KVALITETSSÄKRAD TJÄNST GODKÄNDA RÅDGIVARE

0939-1147147  29.90 kr/min  

 

Mirakelkuren från Hyderabad

Vad är Mirakelkuren från Hyderabad? Kan du kunna tänka dig att svälja en levande fisk för att bli frisk?

Mirakelkuren från Hyderabad
Mirakelkuren från Hyderabad

Det finns många olika mystiska healing metoder och förslag till experthjälp världen runt. En av dessa alternativa healing metoder kommer från Indien och staden Hyderabad, därav - Mirakelkuren från Hyderabad. Hyderabad erbjuder en healing kur som ges endast under ett dygn på året, är helt gratis, och vars ingredienser har bevarats hemliga i ca 170 år. 

Historien bakom denna mystiska healing kur börjar år 1845 med en viss Herr Veeranna Goud. Herr Veeranna var känd som en godhjärtad och generös synsk man som hjälpte fattiga och nödställda. En dag fick han besök av en helig man. Herr Veeranna bjöd den helige mannen på mat och dryck, husrum och nya kläder.

Denna heliga man blev imponerad av Herr Veerannas godhet och som tack för middagen skänkte den heliga mannen Mr Veeranna ett hemligt healing recept - ett recept som ska kunna bota astma, mirakelkuren från Hyderabad. Healing receptet bestod av en blandning av örter. 

Innan den heliga mannen lämnade Herr Veerannas hus välsignade han hans vattenkälla, samt välsignade en liten fisk som också skulle användas som botemedel i Mirakelkuren från Hyderabad. För att denna kur skulle ha en effekt på astmapatienter måste örtblandningen hållas hemlig, ges gratis, samt intas på ett visst datum varje år som bestäms av astrologer.

Om dessa tre krav inte följdes och man började ta betalt för kuren eller ignorera instruktionerna, skulle kuren tappa sin effekt och bli verkningslös. Herr Veeranna, som var synsk, började behandla människor som led av astma med kuren och uppnådde goda resultat. 

I 170 år har nu Herr Veerannas ättlingar fortsatt med att blanda ihop de hemliga örterna med källvattnet och distribuera ut denna kur en gång om året gratis till alla som behöver den. Varje år kommer mer och mer patienter till Goud familjen för experthjälp och ryktet om Herr Veerannas medicin och spådom har spridit sig runt om i Indien och även ut till andra delar av världen.

Bara i år besökte mer än 70 000 människor staden för att ta emot denna mirakelkuren från Hyderabad mot astma. Vad går då denna healing behandling ut på och finns det några vetenskapliga bevis för behandlingens effekt?

Healing behandlingen går ut på att olika örter blandas med vatten från en välsignad källa och blir till en gulfärgad deg. Degen rullas till små bollar som läggs i munnen på en liten levande sardinliknande fisk. Fiskens storlek brukar vara mellan 5-8 cm. Därefter stoppas fisken i munnen på patienten och sväljs hel och levande. Enligt traditionen sägs det att medan fisken sprattlar sig ner i magen på personen rensar fiskens stjärt och fenor bort dåligt slem i luftvägarna. 

Patienten får även med sig extra örtdeg som måste tas vid tre tillfällen, varav alla tillfällen är på ett speciellt datum efter det att fisken svalts. Under de kommande 45 dagarna efter att fisken intagits måste en strikt healing diet följas och vad som får ätas under denna tid får man en lista på. För att denna kur ska ha en hundraprocentig effekt måste healing kuren upprepas i tre år.

De indiska myndigheterna oroade sig för att healing örtblandningen kunde innehålla farliga ingredienser och samlade därför prover på örtdegen för analys. Proverna visade dock inga farliga ämnen, inte heller kunde man finna ämnen av medicinskt värde. Inga kliniska undersökningar har utförts på denna mystiska healing behandlingsmetod, men många som behandlats med den levande fisken hävdar att de blivit bättre. Det kan bero på stark tro och kraftfull placeboeffekt, eller så kanske det finns ett botemedel i den heliga mannens mystiska healing medicin.

Tron kan förflytta berg sägs det och det håller nog de många tusentals personer, som söker sig till Hyderabad varje år för att svälja en levande fisk.

 

 

Välkommen att ringa våra spådamer för att få svar på dina frågor

LuciaLedig Lucia

Lucia har de senaste 25 åren hjälpt många med deras frågor och bekymmer. Hon använder sig av tarotkort, pendel, intuition, mediumskap, drömtydning och...

AlmaLedig Alma

Alma är en spådam av högsta klass som finns redo på sin spålinje för din skull. Ljuset kan bli en vändpunkt i ditt liv.

AnkiLedig Anki

Anki finns på spålive för att hjälpa dig med dina problem. Hennes erfarenhet gör att hon lätt snappar upp energier från andra...

 

Läsvärda artiklar

Seriös spådam

Seriös spådam

När man pratar med en seriös spådam så kan man vara avslappnad. En seriös spådam är lyhörd, varm och...
 
Drömtolkning

Drömtolkning

Vad innebär drömtolkning och hur kan det hjälpa dig? Har du haft en häftig dröm på senaste och behöver...
 
Tarotkort

Tarotkort

Är du intresserad av att lära dig mer om tarotkort? Vill du ha en avläsning, så funkar tarotkort...
 
Stress

Stress

Att koppla av och undvika stress är en viktig sak man måste göra för att må bra. Få tips och släpp din...
 
 
 
Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar