Änglaviskningar

Alla kan utveckla förmågan att höra änglaviskningar. Är man lyhörd och fått lite träning så kan du höra änglaviskningar

Änglaviskningar
Änglaviskningar

Har du nån gång verkligen gett dig tid till att försöka vara lyhörd och lyssna efter änglaviskningar? En av de vanligaste och lättaste sätten att uppfatta änglaviskningar är man kan tyckas höra att någon ropar ditt namn, men det finns ingen där.

Det spelar ingen roll om du kallar det viskningar från änglar, hjälpare eller guider, det är ändå samma fina energi som finns här för att guida oss och leda oss rätt i livet. När man väl lärt sig att lyssna in och ta emot budskapen så kan man även ställa frågor och få svar.

Att utveckla sin förmåga att uppfatta de mycket tysta subtila änglaviskningar kräver lite träning, men är möjlig för alla. Det gäller bara att försätta sig i ett lugnt tillstånd, gärna samma tillstånd som man får när man sitter i en meditation, eller det tillståndet man befinner sig i just precis innan man somnar. Det är då man kan få till sig änglaviskningar enklast. Men självklart finns de där dygnet runt och i alla möjliga olika situationer.

Änglaviskningar uppfattas olika av olika människor, så du får hitta ditt tillstånd av att vara mottaglig. Det är bara att träna på att vara lyhörd, för de är så flyktiga att de nästan kan uppfattas som tankar som flyger förbi. Men alla får vi dem och det sker dagligen. Men oftast har vi fokus på något helt annat och är helt enkelt inte medvetna om kraften, guiden och hjälpen som finns för oss.

Änglaviskningar är alltid kärleksfulla, hjälpsamma och hoppfulla. Ibland kan de komma som ett ledljus för att guida dig rätt när du har hamnat fel. Många som övat upp sin förmåga att höra budskapen kan även känna av en värme och i vissa fall en helande kraft när det finns behov för det. De stärker även upp energin runtomkring oss och på platsen vi befinner oss på.

Den här guiden kan även visa sig på andra sätt, till exempel om du är inne på din matbutik och upptäcker att du står och tittar på en vara utan att förstå varför du har fastnat med blicken just där, låt säga att du står och stirrar på på bakpulver. Du skakar av dig tillståndet och fortsätter fylla din korg med det du ska handla. Efter nån dag när du ska baka en kaka så upptäcker du att just bakpulvret är slut, det är även det ett uttryck från våra guider som vill göra oss uppmärksamma på vad vi borde införskaffa och vill förenkla livet för oss.

Det kan även visa sig genom en känsla, till exempel som att om du är ute och promenerar och du har tänkt att gå din vanliga runda, men helt plötsligt bara känner att du vill ta en helt annan väg och upptäcker i efterhand att det var tur att du omedvetet valde en annan väg just då för att på din vanliga rutt hade ett stort träd brakat sönder och fallit över vägbanan vilket gjorde det omöjligt att komma fram.

Allt detta, och mycket mer är just änglaviskningar, en fin hjälp från våra hjälpare. Så träna dig på att vara lite mer uppmärksam på just den här känslan. Det är som små påminnelser, snabba val, att inte tänka, utan bara våga välja ingivelsen som kommer till oss. Och det är ingen ingivelse utan en fantastisk gudomlig kärlek som pekar ut den lättaste vägen för oss. 

 

 
IngridLEDIG Ingrid

Ingrid är ett certifierat medium. Hon förmedlar budskap från dina nära och kära från andra sidan. Hon är duktig på att hitta borttappade saker. Vilken fråga...

AnkiLEDIG Anki

Anki finns på spålive för att hjälpa dig med dina problem. Hennes erfarenhet gör att hon lätt snappar upp energier från andra...

AngelinaLEDIG Angelina

Angelina är en spådam av högsta klass som finns redo på den här spålinjen för din skull. Med ljuset och änglarna på sin sida kan de vara en god idé att...

bloggar
BrittLEDIG Britt

Britt är en varm empatisk kvinna som hjälper dig med de frågor du har. Hon är ärlig och behandlar alla med respekt. Hon är duktig på att hjälpa människor...

Läsvärda artiklar

Sann spådom

Sann spådom

Spådomskonst har existerat sedan urminnes tider. Läs om hur sann spådom kan mottas med hjälp av olika...
 
Spå framtiden

Spå framtiden

Spå framtiden med hjälp av olika metoder. En medial vägledare förklarar, ger svar och guidar dig genom...
 
Bästa medium Göteborg

Bästa medium Göteborg

Alternativmässor, andar, spöken och frågor om framtiden. Bästa medium Göteborg ger dig svar på dina...
 
Träffsäker spådam

Träffsäker spådam

Hur arbetar en träffsäker spådam och vad kan de göra för dig? Här får du information och bra saker att tänka...
 
 
 
 
0939-1147147

Genom att använda denna webbsida samtycker du till användningen av kakor. Information som samlas in med kakor kan vara t.ex. hur ofta du besöker webbsidan och från vilket land du surfar. Läs mer

_