Medial vägledning online

Här kan du läsa om hur det funkar med en medial vägledning online

Medial vägledning online
Medial vägledning online

Oftast handlar det om att man får andlig hjälp i en oftast väldigt svår livssituation. Medial vägledning utförs av en man eller kvinna som med hjälp av andliga instruktioner ger medial vägledning bort ifrån det allra svartaste hål. Denna person som ger vägledning har oftast gåvan att kunna förutse, eller spå. Ett så kallat medium.

En medial vägledning handlar om att med hjälp från andliga guider och gåvan att förstå det viktiga som skall framföras till kunden som behöver medial vägledning. Medium i medial vägledning är en budbärare och en form av tolk, eller ännu bättre, mediumet är bron mellan livet och döden och som har verktyget som gör att både de levande och de döda kan fortsätta rakt mot sitt slutmål.

Det som ofta kallas det andliga eller ibland guider, eller det okända förmedlar sina budskap genom mediumets öppna kanaler och sinnen, det handlar ofta om bilder, få men starka ord, ljud eller med väldigt starka energier. Nu närmar vi oss medial vägledning från ett annat håll, med information om mediumets centrala roll under hela vägledningen. Men nu skall fokus hamna på hur det går till.

Medium och klient får kontakt oftast öga mot öga. Mediumet börjar fokusera på dennes energi och andra energier runt omkring, efter att de berättat det som gjort att hon eller hon söker medial vägledning. När mediumet läst av energifältet runt personen, så agerar mediumet genom att återge informationen hon fått in och känt in i personens eget energifält. Och utifrån den informationen så börjar mediumet vägledningen.

Under en medial vägledning så kan det komma fram saker som du förträngt och förnekat en längre tid. Sedan kan mediumet peka på saker som är ödesbestämda, men du skall alltid förstå att även om det är ödesbestämt, så kan man många gånger själv bestämma utgången på det ödesbestämda. Dessa saker kan man aldrig komma undan men man kan förändra sättet att ta emot dessa ödesbestämda saker, att hantera det när det väl händer och med försprång genom medial rådgivning så kommer du att kunna planera utefter förutsättningarna du har.

Då din mediala vägledare börjar få pusselbitarna på plats, så var aldrig rädd för att något hemskt skall hända, som allvarliga olyckor, dödsfall och andra hemskheter skall komma fram, de flesta medium är lyckligt skyddade ifrån att se sådana saker, utan de flesta jobbar ut i från en positiv anda, ser vad du själv har för kvalitéer och verktyg som går att förändra och slipa till. Så koppla av helt under den mediala vägledningen.

 

 
IngridLEDIG Ingrid

Ingrid är ett certifierat medium. Hon förmedlar budskap från dina nära och kära från andra sidan. Hon är duktig på att hitta borttappade saker. Vilken fråga...

bloggar
RebeccaLEDIG Rebecca

Välkommen till Rebecca. Hon är en sierska med en stark intuition som vägleds av tarotguiderna och hennes änglakort

AnkiLEDIG Anki

Anki finns på spålive för att hjälpa dig med dina problem. Hennes erfarenhet gör att hon lätt snappar upp energier från andra...

AngelinaLEDIG Angelina

Angelina är en spådam av högsta klass som finns redo på den här spålinjen för din skull. Med ljuset och änglarna på sin sida kan de vara en god idé att...

Läsvärda artiklar

Sann spådom

Sann spådom

Spådomskonst har existerat sedan urminnes tider. Läs om hur sann spådom kan mottas med hjälp av olika...
 
Spå framtiden

Spå framtiden

Spå framtiden med hjälp av olika metoder. En medial vägledare förklarar, ger svar och guidar dig genom...
 
Bästa medium Göteborg

Bästa medium Göteborg

Alternativmässor, andar, spöken och frågor om framtiden. Bästa medium Göteborg ger dig svar på dina...
 
Träffsäker spådam

Träffsäker spådam

Hur arbetar en träffsäker spådam och vad kan de göra för dig? Här får du information och bra saker att tänka...
 
 
 
 
0939-1147147

Genom att använda denna webbsida samtycker du till användningen av kakor. Information som samlas in med kakor kan vara t.ex. hur ofta du besöker webbsidan och från vilket land du surfar. Läs mer

_