KVALITETSSÄKRAD TJÄNST GODKÄNDA RÅDGIVARE

0939-1147147  29.90 kr/min  

 

Tecken på att ha ett sjätte sinne

Vet du tecken på att ha ett sjätte sinne? Här får du intressant läsning om just tecken på att ha ett sjätte sinne, kanske du känner igen dig?


Tecken på att ha ett sjätte sinne
Tecken på att ha ett sjätte sinne

Utan vägledning kan detta vara väldigt skrämmande för en person som inte förstår vad som händer med honom/henne. Här följer en kort lista på sex av tecknen på att du har en medial förmåga.

Obekväm i folkmassor:

Att vara omgiven av en stor mängd människor kan vara svårt för en medial person, eftersom en sådan känner av energi ifrån andra människor. Alla är inte trevliga, som, ilska, svartsjuka, raseri och besvikelse ligger som en svart dimma över dem positiva känslorna. Vissa kan enkelt sortera dem, blockera dem med en mental vägg. Detta kräver mycket träning.

Att veta hemligheter som aldrig berättats:

Överföringen av energi som uppstår när en person står i närheten av en som är medial, vidarebefordrar sina hemligheter, särskilt om personen i fråga just då tänker på dem. Så ett annat tecken är att veta saker om människor utan att ha fått den informationen av någon. Det kan vara skrämmande för den som inte är medial.

Syner:

Mediala människor har drömmar medan dem sover men även när dem är vakna. Dem kallas för visioner, syner. Dessa syner är jämförbara med en film av framtida händelser som spelas upp i deras sinne. Ibland finns det bara en bild men som en snap-shot av vad som händer.

Konstiga uppmaningar:

En ovanlig del av att ha ett starkt sjätte sinne är, uppmaningen att göra saker utan att veta varför. T.ex. kan en kvinna känna att hon måste besöka sin syster direkt. Så hon kör i timmar i mitten av natten med familjen i sitt undermedvetna. Det slutar med att hon anländer precis i tid för att rädda sin syster i en medicinskt akut situation.

Se siffror och bokstavsmönster:

Många mediala får glimtar av siffror eller bokstäver, men vet inte varför. En dag, förstår dem plötsligt vad det handlade om. Som repetitionen av ”800”, som när ett kolon sätts in i mitten, och det visade sig att någon kär dör den tidpunkten.

Att påverkas av dem som bär på smärta:

Eftersom mediala människor kan känna andras känslor, blir dem ofta magneter för människor och djur som behöver hjälp. Hemlösa främlingar som står i kö i mataffären kan plötsligt börja prata, eller skadade hemlösa katter kommer plötsligt till deras gård.

Dessa är bara sex tecken på att du kan ha ett sjätte sinne. Om du har haft en eller flera av dem, eller någon annan typ av mediala fenomen, var noga med att kontakta en av våra mediala rådgivare. Vi kan ge dig den vägledning du letar efter.

Om du vill prata om "Tecken på att ha ett sjätte sinne" kan du ringa någon av oss:

ViktoriaLedig Viktoria (medium)

Viktoria har lång erfarenhet av att spå. Hon är en stark positiv spåkvinna som ger dig experthjälp när du behöver det.

AnnieLedig Annie (tarot)

Annie använder sig av tarotkort för att ge vägledning åt dig. Låt henne ge dig hjälp och styrka.

AlmaLedig Alma (synsk)

Alma är en spådam av högsta klass som finns redo på sin spålinje för din skull. Ljuset kan bli en vändpunkt i ditt liv.

AmandaLedig Amanda (tarot)

Amanda är ett utbildat medium som har lång erfarenhet av att jobba på spålinje. Hon får till sig bilder och siffror som kan ha betydelse när hon tagit in...

 
 
 

Förslag på andra artiklar för dig

 
 
Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar