KVALITETSSÄKRAD TJÄNST GODKÄNDA RÅDGIVARE

0939-1147147  29.90 kr/min  

 

Utveckla skölden genom andligt skydd

Utveckla skölden genom andligt skydd, för att skydda dig själv mot negativ energi. Utveckla skölden genom andligt skydd för att kunna leva positivt


Utveckla skölden genom andligt skydd
Utveckla skölden genom andligt skydd

Alla levande saker i detta universum har energi. Vissa av dem är fyllda med positiv energi som är mycket avkopplande och fördelaktig för omgivningen. Denna typ av positiv energi bidrar till välbefinnandet och måste absorberas av personen. Folk som har positiva energier är ägare till stora tankar och tenderar att hålla oss lugna, energiska och glada. Vi bör försöka vara runt folk med positiva energier så att de kan gnugga av det på oss.

Å andra sidan finns det en del folk vars närvaro gör oss obekväma. De är fyllda med negativ energi. Ilska, ångest, negativa tankar och våld är några av dygderna hos dessa typer av folk. Denna typ av negativ energi behöver återspeglas, eftersom det kan leda till att en varelses undergång. Vi måste hålla sig borta från dessa folk eftersom de kan överföra oönskade negativa egenskaper till vår personlighet, beteende och tankegång.

Mediala människor är kapabla att absorbera enbart positiv energi och lätt släppa, eller helt reflektera den negativa energin. Vi kan också erövra denna typ av förmåga genom att utöva en teknik som kallas andlig skyddsteknik. Att öva denna teknik kan hjälpa oss att enkelt hantera stress, det kommer att göra oss på lyckligt humör och vi kommer att kunna hantera våra energinivåer som kommer att göra oss mer energiska under hela dagen. Det kommer också att innefatta lugn i känslomässiga natur så att du kan hitta lösningen i alla svåra situationer.

Allt vi som människa skapade i denna värld upptäcktes först i våra sinnen. Så det är mycket viktigt för oss att lära oss att skapa kraftfulla och positiva tankar för att få ett positivt resultat. Vårt sinne, kropp och själ är knutna till varandra eftersom vi består av energi och det är därför vi kan manifestera våra tankar i verkligheten. Vi måste bygga en sköld runt vårt energifält med hjälp av våra tankar, så att negativ energi inte kommer att kunna tränga igenom den.

Att utöva andlig skyddsteknik kräver att du följer några steg:

Du borde först hitta en lugn plats där ingen kan störa dig. Du måste stänga dina ögon och fokusera för att komma i meditativt tillstånd. Så att du kan bjuda in dina nära och kära, andliga guider och skyddsänglar för att välsigna dig med gudomligt skydd och energi för att bekämpa negativ energi.

  • Fråga sedan dina skyddsänglar för att eliminera alla negativiteter och stress från dig om du har några, genom att placera båda händerna på toppen av ditt huvud.
  • Föreställ dig nu ett strålande energifält runt dig. Vad du måste göra nu är att utveckla en sköld runt ditt energifält så att negativa energier som utstrålar från negativa människor inte kommer att kunna absorbera av oss själva.

Ibland kan positiva människor också konvertera till lite negativt om de har en dålig dag. De kan använda utåtvänd spegel i detta fall. Vi kan reflektera och eliminera all negativitet från oss helt enkelt genom att exponera vår kropp mot en utåtvänd spegel. Vi måste bara vara stolta över vår positiva energi och försöka hålla det och sprida det hela hela livet.

Myten om nysningar

I den nuvarande hitech-eran där vetenskapen har hjälpt oss att nå mars tror människor fortfarande på myten om att nysningar har med övertro att göra. Även om vi inte tydligt kan berätta vid vilken tid denna övertro kom i existensen men fortfarande följer folk den vägen genom att se de andra. Det finns ingen fast bekräftelse från vilken nation som startade det men den tron existerar i hela världen.

Enligt medicinsk vetenskap är nysning helt och hållet en reflexiv handling av kroppen på grund av partiklar, allergier, sjukdom eller kyla. Men med inriktning på de senaste århundradena, diskuterade man om nysningar från biologiska faktorer, ansåg de troende det som en pest i Italien och Europa som kunde läkas av förtrollande "Gud välsigna dig" följt av en annan persons nysning. Nysningar ansågs vara lycka till och till och med otur i länder som Grekland, Rom och Egypten. Inte bara England´s studie av nysningar avslöjar en komplett vecko biografi som beskriver varje dag´s nysningar.

Så tro det eller ej, det är vi som är följare och överväger dessa effekter.Om vi ​​tar det vetenskapligt är det lätt att förstå effekten av nysningar och dess orsaker eller inte, du finner dig gå tillbaka århundraden i tiden.

Att tyda snö

Att tyda snö symboliserar tydligt tider av förändring i livet. Denna förändring kan antingen vara positiv eller negativ. Eftersom vintern liknar väder förändringen vars extrema tillstånd orsakar snöfallet som också blir knutet till folket med sina känslor och känslor. På samma sätt speglar snö på egen existens olika situationer i livet.

Till exempel ett snöfall står för fritid i livet för människor där de blir fria från alla bekymmer i livet och njuter av att göra snögubbar och snöbollar som en lek. Detta visar den positiva dolda talang och självkänslan som dumpades inuti själen och börjar ta form.

På samma sätt genererar en frysande snö en känsla av svår situation att avskaffas från livet. Detta tillstånd visar den negativa energin att det inte finns något stöd från någon mänsklig relation och den värsta situationen tar en person till nivån av självförtroende som blir noll och fryst. Tvärtom liknar en smältande snö de positiva lösningarna i livets problematiska situationer. Det inspirerar andligt och energiskt för att möta de nya problemen.

Att bara stanna tiden och se ett snöfall tyder tydligt på att det kommande livet kommer att förändras eller behöver en reformering. Den här tiden är full av nya andliga, optimistiska, lugna och positiva energier för en ny början.

Således bara de små vatten partiklarna när de förenas för att göra snö när de accepteras av den mänskliga psykologin (vare sig positiv eller negativ) och skapar en helt annan inverkan på människans sinne, själ och kropp.

Andlig hus rensning

När en person börjar uppleva paranormala aktiviteter i sitt dagliga liv, ökar hans tro på Gud. Som det är sant att gud är den universella skaparen. Det är gud som skapade alla levande och icke-levande objekt, så att folk enkelt relaterar de paranormala aktiviteterna till gud. De tror att det är gud som kommer ta bort de paranormala aktiviteterna.

För att få tillfredsställelse tar människor de heliga andarna´s hjälp att skicka tillbaka dessa andar till rätt plats till gud. Dessa heliga helgon dyrkare kan vara kristna, hinduer, muslimer, sikh eller från någon annan religion. Alla följer nästan samma process med den lilla annorlunda metoden för att få fram en person som påverkas av andarna. I Indien kan vi hitta många andliga guruer och heliga som är kopplade till helande andar.

Avlägsnande av de oönskade enheterna ska vara en plats med en ordentlig procedur. Det kräver några av de heliga verktyg som är lättillgängliga på någon helig plats och utomhus. De som erfordrade helig sak och process av ande rensning eller  eller husrensning ges nedan:

  1. Kors, Davidsstjärnan eller någon meningsfull religiös talisman som måste tas med eller behöver bäras  på sig under rensnings proceduren.
  2. Kosher eller havssalt och heligt vatten som ska sprutas framför alla bostadsdörrar innan du går in.
  3. Vit salvia sticka eller bunt som måste flyttas medurs i alla husets öppna utlopp från insidan till utsidan.
  4. Tänd ett vitt ljus och gå igenom hela huset för skydd och vitt helande ljus.
  5. Böner till heliga andar och man måste be under hela reningsprocessen.
  6. Minst två personer ska vara närvarande. Den person som upplever de paranormala aktiviteterna borde stanna utanför för att stärka reningsprocessen.
  7. Öppna alla vägar som dörrar och fönster för avlägsnande av anden från eventuella utgångar från insidan.

Efter dessa steg är reningsprocessen färdig. Den drabbade personen kan komma in i huset och känna sig säker och lugn med att närvaron i huset inte var välkommen och nu är borta.

Telepati

Telepati är namnet på kommunikationssättet utan några fysiska medier. Det är en form av ESP, högkänslig mottaglighet som är en direkt kommunikation från avsändare till mottagare. Telepati är inte kopplad till människor, det kan också upplevas hos djur och mellan människor och djur.

Telepati är ett komplext ämne som vidare indelas i 3 delar. Vilket ingår
Fysisk
Mental
Emotionell

Olika delar av telepati kan man uppleva olika anslutningsnivåer. I fysisk känsla kan man uppleva smärta och sjukdom tillsammans. I Menta- med denna typ av telepati finns det inget behov av externa medel för kommunikation. Känslomässigt kan den andra personen kännas av utan att säga något.

Bortsett från den naturliga inbyggda kvaliteten på telepati finns det några metoder från vilka dessa färdigheter kan vara mer välslipade. En av de mest använda metoderna är zenerkort metoden. Dessa är uppsättningen av fem olika kort med unika bilder. Korten distribueras slumpmässigt utan att visa utövaren, sedan är ämnet eller utövaren uppmanad att identifiera korten utan att titta på den.

Liksom detta kort finns det en annan metod att utöva telepati genom att skicka information till mottagaren utan att säga någonting, låt nu mottagaren försöka gissa meddelandet. Genom att upprepade gånger öva med dessa övningar kan du slipa på dina telepatiska förmågor.

Om du vill prata om "Utveckla skölden genom andligt skydd" kan du ringa någon av oss:

AlmaLedig Alma (synsk)

Alma är en spådam av högsta klass som finns redo på sin spålinje för din skull. Ljuset kan bli en vändpunkt i ditt liv.

AnnieLedig Annie (tarot)

Annie använder sig av tarotkort för att ge vägledning åt dig. Låt henne ge dig hjälp och styrka.

Bloggare
KatherineLedigNy! Katherine (medium)

Katherine är ett medium som är väldigt omtänksam. Hon vill det bästa för alla. Om du ringer till henne kommer du att tas emot med största empati och...

ViktoriaLedig Viktoria (medium)

Viktoria har lång erfarenhet av att spå. Hon är en stark positiv spåkvinna som ger dig experthjälp när du behöver det.

 
 
 

Förslag på andra artiklar för dig

 
 
Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar