KVALITETSSÄKRAD TJÄNST GODKÄNDA RÅDGIVARE

0939-1147147  29.90 kr/min  

 

Kort nummer tretton

Kort nummer tretton är döden. Vad är detta kort nummer tretton? Det kan kännas lite läskigt, men kortet kan även innebära nytt liv och hopp


Kort nummer tretton
Kort nummer tretton

Många äger en tarotkortlek men drar sig för att använda den. Själv äger jag flera kortlekar och jag använder tarotguiderna när jag erbjuder experthjälp till klienter som vill spå sig. Jag har arbetat som medium och spådam i mer än 16 år och vid många tillfällen reagerar klienterna med obehag när ett visst kort kommer upp i tarotguiderna. Det finns 78 kort i en tarotkortlek och utav dessa 78 kort finns det ett mytomspunnet kort som kan inge en känsla av fruktan när det dras. Det kortet är kort nummer 13 som inom medial vägledning och healing står för Döden.

Det finns många olika tarotkortlekar vars bilder kan skilja sig mycket från varandra allt beroende på konstnären som tecknat dem, men flertalet av kortlekarna har liknande symboliska budskap där man kan känna igen flertalet av motiven. Så även kort nummer 13 – Döden. Vad man som sierska och synsk kan finna på detta kort är typiska symboler som associeras med döden. Ett skelett som håller i en lie som sveps över ett fält. På marken finns kroppsdelar från de offer som döden skördat, ingen kan gå säker. Men trots att döden är så tydligt närvarande, inger detta kort även hopp om nytt liv då man som spådam kan se färska skott av växter komma upp från jorden.

Den första anblicken av kortet Döden kan verka skrämmande, men kortet står oftast inte för en fysisk död utan för en förändring, ett avslut eller att en ny början är i antågande. Om frågan rör exempelvis en destruktiv relation inom kärleken kan det betyda att förhållandet är på väg av att ta slut och att livet kommer att ta en ny och bättre vändning. Är man arbetslös och önskar sig ett jobb talar detta kort om att arbetslösheten snart är ett minne blott och att man kan förvänta sig påbörja ett efterlängtat arbete inom en snar framtid.

Det finns fall där det kortet kan betyda en bokstavlig död, allt beroende på vilken fråga som ställts och vilka kort som befinner sig runt kort nummer 13. Döden är en naturlig process i naturens cykel och vi alla kommer i kontakt med den förr eller senare, synsk eller ej. Men man måste ändå tolka kortet med försiktighet och inte förhasta sig med att tolka kortet som att en bokstavlig död och begravning är i antågande. Liemannen är i sin karaktär någon som samlar in höstens skörd och rensar marken för att nya grödor ska kunna växa.

På ett psykologiskt plan symboliserar Dödens skelett i tarotguiderna vårt innersta väsen som vi sällan avslöjar. Vi kanske måste granska oss själva och göra förändringar i vår inställning till saker och ting. Lägga undan en dålig vana eller ta tag i det som vi vet att vi måste ta tag i för att förbättringar ska kunna inträffa. Nästa gång kortet Döden kommer upp - andas ut och bli inte förskräckt - ty nya tider, förbättringar och möjligheter kan komma att knacka på din dörr, framförallt om du vågar vara öppen för medial vägledning, healing, en spådom och tarotguiderna.

Om du vill prata om "Kort nummer tretton" kan du ringa någon av oss:

LizaLedig Liza (synsk)

Liza är en av våra duktiga spådamer som vill ge dig budskap från andra sidan. Välkommen till henne!

Bloggare
KatherineLedigNy! Katherine (medium)

Katherine är ett medium som är väldigt omtänksam. Hon vill det bästa för alla. Om du ringer till henne kommer du att tas emot med största empati och...

AlmaLedig Alma (synsk)

Alma är en spådam av högsta klass som finns redo på sin spålinje för din skull. Ljuset kan bli en vändpunkt i ditt liv.

AnnieRing senare Annie (tarot)

Annie använder sig av tarotkort för att ge vägledning åt dig. Låt henne ge dig hjälp och styrka.

 
 
 

Förslag på andra artiklar för dig

 
 
Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar