KVALITETSSÄKRAD TJÄNST GODKÄNDA RÅDGIVARE

0939-1147147  29.90 kr/min  

 

Stress

Att koppla av och undvika stress är en av de viktigaste sakerna man måste göra för att må bra. Här får du lite tips på hur du kan släppa din stress


Stress
Stress

Att känna sig stressad har vi alla gjort någon gång. Alla bollar man har i luften, alla "måsten" man har, möten, jobb, skola, uppgifter, hemmet, städning, partnern, singellivet, vänskap. Ibland känns det som om man ska hinna med 10 år på en och samma dag och man känner sig helt utmattad. 

Alla är vi olika när det kommer till stress. Vissa jobbar på riktigt bra under press och vissa känner sig väldigt stressade om det blir "för mycket" på en och samma gång. Stress är inte bra för någon i långa loppet. Så det är viktigt att slappna av, koppla av och ha en stund för sig själv i lugn och ro. 

Att varva ner och bli av med stress är en av de viktigaste sakerna man måste göra, att iallafall försöka släppa dagen. Att få ge sig själv lite egentid på kvällen eller när man har tid till det. 
Det behöver inte vara något stort, det behöver inte vara en veckas semester (även om det hade varit skönt). Utan ta de där små stunderna och slappna av och njut. 

Ta ett bad eller en riktigt lång varm dusch. Fyll upp badkaret med vatten, använd lite badskum, eller varför inte en skvätt mjölk och en klick honung som även är bra för huden. Har du möjlighet så starta lite musik och tänd några ljus. Lägg dig i badet och slappna av. Tänk inte, bara njut. 

Drick te. Gör en riktigt god kopp te, sätt dig i soffan eller ute på balkongen eller verandan. Ta en filt med dig om det är lite kyligare. Sätt dig ner bekvämt. Koppla av och njut av ditt te, njut av utsikten. 

Läs en bok. Lägg eller sätt dig ner någonstans där du trivs. Ta den där boken du inte läst än, eller en du vet om att du tycker är riktigt bra. Låt dig sugas in i fantasiernas bokvärld för en stund och glöm bort allt annat. 

Ta en långpromenad. Frisk luft behöver vi alla och motion är bra för dig. Ta på dig rätt kläder utifrån vädret och riktigt sköna skor. Ut och gå. Gå i naturen eller ut på stan och gärna på en runda du inte gått innan. Det är lättare att "koppla bort hjärnan" om man får nytt att titta på. 

Massage eller en spadag. Boka in en massage hos en salong eller varför inte ha en spadag med din partner eller en vän? Ge varandra en manikyr och en pedikyr. Glöm inte bort vinet och ansiktsmasken. Skratt botar stress och skratta kommer man göra när man ska hjälpa varandra lägga på en ansiktsmask. 

Gör en lista. Har du mycket att göra? Gör en check-lista. Skriv ner allt du behöver få gjort under dagen och bocka sedan av när du är färdig. Man får en lättnadskänsla när man bockar av den där sista grejen man behövde göra. Sedan så ser du till att göra något roligt eller går och vilar en stund.

Om du vill prata om "Stress" kan du ringa någon av oss:

AlmaLedig Alma (synsk)

Alma är en spådam av högsta klass som finns redo på sin spålinje för din skull. Ljuset kan bli en vändpunkt i ditt liv.

ViktoriaLedig Viktoria (medium)

Viktoria har lång erfarenhet av att spå. Hon är en stark positiv spåkvinna som ger dig experthjälp när du behöver det.

AnnieLedig Annie (tarot)

Annie använder sig av tarotkort för att ge vägledning åt dig. Låt henne ge dig hjälp och styrka.

Bloggare
KatherineLedigNy! Katherine (medium)

Katherine är ett medium som är väldigt omtänksam. Hon vill det bästa för alla. Om du ringer till henne kommer du att tas emot med största empati och...

 
 
 

Förslag på andra artiklar för dig

 
 
Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar