Healing på distans

Healing på distans kan ske med många olika metoder och tekniker som har sitt ursprung från jordens alla hörn

Healing på distans
Healing på distans

För att må bra behöver man balans mellan kroppen, själen och sinnet. En hälsosam livsstil med bra mat, rätt träning och socialt umgänge är viktigt. Att jonglera livets alla måsten, försöka hålla sig stressfri och hitta en balans mellan vardagsbestyr, sitt arbete och se till att få tillräckligt med sömn är inte alltid helt enkelt men också det är viktigt. Stress är något många lider av, sömnbrist är mycket vanligt, utmattning och känslan av att inte räcka till eller hinna med allt infinner sig. Att be om hjälp kan vara svårt för många, men hjälp finns alltid att få från många olika håll. När man har snålt med tid så kan healing på distans vara en lösning.

Utförandet

Det finns olika healingmetoder som kan användas. Den som utför healingen väljer själv den metod som fungerar bäst för den själv samt för mottagaren. Några vanliga metoder för just healing på distans är reiki, andlig healing, qigong, rening av sin aura, shamansk healing och en av de mer populära metoderna är energihealing. Frågar du någon som utför healing så kan svaret på hur de gör och vad de använder för teknik variera. Utifrån sina kunskaper, förmågor och erfarenhet så kan alla metoder utföras på olika sätt men med samma slutresultat. Målet är att mottagaren ska må bättre, komma i balans och känna harmoni.

Metoder

En välkänd metod att använda sig av i avståndshealing är reiki. Reiki går ut på att man ska skapa balans genom att stimulera de vibrationer och energier man har i kroppen. Denna metod har sitt ursprung i Japan. Två andra populära metoder som har sitt ursprung i Indien är chakra- och aurahealing. I chakra-healing fokuserar man på att läka kropp och själ med hjälp av olika kristaller och olika typer av andningstekniker. När man renar auran kan man ta hjälp av olika ljud, samt även här olika andningstekniker och meditationsövningar. Qigong är en kinesisk läkekonst där man bland annat jobbar med att lösa upp olika blockeringar i kroppens energikanaler.

Meditation

Det finns metoder du kan göra själv hemma för att du ska må bättre. Att meditera är en av dessa metoder. Hur du utför den eller var du befinner dig under meditationen är helt upp till dig. Vissa vill ha tända ljus, rökelse och låg musik igång i bakgrunden. Andra vill inte bli distraherade av ljus, ljud eller lukt och väljer att ha det helt lugnt runt omkring sig. Det viktigaste är att du trivs, tycker att det känns bra och att du känner att det hjälper. Vill du testa olika meditationsövningar så finns det idag olika program och appar du kan ladda ner och använda dig av. Dessa kan guida dig så att du hittar rätt teknik som fungerar för dig.

Kristaller

Energi från kristaller och stenar kan hjälpa till att stärka, skydda och förbättra självförtroendet, ge välmående och omvandla energi. Kristaller kan alltså vara ett väldigt bra hjälpmedel i sin healingprocess. Agat är en bra kristall att bära när du utövar meditation, då den hjälper dig att gå in på djupet när du jobbar med dig själv. Även kristallen ametist kan användas vid meditation men också om du har sömnproblem. Den har en stresslösande och lugnande verkan, och är lämplig att placera under huvudkudden. Kristallen andekvarts hjälper till att balansera och lugna med sin helande energi. Bergskristall löser upp blockeringar, rensar bort dålig energi och ger healing.

Återhämtning

Att ta en stund för sig själv och ge sig ensamtid är viktigt, där du kopplar ifrån och slappnar av. Att stänga av sin telefon, gå ifrån datorn och att inte tänka på jobb kan vara svårt men är väldigt viktigt. Ensamtid hjälper en att varva ner, återhämta sig och ge avkoppling. Ensamtid och återhämtning innebär olika saker för alla människor. Det kan vara allt från att ha en avkopplande stund med en bok till att ha ett intensivt träningspass. Gör det som fungerar för dig, men kom ihåg att göra det. En kort stund om dagen eller ett par längre några dagar i veckan gör underverk och har en helande effekt på både kropp och själ.

 

 
bloggar
RebeccaLEDIG Rebecca

Välkommen till Rebecca. Hon är en sierska med en stark intuition som vägleds av tarotguiderna och hennes änglakort

AngelinaLEDIG Angelina

Angelina är en spådam av högsta klass som finns redo på den här spålinjen för din skull. Med ljuset och änglarna på sin sida kan de vara en god idé att...

AmandaLEDIG Amanda

Amanda får till sig bilder och siffror som kan ha betydelse när hon tagit in dina energier. Har du tappat saker eller att något djur sprungit bort så...

bloggar
BrittLEDIG Britt

Britt är en varm empatisk kvinna som hjälper dig med de frågor du har. Hon är ärlig och behandlar alla med respekt. Hon är duktig på att hjälpa människor...

Läsvärda artiklar

Medial vägledning distans

Medial vägledning distans

Via medial vägledning distans kan man få den hjälp man är i behov av utan att behöva ta sig...
 
Reningsritual för hemmet

Reningsritual för hemmet

Behöver du tips på reningsritual för hemmet? Ett medium får ofta frågor om hur man kan städa ut negativ energi från...
 
Den spökande munken

Den spökande munken

Spökar det i ditt hem? Då kan det vara den spökande munken. Ett medium kan hjälpa med att bli av med den spökande...
 
Den gudomliga dvärgen

Den gudomliga dvärgen

Läs om den gudomliga dvärgen Bes. Tomtar, troll och älvor, vad tror du på?
 
 
 
 
0939-1147147

Genom att använda denna webbsida samtycker du till användningen av kakor. Information som samlas in med kakor kan vara t.ex. hur ofta du besöker webbsidan och från vilket land du surfar. Läs mer

_