KVALITETSSÄKRAD TJÄNST GODKÄNDA RÅDGIVARE

0939-1147147  29.90 kr/min  

 

Tecken på att ha ett sjätte sinne

Vet du tecken på att ha ett sjätte sinne? Här får du intressant läsning om just tecken på att ha ett sjätte sinne, kanske du känner igen dig?

Tecken på att ha ett sjätte sinne
Tecken på att ha ett sjätte sinne

Utan vägledning kan detta vara väldigt skrämmande för en person som inte förstår vad som händer med honom/henne. Här följer en kort lista på sex av tecknen på att du har en medial förmåga.

Obekväm i folkmassor:

Att vara omgiven av en stor mängd människor kan vara svårt för en medial person, eftersom en sådan känner av energi ifrån andra människor. Alla är inte trevliga, som, ilska, svartsjuka, raseri och besvikelse ligger som en svart dimma över dem positiva känslorna. Vissa kan enkelt sortera dem, blockera dem med en mental vägg. Detta kräver mycket träning.

Att veta hemligheter som aldrig berättats:

Överföringen av energi som uppstår när en person står i närheten av en som är medial, vidarebefordrar sina hemligheter, särskilt om personen i fråga just då tänker på dem. Så ett annat tecken är att veta saker om människor utan att ha fått den informationen av någon. Det kan vara skrämmande för den som inte är medial.

Syner:

Mediala människor har drömmar medan dem sover men även när dem är vakna. Dem kallas för visioner, syner. Dessa syner är jämförbara med en film av framtida händelser som spelas upp i deras sinne. Ibland finns det bara en bild men som en snap-shot av vad som händer.

Konstiga uppmaningar:

En ovanlig del av att ha ett starkt sjätte sinne är, uppmaningen att göra saker utan att veta varför. T.ex. kan en kvinna känna att hon måste besöka sin syster direkt. Så hon kör i timmar i mitten av natten med familjen i sitt undermedvetna. Det slutar med att hon anländer precis i tid för att rädda sin syster i en medicinskt akut situation.

Se siffror och bokstavsmönster:

Många mediala får glimtar av siffror eller bokstäver, men vet inte varför. En dag, förstår dem plötsligt vad det handlade om. Som repetitionen av ”800”, som när ett kolon sätts in i mitten, och det visade sig att någon kär dör den tidpunkten.

Att påverkas av dem som bär på smärta:

Eftersom mediala människor kan känna andras känslor, blir dem ofta magneter för människor och djur som behöver hjälp. Hemlösa främlingar som står i kö i mataffären kan plötsligt börja prata, eller skadade hemlösa katter kommer plötsligt till deras gård.

Dessa är bara sex tecken på att du kan ha ett sjätte sinne. Om du har haft en eller flera av dem, eller någon annan typ av mediala fenomen, var noga med att kontakta en av våra mediala rådgivare. Vi kan ge dig den vägledning du letar efter.

 

 

Välkommen att ringa våra spådamer för att få svar på dina frågor

Bloggar
BrittLedig Britt (intuition)

Britt  är en varm empatisk kvinna som hjälper dig med de frågor du har. Hon är ärlig och behandlar alla med respekt. Hon är duktig på att hjälpa människor...

Bloggar
UlvaLedig Ulva (tarot)

Ulva är en jordnära sierska som älskar att hjälpa och vägleda människor till lycka och glädje i livet. Hon finns här för dig som söker en varm och säker...

AlmaLedig Alma (synsk)

Alma är en spådam av högsta klass som finns redo på sin spålinje för din skull. Ljuset kan bli en vändpunkt i ditt liv.

 

Läsvärda artiklar

Seriös spådam

Seriös spådam

596 visningar

När du lyfter på luren och vill prata med en seriös spådam kan du vara avslappnad. En seriös spådam är lyhörd, varm, empatisk och genuint hjälpsam

 
Drömtolkning

Drömtolkning

924 visningar

Vad innebär drömtolkning och hur kan det hjälpa dig? Har du haft en häftig dröm på senaste? Läs mer här om vad drömtolkning innebär

 
Tarotkort

Tarotkort

838 visningar

Är du intresserad av att lära dig mer om tarotkort? Vill du ha en avläsning, så ring en spådam som kan hjälpa dig genom sina tarotkort

 
 
 
Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar