KVALITETSSÄKRAD TJÄNST

0939-1147147  29.90 kr/min  

 

Tarotkort

Är du intresserad av att lära dig mer om tarotkort? Vill du ha en avläsning, så funkar tarotkort utmärkt

Tarotkort
Tarotkort

Tarotkort är något som har blivit väldigt populärt. Människor väljer att ta hjälp av spådamer, spåmän, sierskor, tarotkorts-tolkare, synska med mera. Förr i tiden så var det "mystiska" människor som jobba med detta och det kunde framstå som något skrämmande att kontakta dessa personer som jobbade med bland annat tarotkort. 

Att bli spådd med tarotkort kan hjälpa dig se och förstå din situation bättre. Du kan få verktygen som kan underlätta och som gör att du kan jobba med dina problem. En avläsning kan ge dig en inblick i det förflutna, nuvarande och framtida situationer baserat på där du befinner dig just nu i livet, vid läsningstidpunkten. 

Tänk på de eller den frågan du vill ha svar på när du bestämt dig för att få en sittning. Du ska sedan fokusera och tänka på just denna exakta fråga. På detta sätt kan du få en glimt av din framtid. Kärlek, ekonomi, arbete, relationer, hjälp med husdjur, att få budskap förklarade, drömmar tolkade, allt kan underlätta att få lite hjälp med, så man vet vad som väntar i framtiden. 

Vet du hur man använder och läser av tarotkort så kan du använda det som egenvård, ta hand om dig själv. Dra ett dagligt tarotkort för att se vad som väntar dig under dagen. Meditation och "mindfullness" är även de nyckelfärdigheter. Använd dina tarotkort så ofta du har möjlighet, ge dig själv övningar och utveckla dig själv och dina förmågor för att kunna hjälpa andra. Övning ger färdighet som man säger. 

Funderar du på att börja utveckla dina förmågor och du vill ha en tarotkortlek så känn efter innan du skaffar en. Skaffa en kortlek du trivs med, som talar till dig och som du förstår dig på. Det finns kortlekar i mer klassisk stil eller modernare varianter. Den kortlek du väljer ska kännas rätt för dig. Så var noga när du väljer en kortlek, känn efter ordentligt. 

Du kan köpa tarotkort i både butik eller på nätet, helt nya eller begagnade, vilket du än föredrar. Införskaffa de som du tror skulle passa dig bäst. Du har kanske hört talas om den klassiska Rider-Waite leken och det är den den du vill ha? Kanske andra lekar, storleksmässigt eller med andra färger tilltalar dig mer? Är det tarotkort eller änglakort som du är ute efter? Läs och lär innan du bestämmer dig. 

De som använder tarotkort i sitt dagliga arbete måste kunna ge sitt bästa varje gång de ger en avläsning och många säger att ju mer ansluten du är till kortleken, desto bättre blir dina avläsningar, tolkningar och förutsägelser. Att läsa tarotkort kan ibland verka mycket långtråkigt och invecklat, men de som gör det kan hjälpa så många och utveckla sig själva och sin förmåga.

 

 

Välkommen att ringa våra spådamer för att få svar på dina frågor

AnkiLedig Anki

Anki finns på spålive för att hjälpa dig med dina problem. Hennes erfarenhet gör att hon lätt snappar upp energier från andra...

ElizaLedig Eliza

Eliza är en omtänksam, respektfull och empatisk kvinna som vill allas bästa. Om du ringer till henne kommer du att tas emot med största empati och respekt....

HanneleLedig Hannele

Hannele kommer från en släkt där det mediala går i arv. Hon använder tarotkort, vanliga spelkort och med änglars hjälp så får hon fram svaren du söker. Vill...

ZandraRing senare Zandra

Zandra är en duktig spåkvinna som använder sig av sina mediala gåvor för att hjälpa dig med allt vad livet kan ha i beredskap. Hon använder sig av...

 

Läsvärda artiklar

Seriös spådam

Seriös spådam

När man pratar med en seriös spådam så kan man vara avslappnad. En seriös spådam är lyhörd, varm och...
 
Drömtolkning

Drömtolkning

Vad innebär drömtolkning och hur kan det hjälpa dig? Har du haft en häftig dröm på senaste och behöver...
 
Stress

Stress

Att koppla av och undvika stress är en viktig sak man måste göra för att må bra. Få tips och släpp din...
 
Astrologi

Astrologi

Många kopplar astrologi till att läsa horoskop. Det finns mer än så och det finns många inriktningar inom...
 
 
 
Få meddelande när vi ger iväg gratis minuter
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar