KVALITETSSÄKRAD TJÄNST
GODKÄNDA MEDIUM
Hängivenhet och ärlighet - Ring oss på

  0939-1147147    29.90 kr/min (18 år)  

 
Viktoria, ,

Viktoria - mediumViktoria har lång erfarenhet av att spå. Hon är en stark positiv spåkvinna som ger dig experthjälp när du behöver det.


 
 

Hej och välkommen till mig! Jag använder mig av tarotkort, min intuition och mina speciella tarotguider när jag ska guida dig. För mig finns det inga dumma frågor att ställa till en spådam. Min mediala vägledning kan ge dig goda råd och hjälpa dig framåt i livet när det gäller precis vad som helst. Om du har funderingar på kärleken, ekonomin, eller kanske vardagliga problem så är jag den rådgivare du behöver prata med. Jag kan ge dig olika spådomar och budskap som berikar ditt liv med massor av medvetenhet kring de val du behöver göra. När jag finns inloggad här så kan jag göra det som jag mår bra av och det är att ge experthjälp, råd och vägledning till dem som behöver det. Min långa erfarenhet av att spå gör att jag kan råda dig till lätthet. Eftersom jag är en positiv kvinna så menar jag att allt som händer i livet får ett positivt resultat i slutändan. Jag och mina guider väntar på att få hjälpa just dig, så tveka inte att ringa.
Varma hälsningar, Viktoria

Språk jag talar/förstår

Kundomdömen

Om du har varit i samtal med den här rådgivaren är vi mycket tacksamma om du vill lämna ett omdöme.
Klicka här för att lämna omdöme
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 

Kunskapsrelaterade artiklar

Har du fått en förbannelse över dig?

Har du fått en förbannelse över dig?

13061 visningar

Har du fått en förbannelse över dig? Hur gör man för att få bort negativ energi? Ta hjälp av en spådam om du har du fått en förbannelse över dig!

 
Tankekraft

Tankekraft

6709 visningar

Vad tankekraft kan åstadkomma! Med rätt sinnesstämning så kan tankekraft göra så att dina önskningar slår in! Få experthjälp så att du gör det rätt!

 
Medial vägledning

Medial vägledning

1567 visningar

Medial vägledning, en beskrivning på vad det hela handlar om med andliga guider och budbäraren samt lite om hur det går till vid en medial vägledning.

 
Andlighet

Andlighet

2148 visningar

Vad betyder andlighet? Andlighet är ett brett koncept. I allmänhet ingår det en känsla av koppling till något större än oss själva.

 
Änglakort online

Änglakort online

3990 visningar

Det finns så mycket mer än bara tarotkort och liknande, man får lätt tag i änglakort online också! Bli spådd genom änglakort online!

 
Använda kristaller

Använda kristaller

1568 visningar

Att använda kristaller kan hela situationer, rena stillastående energi och dra till sig goda energier. Läs här om hur du kan använda kristaller.

 
 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147147 är 29.90 kr/min (18 år). Du betalar via telefonräkningen

Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min (18 år)
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar