KVALITETSSÄKRAD TJÄNST GODKÄNDA RÅDGIVARE

0939-1147147  29.90 kr/min  

 

Sista utvägen

Sista utvägen och hur ett medium kan hjälpa till att gå vidare till andra sidan. Entiteten valde sista utvägen och fick hjälp med att passera dörren


Sista utvägen
Sista utvägen

Ibland kommer jag i kontakt med klienter som upplever att de blir störda av oförklarliga fenomen, såsom någon form av andekontakt, vilka de önskar att bli befriade ifrån. Frågan om man kan få med sig en främmande ande hem bara genom att besöka en viss plats, eller om en identitet kan gå från en person till en annan, har dykt upp flera gånger.

En del klienter kan inte erinra sig om de experimenterat med det övernaturliga eller om någon avliden anhörig kan ha något osagt eller otalt med dem. Svaret jag som sierska måste ge är att man kan få med sig en främmande energi hem bara genom att besöka en starkt laddad plats, samt att denna energi kan föras över från en person till en annan.

Även om fenomenet är ovanligt är det inte omöjligt, och det kan ibland låta lite som en story tagen från en skräckfilm. Som ett exempel på hur man kan få med sig en energi genom att besöka en viss plats vill jag som spådam dela med mig av en ung kvinnas upplevelse av detta.

För en tid sedan blev jag uppringd av en desperat ung kvinna som hade hört talas om en spådam, det vill säga mig, genom en bekant. Med jämna mellanrum hade hon upplevt att hon vaknat upp med en tyngd över sitt bröst och som om elektriska stötar gick genom hennes kropp. Hon kände visserligen ingen smärta men det var obehagligt och väldigt skrämmande. Hon hade även tyckt sig se små blixtrar av ljus i sin lägenhet. Till en början trodde hon att detta berodde på övertrötthet och stress men när upplevelserna blev mer frekventa och började hända även när hon var utvilad började hon bli orolig.

Vi bestämde en tid då jag som sierska skulle göra ett besök i hennes hem för att titta närmare på om det rörde sig om en orolig ande eller om det kunde vara något annat. Väl på plats förberedde jag mig genom att utföra en beskyddande ritual, för att genom denna ritual få mer information om vad det var som befann sig runt om denna kvinna. Jag är synsk och för mig visade sig en ljus, smal gestalt. En smal kvinna med ett dött spädbarn i famnen. Hon skrek förtvivlat i desperation och hjälplöshet. Det var en obehaglig syn för mig som synsk.

Jag frågade gestalten varför hon var här och hur hon kom hit. Gestalten visade mig ett avsnitt ur sitt liv likt en film som spelade upp sig inför mitt tredje öga. Denna kvinna var en djupt troende judinna som förlorade sitt liv under andra världskriget. Hon hade blivit tillfångatagen av nazisterna och sänd till Auschwitz. På denna helvetiska plats förlorade hon sin man och resten av sin familj.

Hon tilläts leva en tid och hon födde ett barn som dog en kort tid efter födseln. I ren desperation tog hon sitt liv genom att röra vid det elektriska stängslet som omgärdade denna skräckens plats, men eftersom självmord var förbjudet i hennes religion och ansågs vara en stor synd hade hon genom sin död fastnat i ett stadie av rädsla, skuldkänsla och stor ensamhet som hon ville fly ifrån.

Jag frågade den unga kvinnan som hade bett mig komma för en husrensning om hon någon gång besökt Auschwitz. Hon svarade att hon hade gjort en skolutflykt dit när hon gått på högstadiet och att det hon sett och upplevt där hade plågat henne länge. Jag berättade för henne att denna ande hade hon fått med sig från Auschwitz, och att de kramper hon känt var återupplevelser av andens död. Denna entitet ville inget ont utan bara att bli fri och få healing. Eftersom tid i andars liv inte existerar på samma sätt som i vår dimension hade entiteten vetat att den skulle kunna få tillfälle till befrielse genom den unga kvinnan.

Att den unga kvinnan upplevt olika fenomen var ett sätt för anden att få kvinnan att söka experthjälp för att i sin tur kunna gå vidare. Jag talade med entiteten och visade en öppen dörr för henne där hennes döda släktingar väntade på henne, där hennes barn levde och längtade efter sin mor. Där fanns bara ljus, glädje, kärlek, healing, och ingen fördömande och straffande gudom.

Entiteten valde att gå in igenom denna dörr och jag som synsk stängde den bakom henne. Därefter avslutade jag arbetet med en ritual för att hålla hemmet fritt från oönskade energier och för att harmonin, healing och lugnet skulle återvända till den unga kvinnans liv. Det tog två månader efter besöket innan jag som spåkvinna fick ett samtal från kvinnan. Hon berättade att hon efter besöket inte upplevt fler konstiga ting och att hon kunnat sova djupt utan att bli störd vilket hon var mycket tacksam för.

Med medial vägledning och experthjälp hade jag som sierska, medium och spådam hjälpt två personer att gå vidare i sina liv. Det är just det vi spådamer vill göra.

Om du vill prata om "Sista utvägen" kan du ringa någon av oss:

LizaLedig Liza (synsk)

Liza är en av våra duktiga spådamer som vill ge dig budskap från andra sidan. Välkommen till henne!

Bloggare
KatherineLedigNy! Katherine (medium)

Katherine är ett medium som är väldigt omtänksam. Hon vill det bästa för alla. Om du ringer till henne kommer du att tas emot med största empati och...

AlmaLedig Alma (synsk)

Alma är en spådam av högsta klass som finns redo på sin spålinje för din skull. Ljuset kan bli en vändpunkt i ditt liv.

AnnieRing senare Annie (tarot)

Annie använder sig av tarotkort för att ge vägledning åt dig. Låt henne ge dig hjälp och styrka.

 
 
 

Förslag på andra artiklar för dig

 
 
Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar