Tio tecken på att du är född att vara häxa

Har du sett tecken, så är chansen stor att du är en häxa. Här kommer tio tecken på att du är född att vara häxa

Tio tecken på att du är född att vara häxa
Tio tecken på att du är född att vara häxa

Här kommer du få läsa om tio tecken på att du är född att vara häxa.

1. En konstant dragning till naturen

Häxor har ett medfött band till jorden och naturen. Naturens värld är häxans domän och de flesta häxor hämtar kraft från naturens energier. De fyra gamla elementen, jorden, luften, elden och vattnet vittnar om hennes/hans samband och vitala kraft tillsammans med naturen.

2. En oändlig önskan att lära

Högre medvetenhet är viktiga aspekter för häxan. Om du känner att du alltid behöver lära dig, kan du vara en häxa, speciellt om dina intressen drar mot vetenskap och natur.

3. Minnen av tidigare liv

Många häxor har kunskap om tidigare liv och minns händelser och har erfarenheter som inte har med nuet att göra. Häxor är på vägen mot uppstigning och är ofta gamla själar som har levt många liv.

4. Ge hjälp och råd

Häxor drar ofta till sig människor som söker vägledning. Gamla själar har en aura som avger kunskap och visdom, ofta för att deras själar har sett och upplevt så mycket redan. Söker människor upp dig när dem behöver råd? Du kan vara en häxa.

5. Healingförmåga

Dras du till healing och ritualer eller har du fått höra att du har en helande beröring? Häxor kanaliserar ofta jordens helande energier till områden som kristaller, mat, medicin eller reiki. Intresserar detta dig?

6. Regn och blixt

Regn och stormar rör upp massor av naturlig energi. Medan andra kan ogilla dessa saker, får dem dig att känna dig energisk och kraftfull. Om det här är sant för dig, så kan det vara ett av de tio tecken på att du är född att vara häxa.

7. Respekt för djur

Som en del av din dragning till naturen, har du en önskan om att skydda och ta hand om alla dess varelser? Om du har en kärlek till djur som verkar gå utöver dem flesta av dina vänner, kan du vara en häxa.

8. Månen

De flesta häxor hävdar att dem känner sig i takt med månens faser, upplever energi och kraftfullhet när den är full och mer dämpad kraft under resten av tiden.

9. Känna sig utanför

Häxor är allt annat än ”vanliga” även om inte alla personligheter ”skriker” Häxa. En känsla av att du alltid är på utsidan och tittar in på livet, kan peka på att du är en.

10. Förståelse av spådom

Ser du på en tarotlek och bara förstår vad varje kort vill säga? Har du förnimmelser? I så fall kan du mycket väl vara en häxa.

Har du upplevt någon av dessa tio tecken på att du är född att vara häxa?

 

 
IngridLEDIG Ingrid

Ingrid är ett certifierat medium. Hon förmedlar budskap från dina nära och kära från andra sidan. Hon är duktig på att hitta borttappade saker. Vilken fråga...

bloggar
RebeccaLEDIG Rebecca

Välkommen till Rebecca. Hon är en sierska med en stark intuition som vägleds av tarotguiderna och hennes änglakort

AnkiLEDIG Anki

Anki finns på spålive för att hjälpa dig med dina problem. Hennes erfarenhet gör att hon lätt snappar upp energier från andra...

AngelinaLEDIG Angelina

Angelina är en spådam av högsta klass som finns redo på den här spålinjen för din skull. Med ljuset och änglarna på sin sida kan de vara en god idé att...

Läsvärda artiklar

Sann spådom

Sann spådom

Spådomskonst har existerat sedan urminnes tider. Läs om hur sann spådom kan mottas med hjälp av olika...
 
Spå framtiden

Spå framtiden

Spå framtiden med hjälp av olika metoder. En medial vägledare förklarar, ger svar och guidar dig genom...
 
Bästa medium Göteborg

Bästa medium Göteborg

Alternativmässor, andar, spöken och frågor om framtiden. Bästa medium Göteborg ger dig svar på dina...
 
Träffsäker spådam

Träffsäker spådam

Hur arbetar en träffsäker spådam och vad kan de göra för dig? Här får du information och bra saker att tänka...
 
 
 
 
0939-1147147

Genom att använda denna webbsida samtycker du till användningen av kakor. Information som samlas in med kakor kan vara t.ex. hur ofta du besöker webbsidan och från vilket land du surfar. Läs mer

_