Kanalisering genom meditation

Kanalisering genom meditation hjälper dig att koppla av ditt sinne och ansluta dig till din själ och hjälpa dig att styra rätt väg i ditt liv.

Kanalisering genom meditation
Kanalisering genom meditation

Till en början kommer du inte få svaret, men om du utför kanalisering genom meditation regelbundet kommer du att ansluta till din inre själ och få svaret på alla dina problem.

Denna meditationsprocess är inte lätt, i detta måste du träna mer och mer för att få kontakt med din inre själ. Andlig guide meditation är mycket användbart inom andlig vägledning, genom meditation kan du också prata med andra själar men det tar många försök att få dessa förmågor.

Här är processen som hjälper dig att utföra meditationen och du kan ansluta dig till själen.

Förbered ett utrymme, förbered dig själv 

Hitta en lugn, bekväm plats för dig själv där du inte kommer att störas. Skapa en säker helig atmosfär. Kanske placera ett heligt objekt i sikte och tända ett ljus eller rökelse. Du kan till och med spela en mjuk lugnande musik i bakgrunden. Koppla av din kropp. Andas fullständigt och gör kanske lite lätt stretching. Sitt bekvämt. Stäng dina ögon och fokusera din uppmärksamhet inåt. 

Kontakta din andliga guide 

Börja med att öppna din medvetenhet om deras närvaro. Du kanske ser dem, känner deras närvaro, hör dem kommunicera, eller på något sätt bara vet att de är där. Som ande, säg "hej" till din andliga guide. Låt dig få en "hej" tillbaka från din andliga guide.

Andas och låt dig bara vara i deras närvaro. Utan att tala, fråga din andliga guide om de har ett meddelande till dig. Var still och låt dig ta emot din andliga kommunikation. Bara va och lyssna. Efter några minuter eller när det känns fullständigt ta med dig dina händer ihop framför ditt hjärta. Avsluta med att säga, "Tack" till din andliga guide för all deras stöd i livet.

Låt dig fokusera på din andliga guide och fokusera din uppmärksamhet på dig själv. Lägg märke till hur du känner efter att ha gjort meditation för att kontakta din andliga guide. Ta några djupa andetag och öppna dina ögon när du känner dig redo. Ge dig själv tid att behandla denna erfarenhet innan du går vidare till andra aktiviteter. Du kanske vill skriva, gå en lugn promenad eller meditera med fokus på dig själv.

Psykomanteum

Psykomanteum-tekniken innebär spegelvisning. Du sätter dig bekvämt och slappnar av och tittar in i djupet av en klar spegel utan att försöka egentligen se någonting. Djupavkoppling är nödvändig för denna process. När avslappningsprocessen är framgångsrik ska armarna kännas tunga och det kommer att sticka i fingrarna. Stickningarna kommer att signalera starten på det hypnotiska eller förändrade medvetandetillståndet.

Din spegel blir molnig, utövare rapporterar om en bild som liknar himlen på en molnig dag andra rapporterar att spegeln tycks mörkna. Detta låter dig veta att visioner håller på att dyka upp.

När de dyker upp försök inte kontrollera dem. Var bara passiv och låt dem flöda.  Att försöka manipulera dessa bilder kommer helt enkelt att driva bort dem. När du blir mer praktiserad vid spegelvisning kan du fokusera på specifika frågor innan du går in i detta trance- eller hypnotiska tillstånd. Om ditt mål är självförståelse kommer denna process att komma snabbare. Hur länge håller bilderna på? Ursprungligen från en till tio minuter. Det beror på hur bra du kan vara avslappnad. Ju mer du övar detta och utvecklar kunskapen, desto längre kommer du att kunna se bilderna i spegeln.

Ibland kan du inte se någonting, men du kan höra en avliden person prata eller känna beröring. Du kan känna en plats, men ser ingenting. I sin psykomanteum-upplevelse hade Nostradamus känslan av att gå in i spegeln. Bilder kan komma ut och besöka dig. Det kommer att vara uppenbart när visionen börjar och slutar: Du kommer alltid att veta detta.

 

 
AngelinaLEDIG Angelina

Angelina är en spådam av högsta klass som finns redo på den här spålinjen för din skull. Med ljuset och änglarna på sin sida kan de vara en god idé att...

AnkiLEDIG Anki

Anki finns på spålive för att hjälpa dig med dina problem. Hennes erfarenhet gör att hon lätt snappar upp energier från andra...

bloggar
KatherineLEDIG Katherine

Katherine är ett medium som är väldigt omtänksam. Hon vill det bästa för alla. Om du ringer till henne kommer du att tas emot med största empati och...

AmandaLEDIG Amanda

Amanda får till sig bilder och siffror som kan ha betydelse när hon tagit in dina energier. Har du tappat saker eller att något djur sprungit bort så...

Läsvärda artiklar

Reningsritual för hemmet

Reningsritual för hemmet

Behöver du tips på reningsritual för hemmet? Ett medium får ofta frågor om hur man kan städa ut negativ energi från...
 
Den spökande munken

Den spökande munken

Spökar det i ditt hem? Då kan det vara den spökande munken. Ett medium kan hjälpa med att bli av med den spökande...
 
Den gudomliga dvärgen

Den gudomliga dvärgen

Läs om den gudomliga dvärgen Bes. Tomtar, troll och älvor, vad tror du på?
 
Seriös spådam

Seriös spådam

När man pratar med en seriös spådam så kan man vara avslappnad. En seriös spådam är lyhörd, varm och...
 
 
 
 
0939-1147147

Genom att använda denna webbsida samtycker du till användningen av kakor. Information som samlas in med kakor kan vara t.ex. hur ofta du besöker webbsidan och från vilket land du surfar. Läs mer

_