KVALITETSSÄKRAD TJÄNST GODKÄNDA RÅDGIVARE

0939-1147147  29.90 kr/min  

 

Tarotlinjen

Jag hittade den bästa spådamen jag pratat med på den här tarotlinjen, hon är oslagbar. Har du testat att ringa tarotlinjen än?


Tarotlinjen
Tarotlinjen

Den absolut bästa tarotlinjen jag har varit med om, jag är supernöjd. Jag hade tröttnat på att mitt dåliga mående fick mig att ta avstånd från så många människor och situationer i mitt liv, så jag ringde helt enkelt upp den där tarotlinjen jag hade funderat så länge på att ringa.

Jag var ganska nervös när jag ringde och visste inte hur jag skulle bete mig eller ens vad jag kunde förvänta mig. Det kändes svårt att komma på saker att fråga så där på beställning, men som tur var så kändes damen jag pratade med väldigt erfaren och det var verkligen hon som pratade mest.

Jag kände mig inte så hemma i situationen och hade svårt att tolka det som den mediala vägledaren berättade för mig och dessutom så verkade hon ha så väldigt mycket att säga och var inte ens tveksam i vad hon sade. Efter en period när jag reflekterat lite mer över vad hon hade sagt så trillade helt plötsligt tjugofemöringen ner. Jag testade att ringa till den linjen igen och allt eftersom tiden gick öppnades ännu fler dörrar för mig.

Nu när jag tänker tillbaka på hur allt gick som nästan från svart till vitt på så kort tid efter att mått dåligt så länge, så känns det nästan magiskt. Den snälla damen jag pratade med bytte senare firma så jag tappade bort henne en stund men fick faktiskt senare tag på samma person när jag av en slump ringde linjen hon hade bytt till.

Jag letade bland deras medarbetare och såg att hon var online. Det blev ett kärt återseende och säkert lika kul för henne som för mig. Hon gav mig inte bara goda råd om vad jag kunde göra för att må bättre i min situation, såklart utan hon spådde mig som den professionella spådam hon är. I stort sett så har allt slagit in som hon har sagt till mig. En sak som hon var noga med att säga allra första gången jag ringde henne på linjen var att jag måste veta om att jag har min egen fria vilja och att jag kan välja bort saker jag inte vill ha kvar i mitt liv. Den gången tänkte jag att det var lite konstigt att säga, eftersom hon spådde min framtid. Men efter ett tag förstod jag vad hon menade. Den som spår en annan person kan ju berätta om det som kommer så att säga, men man kan liksom påverka utgången själv.

Det trodde inte jag. För längesedan var jag helt säker på att det som spåddes var det som skulle ske liksom. Ja, jag är så oerhört glad för att ha fått tag i henne igen och jag kan ringa när jag behöver medial rådgivning. Det betyder allt för mig att jag kan känna mig trygg på något märkligt vis. Hon har fått mig att fatta hur mycket en spådom verkligen kan hjälpa. Det spelar ju ingen roll egentligen vad man vill fråga om för hon är så bra, hon tog mig på allvar från första stund. Jag hoppas och önskar av hela mitt hjärta att alla spådamer är som hon, klockren.

Om du vill prata om "Tarotlinjen" kan du ringa någon av oss:

Bloggare
KatherineLedigNy! Katherine (medium)

Katherine är ett medium som är väldigt omtänksam. Hon vill det bästa för alla. Om du ringer till henne kommer du att tas emot med största empati och...

AlmaLedig Alma (synsk)

Alma är en spådam av högsta klass som finns redo på sin spålinje för din skull. Ljuset kan bli en vändpunkt i ditt liv.

LizaLedig Liza (synsk)

Liza är en av våra duktiga spådamer som vill ge dig budskap från andra sidan. Välkommen till henne!

Bloggare
UlvaLedig Ulva (tarot)

Ulva är en jordnära sierska som älskar att hjälpa och vägleda människor till lycka och glädje i livet. Hon finns här för dig som söker en varm och säker...

 
 
 

Förslag på andra artiklar för dig

 
 
Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar