Bästa medium Göteborg

Alternativmässor, andar, spöken och frågor om framtiden. Bästa medium Göteborg ger dig svar på dina frågor

Bästa medium Göteborg
Bästa medium Göteborg

Är du nyfiken på att ta dig in i den mediala världen eller att prata med människor som har olika förmågor? Du kanske vill utveckla din egna mediala förmåga och vill ha hjälp med detta? Det finns många sätt man kan gå tillväga på när nyfikenheten blir för stor. Man kan läsa på, söka på internet eller prata med vänner. Låter en onlinekurs som något för dig? Tänk på vad det är du är på jakt efter. Är det utveckling i din egna intuition, eller är det kanske en kurs i tarotläggning du vill gå? Det bästa medium Göteborg kan svara på många av dina frågor och ge dig en insikt i vad som kan vänta längre fram.

Ett skickligt medium

Ett medium kan finnas till som ett bollplank, någon att dela sina tankar med och att ställa sina frågor till. Bästa medium Göteborg har bred kunskap inom den mediala världen och kan svara på många av ens frågor. Man kan motta en framtidinsikt som kan hjälpa en att komma på rätt bana och ändra något i situationen man befinner sig i just nu. Känner du dig nere och kanske tröttare än vanligt? Ett medium kan hjälpa en med ens energiflöde och kolla på auran. De hjälper en med olika blockader som kan ha uppstått i sin energi och genom att göra detta så mår man bättre. Man kan även motta övningar som hjälper en att bibehålla sitt välmående.

En kanal

Ett medium kan ta kontakt med andra sidan, samt känna av energier. Känner du till exempel av en närvaro i ditt hem så kan ett medium komma i kontakt med denna närvaro. Detta skulle kunna vara en ande som inte gått vidare. De kallas även för skuggfolk och dessa behöver hjälp med att komma över till andra sidan. Har man någon på andra sidan som har gått bort och som man vill komma i kontakt med, kan ett medium hjälpa dig med den kontakten. Ett medium fungerar som en kanal mellan dimensioner och kan därför få kontakt. Detta kan fungera för både människor och djur. Mediumet tar emot ett budskap, tolkar detta och kan därefter förmedla det till dig.

Vad är en ande?

En ande eller ett spöke hänvisar vanligtvis till en avliden persons ande eller själ som tros visa sig för de levande. Begreppet spöke är utbrett i olika kulturer och förknippas ofta med paranormala eller övernaturliga fenomen. Olika kulturer har olika uppfattningar och tolkningar om spökens natur och beteende. I en mer allmän mening används termen "spöke" också metaforiskt eller i olika sammanhang. Spöke kan beskriva en osynlig närvaro, något som finns där men som inte är lätt att se eller upptäcka. En plats som övergiven och inte längre används till något brukar ofta beskrivas som en spökstad.

Finns spöken?

Frågan om spöken och övernaturliga fenomen är oftast relaterad till personliga övertygelser och kulturella perspektiv. Vissa människor tror på spöken och övernaturliga företeelser, medan andra inte gör det. Sverige, liksom många andra länder, har sin egen folktro och berättelser om spöken och övernaturliga händelser. Inom svensk kultur finns det historier om olika övernaturliga varelser och platser som sägs vara hemsökta. Det kan inkludera berättelser om gamla slott, skogar eller enskilda platser som sägs vara bebodda av spöken eller andra övernaturliga varelser. Det är viktigt att komma ihåg att en tro på spöken är oftast en personlig övertygelse och varierar från person till person.

Alternativmässa

Göteborg är en stor fin stad där man kan besöka olika tillställningar och event som inriktar sig på den mediala världen. Här anordnas till exempel en alternativmässa årligen där man kan få prova på olika behandlingar som healing, gongbad och mycket annat. Man kan träffa olika tolkare, spådamer och spåmän som utför handtydning, tarotläggningar och de som jobbar med astrologi. Ibland kan även kända spådamer, spåmän och medium som har medverkat i TV eller radio finnas på plats. Detta är en möjlighet för de som besöker mässan att skapa bekantskaper, lära känna likasinnade människor och att få testa på nya saker.

 

 
IngridLEDIG Ingrid

Ingrid är ett certifierat medium. Hon förmedlar budskap från dina nära och kära från andra sidan. Hon är duktig på att hitta borttappade saker. Vilken fråga...

bloggar
RebeccaLEDIG Rebecca

Välkommen till Rebecca. Hon är en sierska med en stark intuition som vägleds av tarotguiderna och hennes änglakort

AnkiLEDIG Anki

Anki finns på spålive för att hjälpa dig med dina problem. Hennes erfarenhet gör att hon lätt snappar upp energier från andra...

AngelinaLEDIG Angelina

Angelina är en spådam av högsta klass som finns redo på den här spålinjen för din skull. Med ljuset och änglarna på sin sida kan de vara en god idé att...

Läsvärda artiklar

Sann spådom

Sann spådom

Spådomskonst har existerat sedan urminnes tider. Läs om hur sann spådom kan mottas med hjälp av olika...
 
Spå framtiden

Spå framtiden

Spå framtiden med hjälp av olika metoder. En medial vägledare förklarar, ger svar och guidar dig genom...
 
Träffsäker spådam

Träffsäker spådam

Hur arbetar en träffsäker spådam och vad kan de göra för dig? Här får du information och bra saker att tänka...
 
Luckytarot

Luckytarot

Tarotkort, tarotläggningar och luckytarot är spännande ämnen. Läs om tarotkorten genom tiderna och hur de...
 
 
 
 
0939-1147147

Genom att använda denna webbsida samtycker du till användningen av kakor. Information som samlas in med kakor kan vara t.ex. hur ofta du besöker webbsidan och från vilket land du surfar. Läs mer

_