KVALITETSSÄKRAD TJÄNST
GODKÄNDA MEDIUM
Hängivenhet och ärlighet - Ring oss på

  0939-1147147    29.90 kr/min (18 år)  

 

Tre sätt som medial intuition visar sig i våra liv

Moderna individer kan ha fått sin mediala gåva ifrån en förhistorisk människa. När du tittar på dem extrema begränsningarna vi lever med i vår tid, är det lätt att se hur medial intuition kan visa sig.


Tre sätt som medial intuition visar sig i våra liv
Tre sätt som medial intuition visar sig i våra liv

Den förhistoriska människan litar på intuitionen

Med en knappt formad värld och en livsfarlig miljö var det nödvändigt att vara akut medveten om naturen. Så här lärde vi oss att lita på den mediala intuitionen. Dessa forntida grundare av civilisationen måste lita på sina sinnen mer är djuren. De började utveckla vissa verktyg som runor, tarotkort, I Ching, teblad, kristallkulor och Ouijabrädor för att hjälpa dem att se det som skulle komma.

Medial intuition

Alla människor upplever deja vu. Deja vu återvänder tillbaka till tidigare erfarenheter. Ändå tittar vi inte på varför detta händer. Precis som vi sällan tittar på hur vi ”får en känsla” av död och annat utan någon uppenbar anledning. Då inträffar något som stödjer den föraningen.

Om jag tittar på vilken roll mina förfäder har när det gäller min mediala förmåga, är ju förfädernas roll grunden för den. Över generationer är det lätt att se hur min resande farmor med sin mediala förmåga, gav den gåvan vidare till sina barnbarn. Vi ser det i våra barn så säkert som vi ser deras genetiska predisposition till medfödd sjukdom.

Predisposition av medial förmåga

Hur vet jag säkert att jag har en förutsättning för medial förmåga? Svaret på den frågan är lika enkel som att testa det med en främling. När vi träffar en främling är den första interaktionen att titta in i ögonen. Det slutar inte där och borde inte. Ögonen är en extremt viktig del i den mediala förmågan. Detta är den första stora predispositionen till medial förmåga som människor är beroende av som ett mått på självskydd.

Jag vet när någonting talar om för mig att andras ögon ger mig negativa energier. Detta följs av att se subtila kroppsspråk. Vi kan omedelbart undvika den här personen om vi tror att den är potentiellt farlig. Det här är det andra exemplet på hur medial förmåga kan visa sig i våra liv. En naturlig instinkt att lita på vår intuition för att undvika fara.

Det finns tre sätt som vår mediala förmåga kan visa sig varje dag:

1. En djup känsla av fördom eller förmåga att förutse vad som ska hända.

2. Känslighet mot andras känslor och auror.

3. Genom medium, spådamer och tarotkortsläggare.

I de flesta av våra liv strävar vi efter att se framtiden. De tekniker vi använder för att göra detta varierar. Vi försöker bli djupt känsliga för atmosfären och auror runt oss och andra, liksom deras känslomässiga tillstånd.

Genom användningen av medium, spådamer och tarotkortsläggare, finner vi vår personliga nivå av medial förmåga. Hitta ditt medium idag!

Lär dig mer om Tre sätt som medial intuition visar sig i våra liv. Ring till:

SimonLedigNy! Simon (medium)

Simon känner av energierna runt omkring dig och får en överblick av din situation. Han tar emot meddelanden från änglarna som han sedan förmedlar till dig....

JoshuaLedig Joshua (medium)
Joshuas andlighet och långa erfarenhet gör att han kan hjälpa dig inom alla områden
Bloggare
IrinaLedig Irina (medium)

Irina är en klarsynt spådam som även använder tarotkort när hon  ger dig en spådom. Hon vill hjälpa dig att hitta svar och verktyg som du kan använda dig av...

BrianaLedig Briana (Medium)

Briana har en förmåga att kommunicera med änglarna. Hon hör röster som pratar till henne som hon sedan förmedlar till den som vill ha svar på sina...

 
 
 

Förslag på andra artiklar för dig

 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147147 är 29.90 kr/min (18 år). Du betalar via telefonräkningen

Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min (18 år)
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar