KVALITETSSÄKRAD TJÄNST GODKÄNDA RÅDGIVARE

0939-1147147  29.90 kr/min  

 

Ring spådam

I stunder då frågorna du funderar på blir för stora, ring spådam. Få hjälp, råd och stöd när livet är knepigt. Ring spådam dygnet runt

Ring spådam
Ring spådam

Har du nån gång kontaktat en medial person? Eller kanske har du funderat på det men inte riktigt vågat?

Att få reda på saker om framtiden är lockande, men kan också vara skrämmande, för alla vill inte veta vad som väntar. Det de flesta är rädda för är att de ska få dåliga eller skrämmande budskap.

Budskap dom handlar om död, olyckor och annat olycksbådande. Men saken är den att en professionell spådam, spåman eller siare ger dig inte den typen av budskap. Så behöver du hjälp och rådgivning, tveka inte utan ring en spådam.

Ett professionellt medium ger dig hjälp och vägledning. Personen kan hjälpa dig med att se olika dörrar och möjligheter som finns för dig framåt. För ibland är det så att även om möjligheterna finns mitt framför näsan på oss så ser vi dom inte. Kanske för att vi helt enkelt fastnat i ett tankesätt där vi begränsar oss, eller helt enkelt är för stressade för att se alternativa sätt att lösa en livskris, avgörande val både i stort och smått. Är du i en sådan situation just nu, eller om du hamnar i det, så ring en spådam.

Vi har alltid val att göra. Varje dag gör vi mängder av beslut, vilka kläder man ska ta, macka eller yoghurt till frukost, gå eller ta bil, val i matbutiken, osv. De valen gör vi ofta utan att ens tänka på speciellt mycket på det. Men sen har vi de där andra valen, som är så mycket svårare att ta.

Ska jag stanna i den här relationen? Ska jag säga upp mig eller stanna på en arbetsplats som jag mår dåligt av? Ska jag våga säga sanningen och så vidare. Helt enkelt hur ska man göra i en viss situation för att få bästa utgången, och det är det som spådamer och spåmän är duktiga på att hjälpa till med och bena ut. Att kunna se bortom tankarna och se olika möjliga utgångar av olika val vi gör, kan vara en anledning till att kontakta någon med medial förmåga.

Saken är den att allt är inte ristat i sten, vi kan påverka vår egen framtid.

Vi i västvärlden har möjligheter att påverka väldigt mycket i våra liv, vi har förutsättningar för att kunna göra stora förändringar på vår livsväg. Att kanske ändra bana helt, byta karriär, flyta till en annan stad eller land. Just de här valen tycker många är svårt att göra, att man får beslutsångest av att ta vissa avgörande beslut i livet.

Men det är inte bara sånna stora frågeställningar man behöver ha för att ta den här hjälpen. Många kontaktar siare och helare när man har låg eller ingen energi alls. Du kanske har besök från andra sidan, eller vill ha kontakt med någon från andra sidan, eller helt enkelt bara tappat bort dina nycklar, ring en spådam.

Många gånger kan det vara så att vi saknar någon som lyssnar, en medmänniska med empati och förståelse som känner in och känner av en person energi och känsla. Och har förmåga att ändra både energi och hur man ska må lite bättre. Att få med sig bra verktyg om hur man löser problemet som man behövde hjälp med. Och för vissa kan det betyda en varm röst i natten.

 

 

Välkommen att ringa våra spådamer för att få svar på dina frågor

SimonLedig Simon (medium)

Simon känner av energierna runt omkring dig och får en överblick av din situation. Han tar emot meddelanden från änglarna som han sedan förmedlar till dig....

AmandaRing senare Amanda (tarot)

Amanda är ett utbildat medium som har lång erfarenhet av att jobba på spålinje. Hon får till sig bilder och siffror som kan ha betydelse när hon tagit in...

AlmaPinga mig Alma (synsk)

Alma är en spådam av högsta klass som finns redo på sin spålinje för din skull. Ljuset kan bli en vändpunkt i ditt liv.

AnastasiaPinga migNy! Anastasia (klarsyn)

Anastasia är född med synska förmågor. Hon använder bland annat Candle-magic, kartor och astrologi för att skapa kontakt med universum och sina förfäder för...

 

Förslag på andra artiklar för dig

 
 
Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar