Spå framtiden

Spå framtiden med hjälp av olika metoder. En medial vägledare förklarar, ger svar och guidar dig genom processen

Spå framtiden
Spå framtiden

Är du nyfiken på vad som kommer att hända i framtiden? Genom att spå framtiden kan du få svar på vad som väntar, och även få reda på möjligheter för att förbättra din väg framåt. Alla frågor kan ställas och man behöver absolut inte vara blyg eller rädd för att det ska låta dumt. Det kan gälla arbetsrelaterade frågor såsom karriärmöjligheter eller vad du kan göra för att klättra högre på stegen. Familjen eller vänner kan vara relationer man kanske behöver hjälp med. Få hjälp med hur du kan attrahera lycka eller allmänt skapa förändringar eller goda vanor för att förbättra din livskvalitet. Att hålla sig positiv är alltid en bra början.

Hur gör man?

Hur går det till när man vill få hjälp och vägledning? Kontakta en medial vägledare efter ditt eget tycke. Välj den du tror kan hjälpa dig på bästa sätt. Gå efter rekommendationer till att börja med och sedan känn efter när du till exempel läst deras presentationer. Att kolla på vad den mediala vägledaren har för förmåga kan också vara en bra idé. Kika på om de använder något speciellt verktyg som du skulle vilja bli spådd med. När det kommer till att spå framtiden finns det många olika tekniker och förmågor som kan vara bra. Läsa i teblad, kaffesump, runor och pendel är några exempel, kristaller eller tarotkort är andra.

Teblad

Att läsa teblad, också känt som tasseografi eller tebladsläsning, är en form av spådom som involverar tolkning av mönster och formationer som uppstår när lösa teblad placeras i en kopp. Materialen du behöver för detta är lösa teblad, en kopp utan mönster på insidan, hett vatten och en tesked. Börja med att brygga de lösa tebladen, drick sedan detta medan du koncentrerar dig på frågorna. Lämna en liten mängd te kvar i botten och rör runt med teskeden. Häll sedan ut resterande vatten. Detta gör så att tebladen fastnar i botten och på sidorna av koppen. Titta på mönstren och formationerna i botten och på sidorna av koppen. Notera eventuella bilder, symboler eller mönster som finns, och tolka sedan dessa.

Kaffesump

Att läsa kaffesump, också känt som kaffesumpsläsning, är en form av spådom som innebär att tolka mönster och formationer som uppstår när kaffesump lämnas i botten av en kopp. Det man behöver för att utföra denna läsning är grovmalt kaffe, vatten, en kopp utan mönster på insidan och en tesked. Brygg kaffe med grovmalt kaffe och vatten. Undvik att använda filter för att säkerställa att det finns kaffesump kvar. Drick kaffet långsamt, och lämna en liten del kvar medan du koncentrerar dig på dina frågor. Rör runt sumpen med teskeden medan du tänker. Vänd koppen upp och ner på en assiett eller en ren servett och låt sumpen rinna av och bilda mönster på undersidan av koppen. Tolka sedan de mönster som bildats.

Runor

Att spå med runor, också känt som runologi, är en uråldrig form av spåkonst som involverar att använda runor för att ge insikt och svar på olika frågor eller situationer. För att spå på detta vis behövs ett set med runor. Detta kan vara ett köpt set eller handgjorda trä- eller stenrunor. Man behöver en lugn och störningsfri plats för spådomsprocessen. Blanda runorna ordentligt med dina händer eller i en påse. Välj antalet runor du vill använda, vanligtvis mellan 3-9 stycken och dra slumpmässigt ut antalet från högen. Tolkningen av varje runa kan variera beroende på din fråga och dess position i spridningen. Studera samband, mönster och tolka sedan dessa.

Pendel

Att använda en pendel för spådom är en metod där en pendel används för att svara på frågor eller ge vägledning. Vad behöver man för denna procedur? En pendel, som kan vara gjort av trä, kristall, metall eller annat material, och en lugn plats för utförandet. Innan du börjar, håll pendeln i dina händer och fokusera på att ladda den med din energi. Fokusera på en specifik ja- eller nej-fråga. Håll pendeln med en hand över dess kedja eller snöre. Låt pendeln hänga fritt så att den kan röra sig. Fråga högt eller i ditt sinne vilket mönster som representerar ja och nej. Fokusera på frågan och var öppen för svaret. Avsluta sessionen genom att tacka pendeln och släppa eventuell energi som kan ha byggts upp.

 

 
IngridLEDIG Ingrid

Ingrid är ett certifierat medium. Hon förmedlar budskap från dina nära och kära från andra sidan. Hon är duktig på att hitta borttappade saker. Vilken fråga...

bloggar
RebeccaLEDIG Rebecca

Välkommen till Rebecca. Hon är en sierska med en stark intuition som vägleds av tarotguiderna och hennes änglakort

AngelinaLEDIG Angelina

Angelina är en spådam av högsta klass som finns redo på den här spålinjen för din skull. Med ljuset och änglarna på sin sida kan de vara en god idé att...

bloggar
KatherineLEDIG Katherine

Katherine är ett medium som är väldigt omtänksam. Hon vill det bästa för alla. Om du ringer till henne kommer du att tas emot med största empati och...

Läsvärda artiklar

Sann spådom

Sann spådom

Spådomskonst har existerat sedan urminnes tider. Läs om hur sann spådom kan mottas med hjälp av olika...
 
Bästa medium Göteborg

Bästa medium Göteborg

Alternativmässor, andar, spöken och frågor om framtiden. Bästa medium Göteborg ger dig svar på dina...
 
Träffsäker spådam

Träffsäker spådam

Hur arbetar en träffsäker spådam och vad kan de göra för dig? Här får du information och bra saker att tänka...
 
Luckytarot

Luckytarot

Tarotkort, tarotläggningar och luckytarot är spännande ämnen. Läs om tarotkorten genom tiderna och hur de...
 
 
 
 
0939-1147147

Genom att använda denna webbsida samtycker du till användningen av kakor. Information som samlas in med kakor kan vara t.ex. hur ofta du besöker webbsidan och från vilket land du surfar. Läs mer

_