KVALITETSSÄKRAD TJÄNST GODKÄNDA RÅDGIVARE

0939-1147147  29.90 kr/min  

 

Spålive

Allt om spålive och våra proffsiga medium, till vår kundtjänst och lite allmänt om alla lärorika artiklar. Spålive kan ge dig svar på det mesta


Spålive
Spålive

Välkommen till spålive där du får ditt intresse av det mediala tillfredställt på alla punkter och dessutom kan du få svar på dina frågor om just ditt liv av våra ypperligt erfarna och utvecklade medium. Dom är noga utvalda och de fyller hela registret på gåvor för att alla våra kunder skall bli nöjda.

Här på spålive finns ett urval av de allra bästa medium, då de får genomgå tester som gör att de som inte håller måttet helt enkelt gallras ut och kvar blir Sveriges pålitligaste spådamer och spåmän. Vi på spålive har tydliga och klara regler och läser man dem så kommer man förstå innan man ringer vad våra medium kan hjälpa just dig med. Det är mycket bra att läsa dessa regler och villkor innan man sätter sig för att ringa.

Spålive erbjuder också dygnet runt service och det menas att du kan få tag i våra spådamer dygnets alla timmar. Tänk på att ingen fråga är för konstig, för dum eller för krånglig och ingen fråga är rätt eller fel, så med andra ord alla frågor är lika välkomna. Alla spådamer här på linjen har en egen sida med en mer ingående presentation av just henne/honom och vad hon/han är bra på.

Där finns också plats att skriva sitt omdöme eller upplevelse av samtalet och vi rekommenderar att ni både skriver omdömen och läser vad andra skrivit om dem. Spålive har också en välfungerande kundtjänst som lyssnar och ger dig den hjälp som just du behöver i just ditt ärende och du kommer i kontakt med vår kundtjänst dygnets alla timmar.

Om du bara är ute efter att läsa om det spirituella livet så har du verkligen kommit rätt då vi erbjuder en mängd spirituella artiklar av intresse för de som vill lära sig mer och fördjupa sig i ämnet. Det finns ämnen för alla och är det något ni saknar så kan ni alltid skicka iväg en e-post till vår eminenta kundtjänst med förslag om vad ni vill läsa om.

Exempel på artiklar du kan läsa här på hemsidan: Om husrensningar och hur det går till. Om nässlor och ritualer runt dem. Om tankens kraft och att det man tänker får man. Om Tarot och de fyra elementen. Om hur man väljer sitt magiska namn. Tips om hur spådamer kan hjälpa dig. Om skyddsänglar. Om tidigare liv och tecken som får dig att förstå. 10 tecken på om du är född till häxa. Hur du hanterar olika rädslor. Om meditation och dess fördelar.

Tecken på att du har ett sjätte sinne. Myter om medium. Vad man kan ställa för frågor till ett medium. Detta är bara ett axplock av allt du kan fördjupa dig i om det mediala och som skrivits förut, så skriv till vår kundservice om du saknar något ämne.

Hittar du väl in till oss här på spålive så behöver du inte leta vidare utan lugnt stanna och läsa om alla våra spådamer och vad var och en har för speciell gåva och lugnt och stilla välja den spådam som tilltalar just dig. Välkommen, du har kommit rätt.

Om du vill prata om "Spålive" kan du ringa någon av oss:

AlmaLedig Alma (synsk)

Alma är en spådam av högsta klass som finns redo på sin spålinje för din skull. Ljuset kan bli en vändpunkt i ditt liv.

ViktoriaLedig Viktoria (medium)

Viktoria har lång erfarenhet av att spå. Hon är en stark positiv spåkvinna som ger dig experthjälp när du behöver det.

AnnieLedig Annie (tarot)

Annie använder sig av tarotkort för att ge vägledning åt dig. Låt henne ge dig hjälp och styrka.

Bloggare
KatherineLedigNy! Katherine (medium)

Katherine är ett medium som är väldigt omtänksam. Hon vill det bästa för alla. Om du ringer till henne kommer du att tas emot med största empati och...

 
 
 

Förslag på andra artiklar för dig

 
 
Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar