Omdömen

Ta gärna del av våra kunders upplevelse av tjänsten innan du väljer vem du vill tala med

Sandra skrev:

Otrolig på att få in detaljer kring situationen. Sade saker som jag har varit med om och bara jag vet. Väldigt trevlig att prata med och ödmjuk men lindar inte in något utan säger som det är. Tack för samtalet sist fick upp ögonen på ett helt annat sätt, det var en väckarklocka som jag behövde.

Marie Pineur skrev:

Jag vill varmt rekommendera Annika

Ann-Christin Persson skrev:

Kändes bra att prata med Therese. Gav mig hopp

Ulrika skrev:

En fantastisk person att prata med! Ringt till henne flera ggr då det visat sig att hon har rätt i det hon säger. Väldigt lättsam att prata med. Rekommenderas varmt

Nahid skrev:

Helt fantastisk. Jag har ringt henne fler gånger och kommer att göra det även i fortsättningen.

Lisbeth skrev:

Tusen tack för ditt stöd och samtalet med dig. Allt du har sagt tidigare har du haft rätt i. Det blev som vanligt harmoniskt och bra samtal. Återkommer gärna fler gånger. Kram lisa

Fredrik skrev:

Mycket trovärdigt gav mig hopp och tro på min framtid, tack

Lisa skrev:

Tack så enormt mycket för din hjälp. Healingen du gav mig har fått mig att känna mig mycket lättare inombords. Du var även väldigt ödmjuk och det var lätt att öppna upp mig för dig. Tack!

Sara skrev:

Tack för ett givande och lättande samtal. Fick svaren jag sökte på mina funderingar. Rekomenderas verkligen!!

Sara skrev:

Tack snälla för ett väldigt givande och lättande samtal. Fick svaren jag sökte och är väldigt nöjd. Rekommenderas!!

Miriam Larsson skrev:

Tack Jannike för din hjälp. Jag var så ledsen och deprimerad när jag ringde till dig. Din röst var så varmt, glad och mild. Jag blev förvånad över att du kunde tala om om platser, människor och saker från mitt förflutna och barndom. Namn, beskriva rummet jag var i. Allt var ju korrekt. Du hade rätt i allt du sa. Jag fick tillbaka hoppet om ett bra liv, och nu kan jag göra allt jag vill i framtiden. Din röst hade något som stoppade smärtan jag fysiskt haft i kroppen under många år.  Jag kommer att ringa dig igen. Tack! Kram Miriam

Sandra skrev:

Tack för samtalet igår, det gav mig energi och mod att fortsätta på min väg. Du sänder ut så bra energier och insikt. Otroligt hur du prickade in våran situation och känslorna kring det. Du är sannerligen en väldigt bra spådam, rekommenderar dig och återkommer igen.

Christian Ljung skrev:

Vill tacka Jessica för ett otroligt givande samtal. Utan att överdriva så var det som om att hon kopplade samman med min själ då hon hade rätt i allt som hon läste om mig. Dessutom så stämde allt hon läste i korten och dom saker som låg i framtiden har nu alla hänt/slagit in. Och som grädde på moset kände jag mig väldigt upplyft, glad och positiv efter samtalet. Jag rekommenderar varmt att ringa Jessica om ni vill veta något, Jag säger detta för att jag vet att jag definitivt kommer att göra det. Ljus och kärlek!!

Iz skrev:

Tack! Rysningar var vad ja kände när din pricksäkerhet talade till mig! Tack för dina råd, att ja återkommer inom kort är nog något ja bestämt mig för redan nu! Tack mvh Iz

Sofie skrev:

Otroligt kärnfull och träffsäker! Det andra medium/siare kan ha rört ihop och tyckt varit svårt att tyda, satte Dan på 5 min utan att tveka. Jag vet att allt stämmer. Jag kommer definitivt att återkomma som kund till Dan! 

Kimberly skrev:

Maria, är en varm och fin person tycker jag! Fick mig på andra tankar, och kände att jag kan slappna av. Det var några saker hon redan visste om mig, utan att jag ens behövde säga något till henne! Så glad att jag ringde! Fick mycket känsla av lugnhet, och att jag fick känslan av att jag inte behöver oroa mig så mycket hela tiden. Tusen tack Maria :D

Kattis skrev:

Utav alla spådamer jag ringt på denna sida så har jag känt mig mest bekväm med Evelina. Ödmjuk, självsäker och varm som person och en del mer. Igen även trygghet.

Hannah skrev:

Jessica är mycket träffsäker och jag blev väldigt rörd. Mycket av det hon berörde var sånt jag djupt inom mig förstod, men som hon kunde sätta ord på åt mig. Om jag känner behovet av att vända mig till en spådam igen så kommer jag inte tveka om att det blir till henne.

Ines skrev:

Jag är väldigt nöjd och vill tacka Peder otroligt mycket för vägledningen som du gav mig. Jag kommer garanterat ringa tillbaka för mer hjälp. TACK!

Ann skrev:

Helt fantastisk upplevelse. Han beskrev mig från första sekunden. Jag hoppas hans spådomar är rätt nu och att jag kan blicka framåt och få må så bra som jag gör nu men de här orden från axel bär jag i hjärtat.

Anastasia skrev:

Tack Kristina. Det kändes väldigt harmoniskt och avslappnat för mig som kund att få vägledning utav dig. Du är väldigt lugn och ger raka och snabba svar, det uppskattas. Ett extra plus i kanten får du för healingen :) Rekommenderas absolut!

Karro skrev:

Cilia är en rationell spådam som ger raka enkla svar som är spot on. Väldigt jordnära och trygg. Hon jobbar snabbt och effektivt. Rekommenderar henne!

Sabina skrev:

Kan varmt rekommendera. Tack för snabba svar! Kram

Maida skrev:

Läskigt bra! Hon visste precis hur det låg till! Rekommenderas starkt!

Ema skrev:

Tack Dan! Mitt första samtal och det gav mig fortsatt hopp!

Camilla skrev:

Jag uppskattade samtalet otroligt mycket. Hon hade inblick från början och gav mig bra vägledning och hjälp inför framtiden. TACK!

Josefin skrev:

När jag tog upp telefonen och ringde dig hade jag en klump i halsen. När vi la på var den klumpen borta. Tack så otroligt mycket för dina fina ord och för den kärlek och omtanke du ger. Du har garanterat rätt jobb. All kärlek till dig fina Melissa.

Heidi skrev:

Tack för ett mycket fint samtal. Jag känner att jag fick själslig ro och ny energi att våga tro. Kommer att återkommer framöver!

Kerstin skrev:

Helt fantastisk!

Kerstin skrev:

Har pratat med henne flera gånger. Hon är väldigt träffsäker och haft rätt i allt hon spått mig i. Dessutom är hon väldigt glad och överför sin härliga positiva entusiasm under samtalet. Rekommenderar henne varm!

Nilla skrev:

Super bra! Raka och snabba svar. Rekommenderas!

Maritza skrev:

Har precis pratat med Markus. Han gav mig hopp och konkreta råd, en sak som jag verkligen uppskattade. Tack Markus. Må universums vita ljus ge dig en välsignelse för att du har hjälpt att ge tröst och vägledning till en vilsen skäl.

Gun skrev:

Trevligt att prata med Dan. Känns äkta. Tydliga svar. Ringer honom gärna igen. Mvh G

Mikael skrev:

Kan varmt rekommendera Vanja. Hon visste vad hon pratade om och hjälpte mig verkligen. Tack vare dig är mina tvivel på mig själv borta. Jag återkommer igen.

Jossan skrev:

Dig kommer jag ringa igen. Jag är så glad att jag fick pratat med just dig. En sten har lyft från mitt hjärta. Tack snälla du!

Inger skrev:

Tack. Du träffade rätt var mitt onda sitter och healingen kändes bra. Dessutom kändes du trevlig att prata med. Jag var ledsen men inte längre,tack. Behöver jag, så blir det dig jag ringer.

Lise-Lotte Pihlqvist skrev:

En som jag varmt rekommenderar. Han kunde berätta hur min lite komplicerade situation såg ut. Hur mannen var och allt var klockrent så här långt. Får se om sedan det blir som jag hoppas. Men mycket ligger på mig också. Tack Dan. Jag kommer absolut att kontakta dig mer. Lotta

Barbro E skrev:

Känner bara att jag måste kommentera hur bra Dan är! Han har hjälpt mig så otroligt mycket i kärlekslivet. Det han berättar om mig är så på pricken att det är nästan skrämmande. Och den vägledning han ger i våra samtal är gudomlig. Efter ett samtal med Dan så känns det verkligen i kropp & själ att han skickat positiva energier. Rekommenderas varmt!!

Karolina skrev:

Super mysig, ger massor av information riktigt charmig och vi skrattade mycket. Stor kram till dig fina Anki!

Felicia skrev:

Jag har ringt till många spådamer i mitt liv. Men Jessica är den som verkligen har fått mig att få se sanningen om mig och livet, hon hjälpte mig på rätt väg och hon är superskicklig! Så tacksam!

Heidi skrev:

Tack för ett fint samtal. Kände att jag återfick ett inre lugn efter att ha talat med dig. Peder är tydlig, trygg och jag kan varmt rekommendera ett samtal till honom.

Siw Jonsson skrev:

Jag är helnöjd och förvånad också över det jag fick veta. Tacksam för den hjälp jag fick av dig. Återkommer gärna till dig. Tack Ava

Saga skrev:

Fin och vänlig! Förmedlar budskap genom tarotkort.

Birgitta skrev:

Så enormt varm & härlig kvinna med de rätta talangerna rekommenderas varmt. Hon kan sin sak

Caroline skrev:

Freja är snabb, lyhörd och sanningsenlig. Nu ser jag till att resan du pratade om blir av och leder till det jag vill.

Milla skrev:

Super bra. Fick mycket information och kunde se precis hur det såg ut runt mannen jag vill ha. Milla

Kjersti Rajaniemi skrev:

Ylva är så klockren! Hon har varit och fortfarande är ett stort stöd i mitt liv. Ylva har aldrig haft fel i någon av sina spådomar är väldigt lätt att prata med vänlig och varm. Tack för all din hjälp och vi hörs igen. Kramar

Mirela skrev:

Riktigt bra och trovärdig samt trevlig och rolig att prata med! Har haft rätt i allt. Tack!

Sonja skrev:

Ninni är jätte duktig och jag är mycket tacksam för den tid jag har pratat med Ninni. Första gång i mitt liv, var någon kunde berätta om vad som har hänt då jag var barn. Stort kram till Ninni och vi hörs igen. Tack

Lena skrev:

Karolina är fantastisk, träffsäker och ger korrekta svar, får åtminstone mig att må bra efter mina samtal med henne

 
 
 
0939-1147147

Genom att använda denna webbsida samtycker du till användningen av kakor. Information som samlas in med kakor kan vara t.ex. hur ofta du besöker webbsidan och från vilket land du surfar. Läs mer

_