Spå din framtid

Vill du spå din framtid och se vad som väntar dig? Motta en spådom som guidar dig på rätt väg

Spå din framtid
Spå din framtid

Det finns väldigt många olika sätt att spå din framtid på. Det vanligaste och vilket blir mer och mer vanligt är att man kontaktar ett medium, spåman, sierska, tarottolkare eller liknande. De personer som arbetar med vägledning kan man nästan likna som att de är språkrör mellan den som blir spådd och andevärlden.

Sedan urminnes tider har människan fascinerats av livet och sitt öde. Det finns mängder av olika sätt att försöka hitta svar på sina frågor och att spå sin framtid. Ett bra sätt att kika in i framtiden kan vara att spå sig. Det spelar ingen roll om man vill göra det bara för att man är lite nyfiken eller om man faktiskt står inför något val, kanske en situationer då man verkligen inte ser någon utväg eller möjlighet alls.

Om du känner dig osäker på hur du ska göra för att komma vidare med vissa hinder och problem så kan det vara en bra idé att spå din framtid. Även om du vill spå din framtid så kan det vara bra att även titta på det som är nu och få råd och tips för att förbättra vissa saker. Så när du bestämmer dig för att spå din framtid så tänk på att du kan be om att få hjälp med att förbättra vissa saker i nuet. Sådana budskap kan till exempel vara att du får verktyg att jobba med som ger dig en bättre livskvalitet i din vardag än det du har nu. Resultatet blir nya insikter som i sin tur leder till förändring i positiv riktning.

Att spå sig eller bli vägledd handlar egentligen om att man belyser de möjligheter och val som finns i dagsläget. Utifrån vilka val som kommer att göras så blir ju också utgången påverkad av det. Vi har alltid val att göra, även om man ibland inte tror det så kan vi påverka. Allt är inte ristat i sten, även om det finns en grund, en utsedd karta för oss att röra oss inom. Skulle det vara så att man gör ett ”fel val” så kommer man alltid tillbaka till rätta vägen igen, det tar bara lite längre tid. Men å andra sidan så kanske man tagit nån genväg tidigare eller kommer att göra det så småningom, hur som helst så kommer bitarna att falla på plats tids nog.

För de flesta som någon gång har spått sig har nog fått en känsla av de redan visste eller känt på sig det budskap som kom till dem. Att de haft det på känn, men inte riktigt fått fram det eller vågat lita på det. Så att spå sig är att tända ljuset och se vad som döljer sig i skuggorna. Sen, efter rådgivning kan man lägga sitt pussel och göra sitt val, med perspektiv från många synvinklar. Men man ska komma ihåg att det är vägledning, och att man har det egna ansvaret själv för vilka val man väljer att göra.

Det finns en klar fördel med att någon annan spår dig, för våra egna känslor kan ställa till det för oss så det blir svårt att vara objektiv när man ska göra sina tolkningar. För man behöver just någon som ser på problemen, frågeställningarna rent objektiv, och kan tolka svaren objektivt, för det är tolkning det handlar om.

En spåman/spåkvinna får till sig svar, bilder, ord, känslor, fraser, filmer som ska omvandlas till ett svar. Att spå sig själv är absolut möjligt efter lite träning, men det är svårt att träna bort sina känslor i sin tolkning av sig själv och det är lätt att tolka det så som man vill att det ska bli istället för att se på det mer objektivt och få fram ett mer sanningsenligt svar. För anledningen till att vilja spå sig är att skapa ökad medvetenhet.

Det är väldigt vanligt att de kommer med budskap inom områden som man inte ens frågat om. Där får du helt enkelt budskap om det som du behöver höra precis i den stunden. När man får ord på saker och ting så ser man oftast det tydligare och kan ta till sig vad det innebär. Och ofta är det saker som man redan vet innerst inne men inte har lyft upp det till sitt medvetande.

Om du kanske har det jobbigt i en relation eller om du inte trivs med hur du har det i din jobbsituation så kan du med stor fördel fråga om sådant. En del gånger i livet kan man uppleva att det inte går att släppa taget om vissa saker som har hänt tidigare. Det kan handla om gamla oförätter eller trauman av olika slag och då kan du ta emot budskap som hjälper till med att släppa sådana blockeringar. Det är ju inte så lätt att se saker utifrån när man själv sitter fast mitt i det.

 

 
AngelinaLEDIG Angelina

Angelina är en spådam av högsta klass som finns redo på den här spålinjen för din skull. Med ljuset och änglarna på sin sida kan de vara en god idé att...

bloggar
KatherineLEDIG Katherine

Katherine är ett medium som är väldigt omtänksam. Hon vill det bästa för alla. Om du ringer till henne kommer du att tas emot med största empati och...

AmandaLEDIG Amanda

Amanda får till sig bilder och siffror som kan ha betydelse när hon tagit in dina energier. Har du tappat saker eller att något djur sprungit bort så...

AnnaLEDIG Anna

Anna är född med sina gåvor och har en stark förmåga att läsa av energier. Från andevärlden tar hon emot budskap i form av bilder och ord. Vilken...

Läsvärda artiklar

Tarottv

Tarottv

Tarottv specialiserar sig på omfattande stöd och vägledning genom korttolkning. Motta vägledning i...
 
Medial rådgivning

Medial rådgivning

Alla kan ta hjälp av medial rådgivning, spådomskonst och andlighet. Få tips på andra alternativa sätt att...
 
Spådamer online

Spådamer online

Spådamer online finns till för alla som vill ha hjälp över internet. Var anonym medan du ställer alla dina...
 
Spådom experthjälp

Spådom experthjälp

Spådom experthjälp kan ges och tolkas på många olika vis. Är du nyfiken på vad en läggning kan leda till för...
 
 
 
 
0939-1147147

Genom att använda denna webbsida samtycker du till användningen av kakor. Information som samlas in med kakor kan vara t.ex. hur ofta du besöker webbsidan och från vilket land du surfar. Läs mer

_