KVALITETSSÄKRAD TJÄNST
GODKÄNDA MEDIUM
Hängivenhet och ärlighet - Ring oss på

  0939-1147147    29.90 kr/min (18 år)  

 

Spå i runor

Att spå i runor är en konst som inte vem som helst behärskar, det kräver sin kunskap.


Spå i runor
Spå i runor

Ungefär tvåhundra år efter Kristus började man använda runor som verktyg till att spå om framtiden, att egentligen anteckna vissa saker och de användes även till besvärjelser. Men det finns många forskare i runor som anser att de fanns långt före Kristus och att de allra första runorna karvades in i träbitar och inte stenar. Att spå i runor är en metod som är i kontakt med våra förfäder och deras traditioner. Av dem får man mycket enkla och raka svar, ofta om materiella saker. Enklaste sättet är att ställa en fråga och dra en runa ur påsen för att få svar på sin fråga.

Ett annat sätt är att lägga tre runor på rad, en för dåtid, nutid och framtid. En runa för varje norna, Urd, Verdandi och Skuld. Urd Står för öden och förgången tid, hon spinner tråden i livets väv. Hon har med födelsen och dåtiden att göra. Verdendi står för varandet och nutiden, hon tvinnar tråden. Skuld står för framtiden, hon sliter av tråden i livets väv och har därför med döden att göra. Arketyperna i runorna associeras med de nordiska gudarna. Att spå i runor har med nordisk mytologi att göra helt enkelt. Det germanska runalfabetet heter Futharken.

Runorna är våra ursprungliga nordiska skrivtecken. Ni har säkert sett dem på gamla runstenar. Runor användes under hela vikingatiden men slogs sedan ut av vårt nuvarande alfabet, det latinska. Ordet runa betyder hemlighet och har i alla tider ansetts som magiskt. När man spår med runor så finns det lite olika tolkningar beroende på vilken spåteknik man använder. Detta är precis lika individuellt som när någon sitter och tolkar en tarotkortsläggning. Runorna förutsäger inte en bestämd framtid, eftersom vår framtid avgörs av så många olika faktorer. De kan peka ut möjliga vägar vi kan välja att gå eller att avstå ifrån.

Så summan av kardemumman, det ser ut som att de flesta verktyg som används för att spå in i framtiden egentligen säger samma sak. Du kan själv välja att påverka ditt eget öde, du väljer på egen hand vilken väg du tar. En del som använder sig av att spå i runor väljer att dra en runa i taget ur sin påse medan en del kastar ut dem framför sig och tolkar svaren efter du de stannar. En professionell tolkare i runor kan med hjälp av de mönster som runorna bildar, ge svaren på frågorna som ställts.

Det finns många olika slags material att välja på när man ska skaffa sig sina egna runor. De finns i trä, ametist, bergskristall, onyx, ben, sten och även andra material. Det är med runor som med alla mediala verktyg, att det viktigaste är att de känns bra för den som ska använda dem. Det kan vara svårt att få tag i någon person som arbetar med detta idag men alternativt så finns det i alla fall hemsidor som erbjuder viss hjälp att lära sig hur man gör och på så sätt påbörja resan till att bli kunnig denna konst. Detta område är lika mystiskt och fascinerande som tarotkorten alltid varit.

Lär dig mer om Spå i runor. Ring till:

AlmaLedig Alma (synsk)

Alma är en spådam av högsta klass som finns redo på sin spålinje för din skull. Ljuset kan bli en vändpunkt i ditt liv.

Bloggare
YrsaLedig Yrsa (runor)

Yrsa är född med sina gåvor som gått i arv genom generationer och har i vuxen ålder valt att vidareutbilda sig till certifierat medium. Hon är även...

BrianaLedig Briana (Medium)

Briana har en förmåga att kommunicera med änglarna. Hon hör röster som pratar till henne som hon sedan förmedlar till den som vill ha svar på sina...

Bloggare
IrinaLedig Irina (medium)

Irina är en klarsynt spådam som även använder tarotkort när hon  ger dig en spådom. Hon vill hjälpa dig att hitta svar och verktyg som du kan använda dig av...

 
 
 

Förslag på andra artiklar för dig

 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147147 är 29.90 kr/min (18 år). Du betalar via telefonräkningen

Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min (18 år)
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar