa dig. Anna L.

Hanna skrev:

Jannike är så otroligt duktig, snabb, träffsäker och fick in detaljer. En av dem bästa på denna spålinje. Kram!

Mia skrev:

Mycket goda råd och vägval jag fick från denna sierska. Hon hjälpte mig med bekräftelse av yrkesväg och kring min relation, som jag behövde ta ett klart beslut om. Hon använder sig av sin naturliga kraft och tarot. Så jag fick mycket positiv energi av det.

Malin skrev:

Har prata med Tilda flera gånger. Hon är duktig och flera saker har skett som hon sagt

Karolina skrev:

Alma är proffsig, klok, tar sig tid att lyssna och förstå. Hon är väldigt bra att prata med. Återkommer alltid till henne då hon har mitt förtroende.

Ida skrev:

Allt stämde väldigt bra! Ylva prickar in precis. Förlåt att jag försvann, vill tacka för din fina vägledning! Jag återkommer.

Anonym skrev:

Bästa någonsin, får in detaljer likt ingen annan och är fantastisk att sia om framtiden. Allt slår in. Rekommenderas varmt!

Tobbe skrev:

Fick pratat Lia om mina problem och hon kunde hjälpa mig på ett bra sätt. Mår mycket bättre nu. Tack Lia för hjälpen. Kommer säkert höra av mig igen vid behov. Kan varmt rekommendera Lia. Tobbe

Johan skrev:

Har varit skeptisk till sånt här men bestämde mig för att pröva då saker i mitt liv har hänt som tyngt på många sätt. Denna Barbro är ju helt fantastisk. Hon kan omöjligt veta allt som hänt mig och pricka in saker exakt. Är ingen skeptiker längre utan har verkligen fått bevis för att en del människor har fantastiska gåvor som hjälper många. Hon fick även kontakt med nära och kära som gått bort och samma där hon prickade in dem exakt rätt och hon beskrev saker som bara jag vetat och ingen annan. Kan verkligen rekommendera henne. Johan.

Anna S skrev:

Tack Lia för din fina och varma vägledning när jag verkligen kände mig fast och vilsen. Kommer ringa tillbaka till dig igen. Du gav mig ny energi. Du beskrev mig och min situation så bra. Jag kan verkligen rekommendera Lia. Tack Lia för att du lyssnade och gav mig nytt hopp.

My skrev:

Eliza du är en ⭐

Marie skrev:

Tack Lia för ett mycket givande samtal. Du gjorde min dag❤

En röst i natten skrev:

Jag har letat länge och provat många som säger sig ha en gåva. Och visst har det funnits dom som har en gåva. Men det här var på riktigt! Elisa har en gåva som är unik och utöver det vanliga! I Hon berättade direkt hur min situation såg ut innan jag ens hant fråga. Mycket duktig! Varm och sympatisk! Vill ni ha ett äkta medium som verkligen är synsk har ni kommit rätt. Ring henne. Ni kommer inte bli besvikna!

Jens skrev:

Mycket bra. Jag fick stor hjälp med många frågor om min livssituation och mycket annat. Fick också kontakt med avlidna närstående som jag önskat länge. Har pratat med många medium men tyckte verkligen Sarah har varit bäst hittills.

Edde skrev:

Sarah gjorde en fantastisk insats och hjälpte mig enormt mycket när jag stod i för ett vägval i livet. Hon var mycket insiktsfull och fick mig att inse i vilken riktning som jag skulle röra mig. Tack Sarah!

Majsan skrev:

Tusen tack, underbara Susanne! Ditt varma bemötande och dina klockrena svar på alla mina frågor gjorde mig lugn och fick mig att genast må bättre i en väldigt turbulent tid. Du är ett jätteduktigt medium och jag kan varmt rekommendera dig. Kramar

Esperanca Noon skrev:

Efter samtalet med dig, blev jag otrolig glad, lugn och hoppfullt igen något jag inte har varit på länge. Tack så mycket. April är på väg in, nu är det bara avvakta och se. Du är verkligen gjord för att vara spådam du har lugnet när du pratar och förklarar du tar tiden och lyssnar, du gör detta med hela ditt hjärta. Nej, jag har bara positiva omdömen till dig

Sabina skrev:

Elisa är oerhört träffsäker och tydlig, hon hjälpte mig snabbt att se klarare! Tack så mycket!

Sandra Gustafsson skrev:

Kan varmt rekommendera Sanne! Hon kändes äkta, varm och genuin. Hon fick mig att må så mycket bättre under och efter samtalet. Många bra råd, kändes som allt hon sa stämmer, och kommer att stämma in längre fram. Tack Sanne för ett varmt och fint samtal. Mvh/ Sandra

Anneli skrev:

Stort tack bästa Liv för en jättetrevlig pratstund kan verkligen rekommendera att ringa till dig.

Anneli skrev:

Stort tack finaste Ylva.

