KVALITETSSÄKRAD TJÄNST GODKÄNDA RÅDGIVARE

0939-1147147  29.90 kr/min  

 

Seriös spådam

När du lyfter på luren och vill prata med en seriös spådam kan du vara avslappnad. En seriös spådam är lyhörd, varm, empatisk och genuint hjälpsam


Seriös spådam
Seriös spådam

Har du någon gång känt att det kanske är lite pinsamt att ta upp något du funderar på med en vän, släkting eller familjen? Ibland kan det vara skönt att ta upp sina funderingar med en utomstående istället.

Att ringa våra linjer och prata med en seriös spådam kan vara det du behöver. Inga frågor är för konstiga, för stora eller små, eller för oseriösa. Man har helt enkelt frågor som behöver besvaras men man vågar inte ta upp dem med någon i sin egen umgängeskrets.

Vissa upplever ofta att det är lättare att öppna upp sig och prata om allt man funderar på med en främling. "Mellan fyra ögon" är inte alltid det lättaste. Så när du lyfter på luren och vill prata med en seriös spådam, så kan du vara avslappnad. Du behöver inte vara rädd eller nervös; de kommer att ta emot dig med öppna armar.

En seriös spådam kommer att lyssna tålmodigt och be dig förklara vad det är just du behöver hjälp med. De är lyhörda, varma och empatiska och de är genuint hjälpsamma. De kommer att förmedla och förklara de svar de får fram genom sina verktyg eller genom de förmågor som de besitter.

Det finns som sagt inga udda frågor att ställa till en seriös spådam. Undrar du över din framtid? Kanske din historia bakåt kan ge dig förmåga att välja en annan väg in i framtiden och på så sätt hänvisas rätt. Har du en oro över din ekonomi och vill ha en överblick, eller varför inte få reda på om det finns en härlig kärlek som väntar dig runt hörnet?

Så oavsett om det handlar om framtid, dåtid, nutid, ekonomi, drömmar, önskningar, kärlek, vänner, arbete och karriär, husdjur, hopp eller förväntningar så kan du få hjälp. Du kan få hjälp med dina frågor och tankar. Det enda du behöver göra är att hitta den spådam som du tror passar dig, sedan ringa denna dam och bara några minuter senare kanske få ditt livs bästa samtal.

Det behöver inte vara några jättestora frågor. Kanske behöver du bara ha någon som lyssnar på dig en stund. Någon som du kan få öppna upp dig till, så du kan bara få ut allt du har gått och tänkt på. Ett bollplank som du kan bolla ideér med. En källa till inspiration.

Tid kan vara svårt att spå i, men du kan ställa frågor som rör din framtid 10 år framåt, eller så kan du höra hur din dag kommer bli genom att få ett dagligt kort draget för dig. Ibland kan det där "lilla extra" hjälpa en att se något positivt.

Vi har enbart seriösa spådamer och spåmän på våra linjer, så det är inget bluff eller båg när du ringer till oss. Våra spådamer och spåmän har alla genomgått ett omfattande arbetsprov och är testade i sina områden. Därav kan du slappna av och vara säker på att du får professionell hjälp.

Om du vill prata om "Seriös spådam" kan du ringa någon av oss:

Bloggare
KatherineLedigNy! Katherine (medium)

Katherine är ett medium som är väldigt omtänksam. Hon vill det bästa för alla. Om du ringer till henne kommer du att tas emot med största empati och...

LizaLedig Liza (synsk)

Liza är en av våra duktiga spådamer som vill ge dig budskap från andra sidan. Välkommen till henne!

AlmaLedig Alma (synsk)

Alma är en spådam av högsta klass som finns redo på sin spålinje för din skull. Ljuset kan bli en vändpunkt i ditt liv.

AnnieRing senare Annie (tarot)

Annie använder sig av tarotkort för att ge vägledning åt dig. Låt henne ge dig hjälp och styrka.

 
 
 

Förslag på andra artiklar för dig

 
 
Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar