KVALITETSSÄKRAD TJÄNST GODKÄNDA RÅDGIVARE

0939-1147147  29.90 kr/min  

 

Att spå sig

Att skapa ökad medvetenhet genom att spå sig. Ta reda på nutid, dåtid och framtid genom att spå sig, ring in till en spådam

Att spå sig
Att spå sig

Sedan urminnes tider har människan fascinerats av livet och sitt öde. Det finns mängder av olika sätt att försöka hitta svar på sina frågor och hur framtiden ska bli. Ett bra sätt att kika in i framtiden kan vara att spå sig. Det spelar ingen roll om man vill göra det bara för att man är lite nyfiken eller om man faktiskt står inför något val, kanske en situationer då man verkligen inte ser någon utväg eller möjlighet alls.

Det finns också väldigt många olika sätt att spå sig på. Det vanligaste och vilket blir mer och mer vanligt är att man kontaktar ett medium, spåman, sierska, tarottolkare eller liknande.
De personer som arbetar med vägledning kan man nästan likna som att de är språkrör mellan den som blir spådd och andevärlden.

Att bli spådd, eller vägledd handlar egentligen om att man belyser de möjligheter och val som finns i dagsläget. Utifrån vilka val som kommer att göras så blir ju också utgången påverkad av det.
Vi har alltid val att göra, även om man ibland inte tror det så kan vi påverka. Allt är inte ristat i sten, även om det finns en grund, en utsedd karta för oss att röra oss inom. Skulle det vara så att man gör ett ”fel val” så kommer man alltid tillbaka till rätta vägen igen, det tar bara lite längre tid. Men å andra sidan så kanske man tagit nån genväg tidigare eller kommer att göra det så småningom, hur som helst så kommer bitarna att falla på plats tids nog.

Men det är just i sådana situationer det kan vara riktigt bra att spå sig. Att få hjälp att få kartan utpekad, och därefter gör man sitt eget personlig val efter att ha fått mer information.

Att våga spå sig, för det är det inte alla som vågar eller väljer att inte tro på, innebär inte att man på något sätt är varken naiv eller lättlurad. Tvärtom så visar det på att man vill se saker och ting från mer än ett perspektiv, att få med det sinnliga och det själsliga.

För de flesta som någon gång har spått sig har nog fått en känsla av de redan visste eller känt på sig det budskap som kom till dem. Att de haft det på känn, men inte riktigt fått fram det eller vågat lita på det.
Så att spå sig är att tända ljuset och se vad som döljer sig i skuggorna. Sen, efter rådgivning kan man lägga sitt pussel och göra sitt val, med perspektiv från många synvinklar. Men man ska komma ihåg att det är vägledning, och att man har det egna ansvaret själv för vilka val man väljer att göra.

Det finns en klar fördel med att någon annan spår dig, för våra egna känslor kan ställa till det för oss så det blir svårt att vara objektiv när man ska göra sina tolkningar. För man behöver just någon som ser på problemen, frågeställningarna rent objektiv, och kan tolka svaren objektivt, för det är tolkning det handlar om.

En spåman/spåkvinna får till sig svar, bilder, ord, känslor, fraser, filmer som ska omvandlas till ett svar. Att spå sig själv är absolut möjligt efter lite träning, men det är svårt att träna bort sina känslor i sin tolkning av sig själv och det är lätt att tolka det så som man vill att det ska bli istället för att se på det mer objektivt och få fram ett mer sanningsenligt svar. För anledningen till att vilja spå sig är att skapa ökad medvetenhet.

 

 

Välkommen att ringa våra spådamer för att få svar på dina frågor

AmandaLedig Amanda (tarot)

Amanda är ett utbildat medium som har lång erfarenhet av att jobba på spålinje. Hon får till sig bilder och siffror som kan ha betydelse när hon tagit in...

AnkiLedig Anki (klarseende)

Anki finns på spålive för att hjälpa dig med dina problem. Hennes erfarenhet gör att hon lätt snappar upp energier från andra...

HanneleLedig Hannele (healing)

Hannele kommer från en släkt där det mediala går i arv. Hon använder tarotkort, vanliga spelkort och med änglars hjälp så får hon fram svaren du söker. Vill...

Bloggare
KatherineLedig Katherine (medium)

Katherine är ett medium som är väldigt omtänksam. Hon vill det bästa för alla. Om du ringer till henne kommer du att tas emot med största empati och...

 

Förslag på andra artiklar för dig

 
 
Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar