KVALITETSSÄKRAD TJÄNST GODKÄNDA RÅDGIVARE

0939-1147147  29.90 kr/min  

 

Seriös spådam

När man pratar med en seriös spådam så kan man vara avslappnad. En seriös spådam är lyhörd, varm och empatisk

Seriös spådam
Seriös spådam

Har du någon gång känt att det kanske är lite pinsamt att ta upp något du funderar på med en vän, släkting eller familjen? Ibland kan det vara skönt att ta upp sina funderingar med en utomstående istället, till exempel en seriös spådam.

Att prata med en seriös spådam kan vara det du behöver. Inga frågor är för konstiga, för stora eller små, eller för oseriösa. Man har helt enkelt frågor som behöver besvaras men man vågar inte ta upp dem med någon i sin egen umgängeskrets.

Vissa upplever ofta att det är lättare att öppna upp sig och prata om allt man funderar på med en främling, en seriös spådam. "Mellan fyra ögon" är inte alltid det lättaste. Så när du vill prata med en seriös spådam, så kan du vara avslappnad. En seriös spådam kommer att lyssna tålmodigt och be dig förklara vad det är du behöver.

Det finns som sagt inga udda frågor att ställa till en seriös spådam. Undrar du över din framtid? Kanske din historia bakåt kan ge dig förmåga att välja en annan väg in i framtiden och på så sätt hänvisas rätt. Har du en oro över din ekonomi och vill ha en överblick, eller varför inte få reda på om det finns en härlig kärlek som väntar dig runt hörnet?

Så oavsett om det handlar om framtid, dåtid, nutid, ekonomi, drömmar, önskningar, kärlek, vänner, arbete och karriär, husdjur, hopp eller förväntningar så kan du få hjälp. Du kan få hjälp med dina frågor och tankar. Det behöver inte vara några jättestora frågor. Kanske behöver du bara ha någon som lyssnar på dig en stund. Någon som du kan få öppna upp dig till, så du kan bara få ut allt du har gått och tänkt på. Ett bollplank som du kan bolla ideér med. En källa till inspiration.

Oavsett om du pratar med en seriös spådam så kan tid kan vara svårt att spå i, men du kan ställa frågor som rör din framtid 10 år framåt, eller så kan du höra hur din dag kommer bli genom att få ett dagligt kort draget för dig. Ibland kan det där "lilla extra" hjälpa en att se något positivt.

 

 

Välkommen att ringa våra spådamer för att få svar på dina frågor

AlmaLedig Alma

Alma är en spådam av högsta klass som finns redo på sin spålinje för din skull. Ljuset kan bli en vändpunkt i ditt liv.

HanneleLedig Hannele

Hannele kommer från en släkt där det mediala går i arv. Hon använder tarotkort, vanliga spelkort och med änglars hjälp så får hon fram svaren du söker. Vill...

AnkiLedig Anki

Anki finns på spålive för att hjälpa dig med dina problem. Hennes erfarenhet gör att hon lätt snappar upp energier från andra...

LuciaLedig Lucia

Lucia har de senaste 25 åren hjälpt många med deras frågor och bekymmer. Hon använder sig av tarotkort, pendel, intuition, mediumskap, drömtydning och...

 

Läsvärda artiklar

Seriös spådam

Seriös spådam

När man pratar med en seriös spådam så kan man vara avslappnad. En seriös spådam är lyhörd, varm och...
 
Drömtolkning

Drömtolkning

Vad innebär drömtolkning och hur kan det hjälpa dig? Har du haft en häftig dröm på senaste och behöver...
 
Tarotkort

Tarotkort

Är du intresserad av att lära dig mer om tarotkort? Vill du ha en avläsning, så funkar tarotkort...
 
Stress

Stress

Att koppla av och undvika stress är en viktig sak man måste göra för att må bra. Få tips och släpp din...
 
 
 
Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar