Hängivenhet och ärlighet - Ring oss på

0939-114714719.90 kr/min

 

Stärk dina psykiska krafter

Känns det som att du har psykiska krafter att läsa andras känslor, saker som inte ännu hänt eller till och med veta vad som ska hända på en specificerad tid? Detta betyder att du har speciella psykiska krafter och att du är sammankopplad med den andliga världen.


Stärk dina psykiska krafter

Vi är alla födda med några speciella förmågor i form av “sinnen”. Få är födda med speciell syn, endel kan höra saker som inte andra kan och endel kan berätta allt om något genom att bara vidröra det. Detta kallas för det sjätte sinnet. Vi är födda med det och många av oss förbättrar dess effekt och kraft, för att nå andra nivåer där man blir väldigt speciell för många.

Vi har alltid några vänner som alltid tar rätt beslut när de får många val.

Och likadant har en del av oss förmågan att kontakta dem som har gått bort och lever omkring oss i andlig form. Folk frågar mig alltid om jag kan se eller känna den på riktigt eller om det bara är en myt att ett medium kan prata med de döda. Att ta emot meddelanden och framföra dem till deras kära eller den som meddelandet var till för.

Då brukar jag säga att det inte är lätt för alla att göra detta, man måste förstärka kraften av ens sjätte sinne och då finns chansen att du kan uppnå samma förmåga. När jag var ett barn kunde jag se de döda och detta var fruktansvärt och väldigt skrämmande. Men snart insåg jag att detta var en välsignelse och en gåva. Jag fick det från Gud och använder det som en speciell förmåga som gör att jag kan se dem som har gått bort och vill prata med sina nära och kära men inte kan få fram sina meddelanden till dem. Det är här jag kommer in i bilden och tror att att min förmåga kan komma till nytta.

Jag tror att om du har de här slaget av speciella andliga förmågor så måste du förstärka dem. Det kommer ändra hela ditt liv genom vilket du kan tjäna pengar om du vill och göra ditt och andras liv mer fredligt och harmoniskt, genom att få dem i kontakt med deras kära som gått bort.

Det finns några olika sätt du kan förbättra din andliga kontakt. Om du använder ditt sjätte sinne i din karriär då kommer du vara med tillfredsställd än om du istället väljer den traditionella vägen för karriärval.

Du kan finna en mycket bättre och mycket mer perfekt partner om du litar på din intuition och håller dig till det. Det finns många tillfällen i våra liv när vi tror om någon skulle ha hjälpt oss, att vi då hade gjort mycket bättre val i våra liv. Bara om vi hade tagit rätt råd och vägledning i rätt tidpunkt. När vi har denna speciella spirituella förmåga behöver vi förstärka den för att ta rätt beslut i våra liv.

Om vi kunde se tecknen från andarna som är med oss för att hjälpa oss visa det rätta beslutet. Om du kan känna av andarna, då öppnas en helt ny värld upp för dig. Du kan få deras budskap och hjälpa de som behöver det. Du kan bli ett medium när det krävs för andarna att kommunicera. Du kan ge leenden till många ifall du kan använda din sensitivitet och intuition på ett hjälpande sätt. Ge ordentlig uppmärksamhet till främlingar också och hjälp dem på samma sätt vi hjälper andra.

 

Vill du prata om Stärk dina psykiska krafter ring till:

Bloggare
JesperLedigJesper (medium)
Jesper ger dig råd inom alla områden och han har varit medial sedan barnsben. Han har lång erfarenhet och är rak och ärlig.
AnnelieLedigAnnelie (medium)
Annelie är ett medium som kanaliserar budskap till dig från andra dimensioner. Hon har lång och bred erfarenhet.
AnneLedigAnne (djurtolk)
Anne är en professionell spådam som kan hjälpa dig eller ditt husdjur genom livets problem.
YlvaUpptagenYlva (sierska)
Ylva har lång erfarenhet som sierska och finns här på tarotlinjen för att ge dig experthjälp med all kunskap hon besitter. Ring henne och spå dig...
 
 
 

Förslag på andra artiklar för dig

 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147147 är 19.90 kr/min. Du betalar via telefonräkningen

Missa inte när vi ger iväg gratis minuter! Fyll i dina uppgifter här:
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 19.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar