Tankekraft

Vad tankekraft kan åstadkomma. Med rätt sinnesstämning så kan tankekraft göra så att dina önskningar slår in

Tankekraft
Tankekraft

Det har skrivits flera böcker om tankekraft som hjälp där den ena välsignelsen efter den andra utlovas bara man tänker intensivt på sin önskan. Vi har kanske gjort önsketavlor, skrivit checkar med den summa av pengar vi velat ha på vårt konto, omgett oss med bilder och attribut för att de önskade tingen eller en positiv spådom lättare ska komma till oss. Med stor entusiasm gav vi oss in i många nya projekt i tron att snart skulle våra önskningar bli uppfyllda. Tiden gick men vardagen såg den samma ut, inga stora överraskningar inträffade genom medial vägledning, och vi började tappa hoppet om att dessa utlovade händelser någonsin skulle inträffa.

Ja, det positiva tänkandet, tankekraft, kanske bara var en modenyck, ett spännande tankesätt som svepte över världen likt macarena-dansen. Inget mer än en nyhet som med tiden svalnar.

Men tankekraft är stark och kan symboliskt förflytta berg och även om ens önskan inte blev uppfylld inom den tidsram man föreställt sig, betyder det inte att önskan inte kommer att slå in. När en önskan görs med tankekraft, oavsett om det rör sig om en vardagshändelse eller en större livsförändrande situation, är det viktigt att denna önskan görs i ett positivt sinnestillstånd.

Med skratt, humor och glädje underlättar man för sig själv att det man vill ska hända också händer genom trevliga och glädjande händelser. Risken är annars att man uppnår det man vill ha men vägen dit kan ske genom otrevliga och omstörtande händelser. Gör man en önskan med tankekraft (och med en önskan vill jag poängtera att även starka, intensiva tankar av någon form är en önskan) så ökas chansen att den slår in om man använder sig av exempelvis tarotguiderna samtidigt.

Jag kan ge några personliga exempel på detta. Vid ett tillfälle fick jag smaka ett mycket ovanligt och speciellt bröd. Det var extremt gott men svårt att få tag på. Jag satt och tänkte intensivt på detta bröd, hur gott det luktade, hur saftigt och smakrikt det var och hur jag hade det i mitt skafferi. Men sen lämnade jag den tanken och hoppades att jag en dag kunde få tag på det igen. Två dagar senare ringde en bekant till mig och berättade att en vän till henne hade gett henne en hel låda med ett speciellt bröd och eftersom det inte föll henne i smaken undrade hon om jag ville ha det. Det visade sig att det var just detta bröd jag önskat mig två dagar tidigare. Jag fick en hel låda med 12 limpor. Wow.

Som ensamstående förälder kan vardagen ibland kännas tung och svår speciellt när man själv får ta ansvar för allt. För en tid sedan tyckte jag att allt bara var så besvärligt och kände mig mycket tung i sinnet. Jag satt i min nedstämdhet och tänkte att det skulle vara skönt om man kunde bli lite avlastad, om någon som kunde hjälpa till med tvätten, med inköpen, med städningen och matlagningen. Om man kunde få lite extra ledighet från arbetet, om barnen kunde hjälpa till mer och om jag kunde ha mer tid för meditation och att måla tavlor.

Ja, listan blev lång. Efter några dagar var jag fortfarande lite nere men tänkte inte mer på det. Det var en söndag och jag väntade lite gäster till middag när jag upptäckte att olivoljan var slut. Snabbt gav jag mig iväg på min cykel till affären. Kvällen innan hade det snöat men det mesta hade töat bort. Vad som hände därefter var att jag cyklade på en isfläck, trillade av cykel och bröt benet illa.

Jag opererades och fick tillbringa några månader i rullstol innan jag började gå igen. Under denna period fick jag alla mina önskningar uppfyllda. Socialtjänsten ordnade med assistens både till mig och till barnen. Jag fick hjälp med allt vad jag hade önskat mig och eftersom jag satt i rullstol sysselsatte jag mig med måleri och meditation när barnen var i skolan. Visst, önskan slog in, men inte på ett trevligt sätt.

Sinnesstämningen när önskningar görs är därför av yttersta vikt och bör inte nonchaleras. Vid olika magiska ceremonier och ritualer använder man sig av liknande principer. Sinnesstämningen är viktig och för att uppnå rätt sådan tar man många gånger till hjälp i form av exempelvis ljus, dofter, musik, dräkter och rituella redskap. En ritual, förbannelse, välsignelse, spådom, healing, eller något annat magiskt arbete är i grund och botten en tanke eller en önskan som koncentreras och fokuseras för att uppnå ett speciellt syfte, må det vara ont som gott.

Så fortsätt att önska dig med hjälp av tankekraft, det bästa av livet men gör det med glädje i hjärtat och lämna sedan över din tanke till de universella krafterna. När, var, och hur önskan slår in, kan komma som en trevlig överraskning.

 

 
EilaLEDIG Eila

Eila ser dåtid, nutid och framtid. Relationsproblem, ekonomi, kärlek m.m. Shamansk healing, andekontakt, rensning av ovälkomna själar, djurkommunikation med...

AngelinaLEDIG Angelina

Angelina är en spådam av högsta klass som finns redo på den här spålinjen för din skull. Med ljuset och änglarna på sin sida kan de vara en god idé att...

bloggar
KatherineLEDIG Katherine

Katherine är ett medium som är väldigt omtänksam. Hon vill det bästa för alla. Om du ringer till henne kommer du att tas emot med största empati och...

bloggar
LauraLEDIG Laura

Laura har stark intuition och många olika verktyg. Hennes förmågor har gått i arv i många generationer genom hennes släkt

Läsvärda artiklar

Medial vägledning distans

Medial vägledning distans

Via medial vägledning distans kan man få den hjälp man är i behov av utan att behöva ta sig...
 
Healing på distans

Healing på distans

Healing på distans kan ske med många olika metoder och tekniker som har sitt ursprung från jordens alla...
 
Reningsritual för hemmet

Reningsritual för hemmet

Behöver du tips på reningsritual för hemmet? Ett medium får ofta frågor om hur man kan städa ut negativ energi från...
 
Den spökande munken

Den spökande munken

Spökar det i ditt hem? Då kan det vara den spökande munken. Ett medium kan hjälpa med att bli av med den spökande...
 
 
 
 
0939-1147147

Genom att använda denna webbsida samtycker du till användningen av kakor. Information som samlas in med kakor kan vara t.ex. hur ofta du besöker webbsidan och från vilket land du surfar. Läs mer

_