KVALITETSSÄKRAD TJÄNST
GODKÄNDA MEDIUM
Hängivenhet och ärlighet - Ring oss på

  0939-1147147    29.90 kr/min (18 år)  

 

Tecken på att ha ett sjätte sinne

Den medialt begåvade har ett starkare sjätte sinne som låter dem känna, se, höra och lukta saker som den ”vanliga” inte kan göra.


Tecken på att ha ett sjätte sinne
Tecken på att ha ett sjätte sinne

Utan vägledning kan detta vara väldigt skrämmande för en person som inte förstår vad som händer med honom/henne. Här följer en kort lista på sex av tecknen på att du har en medial förmåga.

Obekväm i folkmassor:

Att vara omgiven av en stor mängd människor kan vara svårt för en medial person, eftersom en sådan känner av energi ifrån andra människor. Alla är inte trevliga, som, ilska, svartsjuka, raseri och besvikelse ligger som en svart dimma över dem positiva känslorna. Vissa kan enkelt sortera dem, blockera dem med en mental vägg. Detta kräver mycket träning.

Att veta hemligheter som aldrig berättats:

Överföringen av energi som uppstår när en person står i närheten av en som är medial, vidarebefordrar sina hemligheter, särskilt om personen i fråga just då tänker på dem. Så ett annat tecken är att veta saker om människor utan att ha fått den informationen av någon. Det kan vara skrämmande för den som inte är medial.

Syner:

Mediala människor har drömmar medan dem sover men även när dem är vakna. Dem kallas för visioner, syner. Dessa syner är jämförbara med en film av framtida händelser som spelas upp i deras sinne. Ibland finns det bara en bild men som en snap-shot av vad som händer.

Konstiga uppmaningar:

En ovanlig del av att ha ett starkt sjätte sinne är, uppmaningen att göra saker utan att veta varför. T.ex. kan en kvinna känna att hon måste besöka sin syster direkt. Så hon kör i timmar i mitten av natten med familjen i sitt undermedvetna. Det slutar med att hon anländer precis i tid för att rädda sin syster i en medicinskt akut situation.

Se siffror och bokstavsmönster:

Många mediala får glimtar av siffror eller bokstäver, men vet inte varför. En dag, förstår dem plötsligt vad det handlade om. Som repetitionen av ”800”, som när ett kolon sätts in i mitten, och det visade sig att någon kär dör den tidpunkten.

Att påverkas av dem som bär på smärta:

Eftersom mediala människor kan känna andras känslor, blir dem ofta magneter för människor och djur som behöver hjälp. Hemlösa främlingar som står i kö i mataffären kan plötsligt börja prata, eller skadade hemlösa katter kommer plötsligt till deras gård.

Dessa är bara sex tecken på att du kan ha ett sjätte sinne. Om du har haft en eller flera av dem, eller någon annan typ av mediala fenomen, var noga med att kontakta en av våra mediala rådgivare. Vi kan ge dig den vägledning du letar efter.

Lär dig mer om Tecken på att ha ett sjätte sinne. Ring till:

Bloggare
RebeccaLedig Rebecca (medium)

Välkommen till Rebecca! Hon är en sierska med en stark intuition som vägleds av tarotguiderna och hennes änglakort.

SimonLedigNy! Simon (medium)

Simon känner av energierna runt omkring dig och får en överblick av din situation. Han tar emot meddelanden från änglarna som han sedan förmedlar till dig....

AmandaLedigNy! Amanda (tarot)

Amanda är ett utbildat medium som har lång erfarenhet av att jobba på spålinje. Hon får till sig bilder och siffror som kan ha betydelse när hon tagit in...

RamonaLedigNy! Ramona (medium)

Ramona kommer från en släkt där andliga och mediala gåvor går i arv. Vilken fråga du än har så får du hjälp att hitta vilken väg du ska...

 
 
 

Förslag på andra artiklar för dig

 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147147 är 29.90 kr/min (18 år). Du betalar via telefonräkningen

Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min (18 år)
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar