Att spå sig

Att spå sig ska vara enkelt. Är du nyfiken och vill testa på det? Att spå sig är bara några knapptryckningar bort

Att spå sig
Att spå sig

Att spå sig är inte så knepigt som många kanske tror att det är. Man behöver inte längre gå till en cirkus för att leta upp den där udda uppklädda damen som satt i sin mystiska vagn med rökelser, alla sina katter och sin magiska spåkula täckt av spindelväv. Någon som verkade nästan lite läskig när man fick alla sina svar i gåtor. Ni vet en sån där typisk spågumma man ser på filmer de går till för att spå sig.

Sedan urminnes tider har människan fascinerats av livet och sitt öde. Det finns mängder av olika sätt att försöka hitta svar på sina frågor och hur framtiden ska bli. Ett bra sätt att kika in i framtiden kan vara att spå sig. Det spelar ingen roll om man vill göra det bara för att man är lite nyfiken eller om man faktiskt står inför något val, kanske en situationer då man verkligen inte ser någon utväg eller möjlighet alls.

Har du någon gång funderat på hur det funkar att spå sig? Ibland har du kanske tänkt att det hade underlättat att få en glimt in i framtiden och se vad som finns där? Att få hjälp med att bli av med dålig energi eller få healing skickat till sig. Har du en nära vän eller släkting i himlen som du skulle vilja få kontakt med? Idag är det enklare att spå sig. Genom telefonen kan man kopplas fram till en rådgivare som kan ge dig råd. Dessa rådgivare som arbetar med medial vägledning kan man nästan likna som att de är språkrör mellan den som blir spådd och andevärlden.

Det kan vara både nervöst, spännande, skrämmande, lyckligt och lärorikt att spå sig. Det beror lite på vad du har för frågor, funderingar och tankeställningar. Kanske du redan vet exakt vad du vill ha reda på eller vilka problem du skulle behöva hjälp med att lösa. Ibland kan det även vara skönt att bara ha någon att få kunna prata av sig med. Varför inte fråga om jobb eller få råd om kärlek, vänner och relationer? Att spå sig eller bli vägledd handlar egentligen om att man belyser de möjligheter och val som finns i dagsläget. Utifrån vilka val som kommer att göras så blir ju också utgången påverkad av det.

Allt är inte ristat i sten, även om det finns en grund, en utsedd karta för oss att röra oss inom. Skulle det vara så att man gör ett ”fel val” så kommer man alltid tillbaka till rätta vägen igen, det tar bara lite längre tid. Men å andra sidan så kanske man tagit nån genväg tidigare eller kommer att göra det så småningom, hur som helst så kommer bitarna att falla på plats tids nog. Det är just i sådana situationer det kan vara riktigt bra att spå sig. Att få hjälp att få kartan utpekad, och därefter gör man sitt eget personlig val efter att ha fått mer information.

Något som man även får vara beredd på är att man kan få reda på något som man kanske inte tänkt på tidigare, då de mediala personer ofta känner av dig och får föraningar till sig. De kan då berätta vad de fått till sig vilket kan göra så att du mår bättre och ger dig möjligheten att tänka i andra banor än vad du gör nu.

För de flesta som någon gång har spått sig har nog fått en känsla av de redan visste eller känt på sig det budskap som kom till dem. Att de haft det på känn, men inte riktigt fått fram det eller vågat lita på det. Så att spå sig är att tända ljuset och se vad som döljer sig i skuggorna. Sen, efter rådgivning kan man lägga sitt pussel och göra sitt val, med perspektiv från många synvinklar. Men man ska komma ihåg att det är vägledning, och att man har det egna ansvaret själv för vilka val man väljer att göra.

Det finns en klar fördel med att någon annan spår dig, för våra egna känslor kan ställa till det för oss så det blir svårt att vara objektiv när man ska göra sina tolkningar. För man behöver just någon som ser på problemen, frågeställningarna rent objektiv, och kan tolka svaren objektivt, för det är tolkning det handlar om. Den som spår dig får till sig svar, bilder, ord, känslor, fraser, filmer som ska omvandlas till ett svar. 

Det underlättar för dig själv att du valt och har förberett frågor redan innan. Skriv ner de frågor eller saker som du vill ha råd inom. Det kan vara lätt hänt att man blir nervös, så för att inte glömma bort hälften så kan det vara bra med anteckningar. Gör även anteckningar under tiden så du kan komma ihåg efteråt vad som sades.

Du ska inte vara rädd för att ställa frågor, följdfrågor eller be om utvecklade svar. Att spå sig ska vara roligt, intressant, lärorikt och ge dig chansen till att se nya möjligheter som kan vara svårt att se själv. Alla kan ibland behöva lite hjälp.

 

 
bloggar
RebeccaLEDIG Rebecca

Välkommen till Rebecca. Hon är en sierska med en stark intuition som vägleds av tarotguiderna och hennes änglakort

AnkiLEDIG Anki

Anki finns på spålive för att hjälpa dig med dina problem. Hennes erfarenhet gör att hon lätt snappar upp energier från andra...

AngelinaLEDIG Angelina

Angelina är en spådam av högsta klass som finns redo på den här spålinjen för din skull. Med ljuset och änglarna på sin sida kan de vara en god idé att...

AmandaLEDIG Amanda

Amanda får till sig bilder och siffror som kan ha betydelse när hon tagit in dina energier. Har du tappat saker eller att något djur sprungit bort så...

Läsvärda artiklar

Medial vägledning distans

Medial vägledning distans

Via medial vägledning distans kan man få den hjälp man är i behov av utan att behöva ta sig...
 
Healing på distans

Healing på distans

Healing på distans kan ske med många olika metoder och tekniker som har sitt ursprung från jordens alla...
 
Reningsritual för hemmet

Reningsritual för hemmet

Behöver du tips på reningsritual för hemmet? Ett medium får ofta frågor om hur man kan städa ut negativ energi från...
 
Den spökande munken

Den spökande munken

Spökar det i ditt hem? Då kan det vara den spökande munken. Ett medium kan hjälpa med att bli av med den spökande...
 
 
 
 
0939-1147147

Genom att använda denna webbsida samtycker du till användningen av kakor. Information som samlas in med kakor kan vara t.ex. hur ofta du besöker webbsidan och från vilket land du surfar. Läs mer

_