Anneli skrev:

Stort tack, så duktig. Kram

Anneli skrev:

Tack fina, jätte trevligt att prata med dig. Kram Anneli

Andrea Löf skrev:

Är så tacksam för Almas hjälp igenom den kris jag hade i själen, för alla råd och för att hon även lyft mig från min sorg. Tack Alma för din healing och framför allt för att du lyssnade till mig, du har hjälpt mig med ditt underbara ljus att hitta en ny väg i mitt liv och känner att du ger mig sådan energi och kraft när jag pratar med dig. Tack fina du.

Sandra skrev:

Tack för ett trevligt samtal och goda svar. Jag kommer att ringa tillbaks till dig! Kram Sandra

Sabina skrev:

Väldigt lugn och pricksäker! Tusen tack!

Lotta Carlsson skrev:

Joshua! Du är fantastisk. Du är underbart bra på att förklara och ge vägledning. Jag är så tacksam för ditt stöd, dina förklaringar och vägledning. /kram

Charlotte skrev:

Detta är något utöver det som jag förväntade sig rak och ärlig och prickar in det mesta med tarotkort och egen känsla över energier detta gillade jag.

Anneli skrev:

Så trevlig

Sanna skrev:

Sa väldigt kloka ord och fick fram mycket på kort tid. Tacksam!

Vigdis skrev:

Ulva är pricksäker. Speciellt de, stora, dragen med ekonomi, karriär och jobbyte. Tid är knepigt och vissa saker har tagit tid, men vissa av de mest osannolika av hennes förutsäger har slagit in. Ingen sierska har rätt i minsta detalj, men Ulva är den mest pricksäkra jag träffat på.

Densi skrev:

Spot on. Seriös och vänlig. Ett av de bästa medium någonsin

Mmm skrev:

Så duktig på det hon gör! Ger ärliga svar på allt man undrar. Bäst!

Maria skrev:

Josuah är en lysande stjärna ser alltid mitt högsta bästa i alla situationer. Kan varmt rekommendera Josuah. Maria

Soso skrev:

Jag har pratat med många olika men han är bäst. klockrent allt och jag rekommenderar starkt till alla. Jag ger honom 100 procent bäst

David skrev:

Tack Maria för all hjälp och kloka råd! Kommer ringa dig igen!

Bo skrev:

Mitt i prick! Fick bra hjälp och Maria är mycket trevlig och lätt att prata med. Tack

Anna skrev:

Hejsan! Maria hjälpte mig ur en svår livssituation. Hon hjälpte mig att se saker från ett annat perspektiv. Gav mig hopp om framtiden och att förändringen börjar här och nu. Fick råd om hur jag skulle hantera allt för att komma vidare. Hon visste vad jag kände och jag fick bekräftelse på att andevärlden faktiskt existerar. Klockrena budskap! Tack

Sabina skrev:

Stort tack!

Sabina skrev:

Stort tack för dina värmande och tröstande ord!

Agneta skrev:

Maria är otroligt duktigt inkännande medium! Hon hjälpte mig att se klart över vilka beslut jag behövde ta för att komma vidare i livet. Tack från hjärtat.

Victoria skrev:

Kan verkligen rekommendera Maria! Mycket klarsynt och hon gav mig förståeligt perspektiv på problemen i mitt liv. Verkligen inkännande och gav mig verktyg till att hantera min svåra situation på ett positivt sätt. Det kändes så mycket bättre efter samtalet och är nu en återkommande kund!

Sabina skrev:

Joshua har betytt mycket för mig och min utveckling, jag är oändligt tacksam!

Catharina Jansson skrev:

Tack för all hjäp och stöd. Jag mådde dårlig då jag ringde, men du gav mig klara svar och fick mig att tänka på ett nytt sätt. Jag kommer att ringa dig igen! Kram Catharina

Ullis skrev:

Underbar person att prata med och känner in situationen. Hjälpt mig mycket!

Sofia skrev:

Bäste Leon. På rekommendation av en en väninna ringde jag dig när allt var som jobbigast för mig. Jag var väldigt skeptisk till att ringa och trodde inte på det här med medialitet. Jag erkänner att jag är djupt imponerad, tacksam och glad att jag lyssnande både på min väninna och dig. Dina råd hjälpte mig verkligen i en väldigt tuff situation. Allt är bra nu i mitt liv. Jag kommer ringa dig igen. Stor kram från Sofia som hade kärlekstrassel!

Sara skrev:

Jättenöjd med samtalet fick svar på alla mina frågor! Kommer absolut ringa igen! Till Nora Rekommenderar strakt. Allt hon har sagt till mig stämmer rätt. Snäll och ödmjuk person trevlig att prata med.

Isabella skrev:

Tack. Samtalet betydde mycket.

Mikael Björk skrev:

Denna kvinna är verkligen medial. Hon såg hur mitt liv varit bakåt i tiden och hur det skulle bli i framtiden. Allting stämde och har slagit in! Hon fick mig att se mitt liv ur en annan synvinkel och gav mej livsglädjen tillbaka. Jag återkommer gärna flera gånger till Tilda!

 
 
 
0939-1147147

Genom att använda denna webbsida samtycker du till användningen av kakor. Information som samlas in med kakor kan vara t.ex. hur ofta du besöker webbsidan och från vilket land du surfar. Läs mer

_