Bästa medium telefon

Jag och mina väninnor bestämde oss för att vi ville bli spådda. Efter en stund hittade vi till bästa medium telefon 

Bästa medium telefon
Bästa medium telefon

Jag och några väninnor från firman var på ett event i Stockholm, fullt betalt i tre dagar med en dag av extra tid till att strosa runt i denna vackra stad, vilket jag aldrig gjort eftersom jag bor över 30 mil därifrån.

På sista kvällen hade tre av oss bestämt oss för att kontakta en spådam eller ett medium. Vi märkte ganska snart att hos dom mest välkända måste man boka sittning långt i förväg, så det beslutades att ringa någon istället och började leta online efter den bästa medium telefon som fanns tillgänglig.

Efter en kort stunds letande bestämde vi oss för att detta var nog den bästa medium telefon vi kunde hitta. Den vi fick kontakt med var väldigt duktig, hon kunde känna av oss så väldigt bra och jag fick kontakt med en bortgången släkting till mig som gav mig svar på några frågor som gnagt på mig väldigt länge utan att jag haft möjlighet att få svar på en enda av dem.

Mina två väninnor var inte så värst intresserade av den andliga världen visste jag, men jag däremot var absolut mer än intresserad eftersom jag i stort sett hela livet känt en stor dragning till det mediala och upplevt saker som fått mig att förstå att det finns mer där ute än vad de flesta av oss kan se, och en stark känsla av att jag själv är medial.

Jag hade länge funderat på att ge mig ut i den medial världen men inte riktigt vetat vilket håll man ska vända sig för att börja. Jag känner ingen i den världen och har jobbat alldeles för mycket i alla år för att ens ha tid och ork till att påbörja något seriöst försök att leta online. Tack vare mitt besök i Stockholm har jag nu ett medium som finns här på webbsidan som jag ringer varje vecka. Jag får stor nytta av våra samtal i min vardag, känner mindre oro och är mer förberedd. Samtalen hjälper mig även att fatta bra beslut.

Om du som läser denna text inte är så erfaren av att få hjälp av medium kan jag ge dig några tips. En av de viktigaste sakerna man kan göra i samtalet med ett medium är att låt bli att projektera sina önskningar utan istället vill man ha en tolkning kring sitt liv. Genom att få svar på ens frågor så kan man välja vilken väg man vill gå. Det betyder att man borde ställa öppna frågor som kräver mer än ett ja. De frågor man ställer till ett medium bör hjälpa till att ge tydlighet och upplysning om sin situation och vad man kan förvänta sig i framtiden när man går i rätt riktning.

Många tror att medium kan sitta framför dem och berätta vad dem tänker på utan att dem själva säger ett enda ord. Det är inte sant. Ett medium kanaliserar din energi, och berättar saker om ditt liv. De kan se bilder, höra ljud eller känna energi som ger oss ett budskap, vilket gör att vi kan ge information. Dessa bilder, ljud eller energier handlar om händelser både tidigare och framåt i tiden och förmedlar andemeningen i det. Ett medium läser inte tankar. Ett medium tonar in energier som är kopplad till framtida händelser. Genom att använda tarotkort, sitt mediala sinne eller andra hjälpmedel, kan de ge insikter om framtiden.

Jag fortsatte kontakten med samma medium Stockholm och har sedan dess även testat att hitta andra för att få något att jämföra med, men måste ändå säga att den jag prata med först av alla är den jag är mest fått mest stöd av, och genom henne fick jag upp ögonen på vad som kunde vara anledningen till att jag kände mig så nere och uppgiven. För mig blev resan till Stockholm en vändpunkt i mitt liv till någonting så mycket bättre än jag kunnat ana. Lycka till på din resa.

 

 
IngridLEDIG Ingrid

Ingrid är ett certifierat medium. Hon förmedlar budskap från dina nära och kära från andra sidan. Hon är duktig på att hitta borttappade saker. Vilken fråga...

AnkiLEDIG Anki

Anki finns på spålive för att hjälpa dig med dina problem. Hennes erfarenhet gör att hon lätt snappar upp energier från andra...

AngelinaLEDIG Angelina

Angelina är en spådam av högsta klass som finns redo på den här spålinjen för din skull. Med ljuset och änglarna på sin sida kan de vara en god idé att...

AmandaLEDIG Amanda

Amanda får till sig bilder och siffror som kan ha betydelse när hon tagit in dina energier. Har du tappat saker eller att något djur sprungit bort så...

Läsvärda artiklar

Sann spådom

Sann spådom

Spådomskonst har existerat sedan urminnes tider. Läs om hur sann spådom kan mottas med hjälp av olika...
 
Spå framtiden

Spå framtiden

Spå framtiden med hjälp av olika metoder. En medial vägledare förklarar, ger svar och guidar dig genom...
 
Bästa medium Göteborg

Bästa medium Göteborg

Alternativmässor, andar, spöken och frågor om framtiden. Bästa medium Göteborg ger dig svar på dina...
 
Träffsäker spådam

Träffsäker spådam

Hur arbetar en träffsäker spådam och vad kan de göra för dig? Här får du information och bra saker att tänka...
 
 
 
 
0939-1147147

Genom att använda denna webbsida samtycker du till användningen av kakor. Information som samlas in med kakor kan vara t.ex. hur ofta du besöker webbsidan och från vilket land du surfar. Läs mer

_