KVALITETSSÄKRAD TJÄNST GODKÄNDA RÅDGIVARE

0939-1147147  29.90 kr/min  

 

Medial vägledning

Medial vägledning, en beskrivning på vad det hela handlar om med andliga guider och budbäraren samt lite om hur det går till vid en medial vägledning

Medial vägledning
Medial vägledning

Titeln säger ju allt, oftast handlar det om att man får andlig hjälp i en oftast väldigt svår livssituation. Denna hjälp utförs av en man eller kvinna som med hjälp av andliga instruktioner ger vägledning bort ifrån det allra svartaste hål. Denna person som ger vägledning har oftast gåvan att kunna förutse, eller spå. Ett så kallat medium.

En medial vägledning handlar om att med hjälp från andliga guider och gåvan att förstå det viktiga som skall framföras till kunden som behöver den mediala vägledningen. Medium i den mediala vägledningen är en budbärare och en form av tolk, eller ännu bättre, mediumet är bron mellan livet och döden och som har verktyget som gör att både de levande och de döda kan fortsätta rakt mot sitt slutmål.

Det som ofta kallas det andliga eller ibland guider, eller det okända förmedlar sina budskap genom mediumets öppna kanaler och sinnen, det handlar ofta om bilder, få men starka ord, ljud eller med väldigt starka energier. Nu närmar vi oss medial vägledning från ett annat håll, med information om mediumets centrala roll under hela vägledningen. Men nu skall fokus hamna på hur det går till.

Medium och klient får kontakt antingen öga mot öga eller online via telefon. Mediumet börjar fokusera på klientens energi och andra energier runt omkring, efter att klienten berättat det som gjort att hon söker vägledning. När mediumet läst av energifältet runt klienten, så agerar mediumet genom att återge informationen hon fått in och känt in i klientens eget energifält. Och utifrån den informationen så börjar mediumet vägledningen.

Under en medial vägledning så kan det komma fram saker som du förträngt och förnekat en längre tid. Sedan kan mediumet peka på saker som är ödesbestämda, men du skall alltid förstå att även om det är ödesbestämt, så kan man många gånger själv bestämma utgången på det ödesbestämda. Dessa saker kan man aldrig komma undan men man kan förändra sättet att ta emot dessa ödesbestämda saker, att hantera det när det väl händer och med försprång genom medial rådgivning så kommer du att kunna planera utefter förutsättningarna du har.

Då din mediala vägledare börjar få pusselbitarna på plats, så var aldrig rädd för att något hemskt skall hända, som allvarliga olyckor, dödsfall och andra hemskheter skall komma fram, de flesta medium är lyckligt skyddade ifrån att se sådana saker, utan de flesta jobbar ut i från en positiv anda, ser vad du själv har för kvalitéer och verktyg som går att förändra och slipa till. Så koppla av helt under den mediala vägledningen.

Du kommer inte bli flådd, snarare uppklädd för en härlig inre resa. Så nu avrundar vi med att konstatera att alla någon gång när livet inte är så bra som vi vill och ingenting går av sig själv. Då skall man inte tveka utan lyfta luren och slå det nummer som någon gett tips om, invänta att någon svarar och sedan påbörja den första mediala vägledningen i livet.

Men en sak är säker, när samtalet avslutats, så har helt säkert den inre förändringen påbörjats.

 

 

Välkommen att ringa våra spådamer för att få svar på dina frågor

AnnikkiLedig Annikki (klarseende)
Ring till Annikki när du vill prata med en klarsynt som har lång erfarenhet. Hon hjälper dig direkt.
Bloggare
KatherineLedig Katherine (medium)

Katherine är ett medium som är väldigt omtänksam. Hon vill det bästa för alla. Om du ringer till henne kommer du att tas emot med största empati och...

AmandaLedig Amanda (tarot)

Amanda är ett utbildat medium som har lång erfarenhet av att jobba på spålinje. Hon får till sig bilder och siffror som kan ha betydelse när hon tagit in...

SimonLedig Simon (medium)

Simon känner av energierna runt omkring dig och får en överblick av din situation. Han tar emot meddelanden från änglarna som han sedan förmedlar till dig....

 

Förslag på andra artiklar för dig

 
 
Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar