KVALITETSSÄKRAD TJÄNST GODKÄNDA RÅDGIVARE

0939-1147147  29.90 kr/min  

 

Verktyg för kroppschakra

Verktyg för kroppschakra och hur du gör för att arbeta med dina chakra. Kristaller, ljud och övning. Mycket kan användas som verktyg för kroppschakra

Verktyg för kroppschakra
Verktyg för kroppschakra

Så vi vet redan om våra sju stora chakran som kallas "kronchakra", "panna eller tredje ögats chakra", "halschakra", "hjärtchakra", "navel- eller solarplexuschakra", "könsorgans eller sakralchakra" och "Rot eller baschakra". Om du hittade blockeringar i dina chakran måste du öppna upp för att få högre energier och du måste ha ett ordentligt energiflöde genom din kropp.

Dessa chakras kallas också "hjul", och är som mycket energiska virvelvindar. Du kan välja att öppna dessa för att öka eller sänka hastighet eller frekvens så att våra energier inte ska strömma ut vilket resulterar i överdrivna uttryck.

Varje chakra producerar vibrerande ljud med en frekvens för att få balans och sålunda jämförs de med färger, kristaller och noter. Dessa är inte för öppna eller förslutna och hjälper till att rensa blockeringen. Vissa människor är mer visuella än auditiva och är mer intresserade av att visualisera färg istället för att använda en musikalisk not.

Åskådliggörande

Om vi ​​väljer visualisering för vårt chakra arbete, måste du först och främst göra dig bekväm och tänka djupa tankar om chakrat du ska arbeta på. Få dig helt mediterande och fokusera på ditt chakra, visualisera den färg du har att göra med. Känn hälsan hos chakrat och färgerna måste alltid visualiseras som livfulla och genomskinliga. Börja med rotchakrat och visualisera ett rött ljus som rör sig medurs och andas in det. Kom ihåg att bara rot och kronchakrat har både främre och bakre sidor. När du är klar med att visualisera kommer du att känna en slags kundalini eld resa sig från basen av din ryggrad och färdas uppåt i kroppen. Det ger verkligen en brännande känsla.

Kristaller

Kristaller är lätt tillgängliga i de flesta metafysiska butiker och lokala söndags marknader. De är bästa utrustningen för att rensa laddning och utveckla chakran. Jag använde en klar kvarts kristall på min smärtsamma höger äggstock. Jag placerade den direkt på min chakra eller höll den i 3 minuter och började meditera. Jag använde det även på min tredje ögats chakra och upplevde några av de bästa vyerna.

Ljus

Detta kan göras bäst med en musik skål som är lätt tillgänglig på metafysiska butiker. Instruktioner ges om användningen och du bör återigen starta meditationen med rotchakrat.

Massage

Detta föredrar jag mycket eftersom det ger en lugnande effekt på din kropp när den tas emot eller ges. Det stimulerar alla viktiga delar av vår kropp. Det finns totalt 21 mindre chakran och därmed är en komplett kroppsmassage mycket fördelaktig för kroppen. Särskild betoning måste läggas på fötter och handflator, men speciellt på fötter eftersom alla organ i kroppen har sina motsvarande energipunkter placerade där.

Kom ihåg att om du ger massage till någon, använd dina händer som energi sändare och hjälp kroppen att slappna av, öppna och bota det onda. Du måste röra på kroppen lätt och inte använda din styrka för att stimulera chakran.

Övning och näring

Som vi alla vet behöver vår kropp träning och balanserad näring på alla nivåer och om vi konsumerar droger, alkohol och dålig näring så kommer uppenbarligen det motsatta att hända.

Skapa värden med magi

När vi föddes, var vi inte medvetna om denna värld. Vi var inte medvetna om hur denna värld skapades. Men nu som vuxna vet vi att alla saker på denna planet är skapade av oss och det är meningen att vi ska skapa mer. Nuvarande saker är resultatet av det arbete vi har gjort i vårt förflutna och framtiden kommer att bli resultatet av saker som vi försöker skapa i vår tid. Så vi kan säga att vi människor är medskapare av denna värld.

Vad vi behöver och vad vi vill är två olika saker. Vanligtvis skapar människor vad de behöver eftersom de inte tror att de kan skapa de saker de vill ha. Allt på denna planet skapades först i vårt sinne då det manifesterades i den nuvarande världen. Så man bör först lära sig att skapa saker i sina sinnen för att få dem att hända.

Om vi ​​lär oss att skapa de sakerna i våra tankar som vi tror att det aldrig går att skapa. Då blir det vårt första steg för att bli en bättre medskapare. Det kommer att medföra stora förändringar i världen och de människor runt oss.

Vi kan inte ändra de hemska saker som vi redan har skapat men vi kan se till att vi kommer att skapa bättre saker i framtiden. Med andra ord har vi redan byggt vårt förflutna och vi bygger fortlöpande vår framtid varje dag. Varenda en av våra tankar är som ett frö. När vi arbetar på den tanken är det som om vi vårdar det fröet. En dag kommer fröet att bli ett vackert träd och på samma sätt växer vår tanke till en fysisk form.

Om vi ​​vill skapa det bästa, måste vi föreställa oss det bästa. Om vi ​​vill föreställa oss det bästa, borde vi vara väl fokuserade. En fokuserad fantasi är som en trollstav och är det största verktyget för att skapa något extraordinärt.

I historien fanns inga instrument för att upptäcka riktningarna. Men det var polstjärnan, som var riktlinjerna för de seglare som reser genom havet. Till skillnad från andra stjärnor flyttar  sig polstjärnan inte runt i universum. Önskningarna vi har i vårt inre att skapa något kan betraktas som en nordstjärna för oss. Denna innersta önskan kommer att hjälpa din trollstav att med fokuserad fantasi skapa magi.

Åsikter och dispyter

Bara för att du är den som har en förlorar stämpel idag betyder inte det att du inte kan vinna imorgon. På samma sätt, om du är vinnaren idag betyder inte det att du aldrig kommer att förlora något lopp i livet. Det finns många personer som njöt av framgång på molnen, som fallit ner till marken. Det finns också många personer som stod på noll i början och nu kommit till enorma höjder. För att uppnå något som inte är ditt nu, kommer du att förlora något eller allt som är ditt. I processen att uppnå någonting skiljer sig människor vanligtvis från sina vänner, familj och alla de saker som de är emotionellt kopplade till. De motstår fred indirekt och i slutändan förlorar de något som var allt för dem. Vi kan skapa fred genom att behandla andra individer med kärlek och det är vårt ansvar att skapa fred med dem. Vi har alla olika egenskaper, olika åsikter och olika intelligensnivå men det borde inte vara orsaken till oenighet.

Det finns vissa människor som kan njuta av fred och dess fördelar men förblir förvirrade under hela sitt liv och förvirras än mer av energistörningen detta uppbringar. Det finns också vissa människor som tror att de inte förtjänar att leva i fred. De tror att det goda som skapas av fred inte är för dem. Därför försöker de att förstöra allt på sin väg som verkar vara fredligt och ger godhet.

Det finns en grupp av institutioner som arbetar för att eliminera tvisten. Medan någon inkvisition försöker skapa tvist. Åsikter och tvister är två olika saker. Skillnad i åsikt hjälper oss att växa och kommer att ge en bättre bild av verkligheten. Situationen blir klarare för oss. Olika åsikter ger oss olika synpunkter och idéer som annars kanske aldrig skulle beaktats. Medan tvist fungerar i motsatt riktning. Tvist också kan resultera i fred genom att belysa situationen. Men vi är inte bra på att hantera tvister. Så tvist bör undvikas och vi bör inte framhäva dispyter.

Vanligtvis är vi bara oense med andra eftersom vi inte kan se något bra i deras åsikter. Vi borde stoppa detta och måste respektera andras åsikter. Vi borde försöka förstå deras perspektiv. Man har fel om han tror att man kan göra något fel bara för att han gjort mestadels bra saker i sitt liv. Vi måste förstå att allt vi gör har konsekvenser. Slutligen skulle jag vilja säga att åsikter kan vara mycket kraftfulla om de är storslagna. Så vi borde definitivt ha åsikter eftersom det kan leda till en bättre värld.

 

 

Välkommen att ringa våra spådamer för att få svar på dina frågor

AmandaLedig Amanda (tarot)

Amanda är ett utbildat medium som har lång erfarenhet av att jobba på spålinje. Hon får till sig bilder och siffror som kan ha betydelse när hon tagit in...

AnkiLedig Anki (klarseende)

Anki finns på spålive för att hjälpa dig med dina problem. Hennes erfarenhet gör att hon lätt snappar upp energier från andra...

HanneleLedig Hannele (healing)

Hannele kommer från en släkt där det mediala går i arv. Hon använder tarotkort, vanliga spelkort och med änglars hjälp så får hon fram svaren du söker. Vill...

Bloggare
KatherineLedig Katherine (medium)

Katherine är ett medium som är väldigt omtänksam. Hon vill det bästa för alla. Om du ringer till henne kommer du att tas emot med största empati och...

 

Förslag på andra artiklar för dig

 
 
Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar