KVALITETSSÄKRAD TJÄNST GODKÄNDA RÅDGIVARE

0939-1147147  29.90 kr/min  

 

Spå i runor

Att spå i runor är en konst som inte vem som helst behärskar, det kräver kunskap. Ring en spådam om du har frågor, de kan spå i runor för att ge svar


Spå i runor
Spå i runor

Ungefär tvåhundra år efter Kristus började man använda runor som verktyg till att spå om framtiden, att egentligen anteckna vissa saker och de användes även till besvärjelser. Men det finns många forskare i runor som anser att de fanns långt före Kristus och att de allra första runorna karvades in i träbitar och inte stenar. Att spå i runor är en metod som är i kontakt med våra förfäder och deras traditioner. Av dem får man mycket enkla och raka svar, ofta om materiella saker. Enklaste sättet är att ställa en fråga och dra en runa ur påsen för att få svar på sin fråga.

Ett annat sätt är att lägga tre runor på rad, en för dåtid, nutid och framtid. En runa för varje norna, Urd, Verdandi och Skuld. Urd Står för öden och förgången tid, hon spinner tråden i livets väv. Hon har med födelsen och dåtiden att göra. Verdendi står för varandet och nutiden, hon tvinnar tråden. Skuld står för framtiden, hon sliter av tråden i livets väv och har därför med döden att göra. Arketyperna i runorna associeras med de nordiska gudarna. Att spå i runor har med nordisk mytologi att göra helt enkelt. Det germanska runalfabetet heter Futharken.

Runorna är våra ursprungliga nordiska skrivtecken. Ni har säkert sett dem på gamla runstenar. Runor användes under hela vikingatiden men slogs sedan ut av vårt nuvarande alfabet, det latinska. Ordet runa betyder hemlighet och har i alla tider ansetts som magiskt. När man spår med runor så finns det lite olika tolkningar beroende på vilken spåteknik man använder. Detta är precis lika individuellt som när någon sitter och tolkar en tarotkortsläggning. Runorna förutsäger inte en bestämd framtid, eftersom vår framtid avgörs av så många olika faktorer. De kan peka ut möjliga vägar vi kan välja att gå eller att avstå ifrån.

Så summan av kardemumman, det ser ut som att de flesta verktyg som används för att spå in i framtiden egentligen säger samma sak. Du kan själv välja att påverka ditt eget öde, du väljer på egen hand vilken väg du tar. En del som använder sig av att spå i runor väljer att dra en runa i taget ur sin påse medan en del kastar ut dem framför sig och tolkar svaren efter du de stannar. En professionell tolkare i runor kan med hjälp av de mönster som runorna bildar, ge svaren på frågorna som ställts.

Det finns många olika slags material att välja på när man ska skaffa sig sina egna runor. De finns i trä, ametist, bergskristall, onyx, ben, sten och även andra material. Det är med runor som med alla mediala verktyg, att det viktigaste är att de känns bra för den som ska använda dem. Det kan vara svårt att få tag i någon person som arbetar med detta idag men alternativt så finns det i alla fall hemsidor som erbjuder viss hjälp att lära sig hur man gör och på så sätt påbörja resan till att bli kunnig denna konst. Detta område är lika mystiskt och fascinerande som tarotkorten alltid varit.

Om du vill prata om "Spå i runor" kan du ringa någon av oss:

AnnieLedig Annie (tarot)

Annie använder sig av tarotkort för att ge vägledning åt dig. Låt henne ge dig hjälp och styrka.

ViktoriaLedig Viktoria (medium)

Viktoria har lång erfarenhet av att spå. Hon är en stark positiv spåkvinna som ger dig experthjälp när du behöver det.

AlmaLedig Alma (synsk)

Alma är en spådam av högsta klass som finns redo på sin spålinje för din skull. Ljuset kan bli en vändpunkt i ditt liv.

AmandaLedig Amanda (tarot)

Amanda är ett utbildat medium som har lång erfarenhet av att jobba på spålinje. Hon får till sig bilder och siffror som kan ha betydelse när hon tagit in...

 
 
 

Förslag på andra artiklar för dig

 
 
Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar