KVALITETSSÄKRAD TJÄNST
GODKÄNDA MEDIUM
Hängivenhet och ärlighet - Ring oss på

  0939-1147147    29.90 kr/min (18 år)  

 

Tarotkort

Är du intresserad av att lära dig mer om tarotkort? Vill du ha en avläsning, så ring en spådam som kan hjälpa dig genom sina tarotkort.


Tarotkort
Tarotkort

Tarotkort är något som har blivit väldigt populärt. Människor väljer att ta hjälp av spådamer, spåmän, sierskor, tarotkorts-tolkare, synska med mera. Förr i tiden så var det "mystiska" människor som jobba med detta och det kunde framstå som något skrämmande att kontakta dessa personer som jobbade med bland annat tarotkort. 

Att bli spådd med tarotkort kan hjälpa dig se och förstå din situation bättre. Du kan få verktygen som kan underlätta och som gör att du kan jobba med dina problem. En avläsning kan ge dig en inblick i det förflutna, nuvarande och framtida situationer baserat på där du befinner dig just nu i livet, vid läsningstidpunkten. 

Tänk på de eller den frågan du vill ha svar på när du bestämt dig för att ringa in till en spådam. Du ska sedan fokusera och tänka på just denna exakta fråga. På detta sätt kan du få en glimt av din framtid. Kärlek, ekonomi, arbete, relationer, hjälp med husdjur, att få budskap förklarade, drömmar tolkade, allt kan underlätta att få lite hjälp med, så man vet vad som väntar i framtiden. 

Vet du hur man använder och läser av tarotkort så kan du använda det som egenvård, ta hand om dig själv. Dra ett dagligt tarotkort för att se vad som väntar dig under dagen. Meditation och "mindfullness" är även de nyckelfärdigheter. Använd dina tarotkort så ofta du har möjlighet, ge dig själv övningar och utveckla dig själv och dina förmågor för att kunna hjälpa andra. Övning ger färdighet som man säger. 

Funderar du på att börja utveckla dina förmågor och du vill ha en tarotkortlek så känn efter innan du skaffar en. Skaffa en kortlek du trivs med, som talar till dig och som du förstår dig på. Det finns kortlekar i mer klassisk stil eller modernare varianter. Den kortlek du väljer ska kännas rätt för dig! Så var noga när du väljer en kortlek, känn efter ordentligt. 

Du kan köpa tarotkort i både butik eller på nätet, helt nya eller begagnade, vilket du än föredrar. Införskaffa de som du tror skulle passa dig bäst. Du har kanske hört talas om den klassiska Rider-Waite leken och det är den den du vill ha? Kanske andra lekar, storleksmässigt eller med andra färger tilltalar dig mer? Är det tarotkort eller änglakort som du är ute efter? Läs och lär innan du bestämmer dig. 

De som använder tarotkort i sitt dagliga arbete måste kunna ge sitt bästa varje gång de ger en avläsning och många säger att ju mer ansluten du är till kortleken, desto bättre blir dina avläsningar, tolkningar och förutsägelser. Att läsa tarotkort kan ibland verka mycket långtråkigt och invecklat, men de som gör det kan hjälpa så många och utveckla sig själva och sin förmåga.

Lär dig mer om Tarotkort. Ring till:

AlmaLedig Alma (synsk)

Alma är en spådam av högsta klass som finns redo på sin spålinje för din skull. Ljuset kan bli en vändpunkt i ditt liv.

EilaLedigNy! Eila (synsk)

Eila har ärvda förmågor efter sin farfar och även på sin mors sida. Hennes gåvor är att hon är ger synsk vägledning. Hon ser dåtid, nutid och framtid. Spår...

AmandaLedig Amanda (tarot)

Amanda är ett utbildat medium som har lång erfarenhet av att jobba på spålinje. Hon får till sig bilder och siffror som kan ha betydelse när hon tagit in...

EvyUtloggad Evy (healing)

Evy finns här för att leda dig rätt när du känner dig vilsen. Med stark andlig kontakt och läkande energi.

 
 
 

Förslag på andra artiklar för dig

 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147147 är 29.90 kr/min (18 år). Du betalar via telefonräkningen

Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min (18 år)
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar