Seriös spådam

När man pratar med en seriös spådam så kan man vara avslappnad. En seriös spådam är lyhörd, varm och empatisk

Seriös spådam
Seriös spådam

Har du någon gång känt att det kanske är lite pinsamt att ta upp något du funderar på med en vän, släkting eller familjen? Ibland kan det vara skönt att ta upp sina funderingar med en utomstående istället, till exempel en seriös spådam.

Att prata med en seriös spådam kan vara det du behöver. Inga frågor är för konstiga, för stora eller små, eller för oseriösa. Man har helt enkelt frågor som behöver besvaras men man vågar inte ta upp dem med någon i sin egen umgängeskrets.

Vissa upplever ofta att det är lättare att öppna upp sig och prata om allt man funderar på med en främling, en seriös spådam. "Mellan fyra ögon" är inte alltid det lättaste. Så när du vill prata med en seriös spådam, så kan du vara avslappnad. En seriös spådam kommer att lyssna tålmodigt och be dig förklara vad det är du behöver.

Det finns som sagt inga udda frågor att ställa till en seriös spådam. Undrar du över din framtid? Kanske din historia bakåt kan ge dig förmåga att välja en annan väg in i framtiden och på så sätt hänvisas rätt. Har du en oro över din ekonomi och vill ha en överblick, eller varför inte få reda på om det finns en härlig kärlek som väntar dig runt hörnet?

Så oavsett om det handlar om framtid, dåtid, nutid, ekonomi, drömmar, önskningar, kärlek, vänner, arbete och karriär, husdjur, hopp eller förväntningar så kan du få hjälp. Du kan få hjälp med dina frågor och tankar. Det behöver inte vara några jättestora frågor. Kanske behöver du bara ha någon som lyssnar på dig en stund. Någon som du kan få öppna upp dig till, så du kan bara få ut allt du har gått och tänkt på. Ett bollplank som du kan bolla ideér med. En källa till inspiration.

Oavsett om du pratar med en seriös spådam så kan tid kan vara svårt att spå i, men du kan ställa frågor som rör din framtid 10 år framåt, eller så kan du höra hur din dag kommer bli genom att få ett dagligt kort draget för dig. Ibland kan det där "lilla extra" hjälpa en att se något positivt.

 

 
IngridLEDIGNy Ingrid

Ingrid är ett certifierat medium. Hon förmedlar budskap från dina nära och kära från andra sidan. Hon är duktig på att hitta borttappade saker. Vilken fråga...

ClairLEDIG Clair

Clair är född till att vara sierska och hon anser att det är en ynnest att ge den experthjälp som just du behöver

SimonLEDIG Simon

Simon känner av energierna runt omkring dig och får en överblick av din situation. Han tar emot meddelanden från änglarna som han sedan förmedlar till dig....

AngelinaLEDIG Angelina

Angelina är en spådam av högsta klass som finns redo på den här spålinjen för din skull. Med ljuset och änglarna på sin sida kan de vara en god idé att...

Läsvärda artiklar

Spådom kärlek

Spådom kärlek

Spådom kärlek är ett fantastiskt sätt att få reda på vad man kan göra för att förbättra eller skapa nya...
 
Experthjälp medium

Experthjälp medium

Experthjälp medium finns till när du behöver vägledning. Ställ dina frågor, motta spådomar och få en inblick i...
 
Astrobyråns tarotlinje

Astrobyråns tarotlinje

På astrobyråns tarotlinje kan du lära dig mer om de olika traditionella formerna av astrologi och var de har sina...
 
Siare

Siare

En siare kan besvara alla dina frågor, ta kontakt med andra sidan och berätta om vad som väntar i din...
 
 
 
 
0939-1147147

Genom att använda denna webbsida samtycker du till användningen av kakor. Information som samlas in med kakor kan vara t.ex. hur ofta du besöker webbsidan och från vilket land du surfar. Läs mer

_