Jobba som medium

Hos oss finns möjligheten att jobba som medium, ett fritt och bekvämt jobb du enkelt utför hemifrån

Ett jobb för dig

Är du minst 18 år gammal och gillar att prata i telefon, att hjälpa och ge råd till människor som behöver stöd? Då kan detta vara ett arbete för dig. Vi söker efter människor med mediala förmågor och erfarenheter som är sugna på att skaffa sig ett extrajobb, ett extrajobb som är väldigt fritt och där du bestämmer över din egen arbetstid. Vill du jobba som medium så skicka en ansökan till oss där du berättar om dig själv, om dina förmågor och vilka redskap du använder dig utav.

Vi letar efter

Har du kunskap, erfarenhet och förmågor inom det mediala så kan du vara den vi letar efter. Vi är på jakt efter människor som har erfarenhet utav att jobba som medium, spådamer, sierskor, synska, healare, tarotläggare och andra personer med mediala förmågor som vill jobba i vårt fantastiska gäng. Ett praktiskt arbetsprov kommer att genomföras där vi testar dina mediala förmågor. Att tala flytande svenska är ett krav.

Hur arbetet går till

Du behöver inte ta dig till ett kontor, utan du kan jobba som medium bekvämt hemifrån genom din telefon. Du mottar samtal anonymt via vår telefonväxel och du kan jobba när du vill. När du vill ta emot samtal så loggar du enkelt in i vårt system för att arbeta och när du inte vill ta emot samtal längre så loggar du ut. Vi använder inte oss av något schema utan det du behöver göra är att vara inloggad minst 50 timmar i månaden varav 10 timmar är på natten mellan kl 00-06. Utöver dessa timmar kan du arbeta hur mycket du vill.

Lön

Att jobba som medium innebär att vi erbjuder en grundlön och lön baserat på din samtalstid. Redan från start är du med i vårt bonussystem där det finns möjlighet att få högre timlön ju mer samtalstid du får. Gillar du att skriva kan du även tjäna extra pengar genom att skriva texter åt oss, exempelvis på en blogg som vi tillhandahåller åt dig. Bloggen hjälper dig att få fler samtal. Lön betalas ut två gånger i månaden.

Låter detta som ett intressant arbete? Skicka din ansökan till: hr.se@redhatholdings.com.

 
 
 
0939-1147147

Genom att använda denna webbsida samtycker du till användningen av kakor. Information som samlas in med kakor kan vara t.ex. hur ofta du besöker webbsidan och från vilket land du surfar. Läs mer