KVALITETSSÄKRAD TJÄNST
GODKÄNDA MEDIUM
Hängivenhet och ärlighet - Ring oss på

  0939-1147147    29.90 kr/min (18 år)  

 

Vad är aktiv meditation och vad är dess fördelar?

Det finns magi i detta ögonblick. Utan att göra något annat än det vi redan gör, veta det vi vet, finns det magi tillgänglig redo för oss att uppleva. Men det finns något som håller oss tillbaka från att få tillgång till denna magi – och det är sinnet.


Vad är aktiv meditation och vad är dess fördelar?
Vad är aktiv meditation och vad är dess fördelar?

Sinnet blockerar magi.

Sinnets jobb är att förstå det förflutna och förbereda för framtiden. Det har ansvaret för de praktiska frågorna i våra liv och har väldigt lite oro för magi. Men sinnet är tänkt att vara ett verktyg som vi kan använda när det behövs och stängas ner när det inte behövs. 

I aktiv meditation väljer vi att sänka sinnet och existera i nuet. Det kan vara skrämmande att släppa våra bekymmer om dåtid och framtid, men att öva på aktiv meditation, lär vi oss att sinnet alltid finns där, när vi behöver använda det. Magi är född i rymden bakom sinnet.

I aktiv meditation kan vi komma åt rymden bakom sinnet och uppleva den här magiska stunden. När vi håller våra barn, lägger näsan på huvudet och andas in. Det doftar tvål och livets söta doft. Vi känner deras svala mjuka hud, och hör ljudet av luft som rör sig in och ut ur deras små näsor. Vi är verkligen där med dem, och detta är aktiv meditation. När vi äter en måltid som ger våra kroppar näring, stänger vi av tv:n och lägger ifrån oss telefonerna.

Vi tittar på maten och känner tacksamhet. Vi känner gaffeln i handen och hör ljudet mot tallriken. Vi lyfter maten till våra munnar och smakar på smakerna. Vi känner att texturerna förändras när vi tuggar. Vi upplever fullt ut att äta, och det är aktiv meditation. Vi diskar tallrikarna som maten låg på. Vi känner varmt vatten på våra händer. Vi känner doften av diskmedel.

Vi diskar som om det inte fanns någon annan plats vi hellre ville vara på. En aktiv meditation. När vi övar aktiv meditation är vi vakna som ett barn. Vi är i vördnad för världen runt oss och tacksamma att vara vid liv. Vi smakar på sötman som bara kommer när det förflutna och framtiden släpps för att vara vad dem var och kommer att vara. Vi är här, inte där, och det finns magi i detta ögonblick. Och när vi väljer att vända sinnet tillbaka eftersom vi behöver göra en plan, är det fräschare och skarpare eftersom det har fått vila.

Eftersom du drogs till den här artikeln och valde att läsa den, är du sannolikt redo att gå förbi sinnet, till rummet där magi bor. Om du känner att det du läser är sanningen, utöver ditt sinne och på intuitionsnivå, kontakta oss. Vi kan visa dig fler verktyg för att komma åt den magiska stillheten som redan finns inom dig.

Lär dig mer om Vad är aktiv meditation och vad är dess fördelar?. Ring till:

Bloggare
UlvaLedig Ulva (tarot)

Ulva är en jordnära sierska som älskar att hjälpa och vägleda människor till lycka och glädje i livet. Hon finns här för dig som söker en varm och säker...

SimonLedigNy! Simon (medium)

Simon känner av energierna runt omkring dig och får en överblick av din situation. Han tar emot meddelanden från änglarna som han sedan förmedlar till dig....

Bloggare
IrinaLedig Irina (medium)

Irina är en klarsynt spådam som även använder tarotkort när hon  ger dig en spådom. Hon vill hjälpa dig att hitta svar och verktyg som du kan använda dig av...

BrianaLedig Briana (Medium)

Briana har en förmåga att kommunicera med änglarna. Hon hör röster som pratar till henne som hon sedan förmedlar till den som vill ha svar på sina...

 
 
 

Förslag på andra artiklar för dig

 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147147 är 29.90 kr/min (18 år). Du betalar via telefonräkningen

Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min (18 år)
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar