KVALITETSSÄKRAD TJÄNST
GODKÄNDA MEDIUM
Hängivenhet och ärlighet - Ring oss på

  0939-1147147    29.90 kr/min (18 år)  

 

Sanningen om änglar

Jag är väldigt andlig och jag tror på Gud. Jag anser att andar är närvarande runt omkring oss och de hjälper oss i olika faser av våra liv. En av de andliga sakerna som jag tror på är existensen av änglar.


Sanningen om änglar
Sanningen om änglar

Jag tror att de skyddade mig under hela mitt liv och kommer att förbli skyddande. De vägledde mig, visade mig rätt väg och försökte bringa fred i mitt liv. Nu letar jag efter folk som är nya för andlighet och vill lära sig om änglar. Som en andlig rådgivare vill jag att du ska bli upplyst av änglar och vill hjälpa till i någon form av läkningsprocess.

Sanningen kan ibland vara mycket smärtsam. Det kan ibland fungera som en sjukdom som äter våra själar. Det är därför de sa att sanningen ska frigöra dig. Änglar är en av de andliga varelserna som kan hjälpa dig att möta sanning. Faktum är att änglar är sanning i sig själva.

Vi försöker alltid hitta brister eftersom vi tror att vi förmodligen hittar en. Efter att ha hittat någon brist bör man först hitta och försöka behandla nämnda brist. Dessa brister kan bli större för att skapa allvarliga negativa konsekvenser. Det är därför som man borde göra förändringar i dessa brister. Änglar kan också hjälpa dig att behandla dessa brister.

Änglar pratar med mig och jag har lärt mig mycket av dem. Jag har lärt mig några grundläggande saker genom vilka vi kan förbättra våra liv. De lärde mig att vi inte skulle prata utan att tänka, innan vi fattar ett viktigt beslut bör vi veta alla möjliga konsekvenser av detta beslut eftersom det beslutet kan påverka våra liv väldigt.

Vi ska försöka vara lugna och avslappnade, vi ska försöka vara positiva etc. Ibland börjar jag, oavsiktligt, upprepa vad de säger när jag lyssnar på änglarna. Änglar förstår mig och respekterar mina känslor. Jag skulle vilja föreslå alla läsare att börja tro på änglar och vill att du ska ansluta till dem för att njuta av ett fridfullt liv.

Lär dig mer om Sanningen om änglar. Ring till:

VeraLedigNy! Vera (tarot)

När du ringer Vera möter du ett medium som är klarseende, tydlig och ärlig. Hon svarar alltid med ödmjukhet och medkänsla. Hon ger dig styrka när du behöver...

Bloggare
AurielLedig Auriel (medium)

Auriel är ett medium med lång erfarenhet. Hon är född med sina gåvor. Hon är en bra lyssnare och lätt att prata med och ger dig konkreta svar på frågor du...

SimonLedig Simon (medium)

Simon känner av energierna runt omkring dig och får en överblick av din situation. Han tar emot meddelanden från änglarna som han sedan förmedlar till dig....

AmandaLedig Amanda (tarot)

Amanda är ett utbildat medium som har lång erfarenhet av att jobba på spålinje. Hon får till sig bilder och siffror som kan ha betydelse när hon tagit in...

 
 
 

Förslag på andra artiklar för dig

 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147147 är 29.90 kr/min (18 år). Du betalar via telefonräkningen

Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min (18 år)
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar