KVALITETSSÄKRAD TJÄNST

0939-1147147  
29.90 kr/min  

 

Stress

Att koppla av och undvika stress är en viktig sak man måste göra för att må bra. Få tips och släpp din stress

Stress
Stress

Att känna stress har vi alla gjort någon gång. Alla bollar man har i luften, alla "måsten" man har, möten, jobb, skola, uppgifter, hemmet, städning, partnern, singellivet, vänskap. Ibland känns det som om man ska hinna med 10 år på en och samma dag och man känner sig helt utmattad. 

Alla är vi olika när det kommer till stress. Vissa jobbar på riktigt bra under press och vissa känner enorm stress om det blir "för mycket" på en och samma gång. Stress är inte bra för någon i långa loppet. Så det är viktigt att slappna av, koppla av och ha en stund för sig själv i lugn och ro. 

Att varva ner och bli av med stress är en av de viktigaste sakerna man måste göra, att i alla fall försöka släppa dagen. Att få ge sig själv lite egentid på kvällen eller när man har tid till det. Det behöver inte vara något stort, det behöver inte vara en veckas semester (även om det hade varit skönt). Utan ta de där små stunderna och slappna av och njut. 

Ta ett bad eller en riktigt lång varm dusch. Fyll upp badkaret med vatten, använd lite badskum, eller varför inte en skvätt mjölk och en klick honung som även är bra för huden. Har du möjlighet så starta lite musik och tänd några ljus. Lägg dig i badet och slappna av. Tänk inte, bara njut. 

Drick te. Gör en riktigt god kopp te, sätt dig i soffan eller ute på balkongen eller verandan. Ta en filt med dig om det är lite kyligare. Sätt dig ner bekvämt. Koppla av och njut av ditt te, njut av utsikten. 

Läs en bok. Lägg eller sätt dig ner någonstans där du trivs. Ta den där boken du inte läst än, eller en du vet om att du tycker är riktigt bra. Låt dig sugas in i fantasiernas bokvärld för en stund och glöm bort allt annat. 

Ta en långpromenad. Frisk luft behöver vi alla och motion är bra för dig. Ta på dig rätt kläder utifrån vädret och riktigt sköna skor. Ut och gå. Gå i naturen eller ut på stan och gärna på en runda du inte gått innan. Det är lättare att "koppla bort hjärnan" om man får nytt att titta på. 

Massage eller en spadag. Boka in en massage hos en salong eller varför inte ha en spadag med din partner eller en vän? Ge varandra en manikyr och en pedikyr. Glöm inte bort vinet och ansiktsmasken. Skratt botar stress och skratta kommer man göra när man ska hjälpa varandra lägga på en ansiktsmask. 

Gör en lista. Har du mycket att göra? Gör en check-lista. Skriv ner allt du behöver få gjort under dagen och bocka sedan av när du är färdig. Man får en lättnadskänsla när man bockar av den där sista grejen man behövde göra. Sedan så ser du till att göra något roligt eller går och vilar en stund.

 

 

Välkommen att ringa våra spådamer för att få svar på dina frågor

AmandaLEDIG Amanda

Amanda får till sig bilder och siffror som kan ha betydelse när hon tagit in dina energier. Har du tappat saker eller att något djur sprungit bort så...

AngelinaLEDIGNy! Angelina

Angelina är en spådam av högsta klass som finns redo på den här spålinjen för din skull. Med ljuset och änglarna på sin sida kan de vara en god idé att...

AnkiLEDIG Anki

Anki finns på spålive för att hjälpa dig med dina problem. Hennes erfarenhet gör att hon lätt snappar upp energier från andra...

AnnieLEDIG Annie

Annie använder sig av tarotkort för att ge vägledning åt dig. Låt henne ge dig hjälp och styrka

Läsvärda artiklar

Seriös spådam

Seriös spådam

När man pratar med en seriös spådam så kan man vara avslappnad. En seriös spådam är lyhörd, varm och...
 
Drömtolkning

Drömtolkning

Vad innebär drömtolkning och hur kan det hjälpa dig? Har du haft en häftig dröm på senaste och behöver...
 
Tarotkort

Tarotkort

Är du intresserad av att lära dig mer om tarotkort? Vill du ha en avläsning, så funkar tarotkort...
 
Astrologi

Astrologi

Många kopplar astrologi till att läsa horoskop. Det finns mer än så och det finns många inriktningar inom...
 
 
 
 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min

Genom att använda denna webbsida samtycker du till användningen av kakor. Information som samlas in med kakor kan vara t.ex. hur ofta du besöker webbsidan och från vilket land du surfar. Läs mer