KVALITETSSÄKRAD TJÄNST GODKÄNDA RÅDGIVARE

0939-1147147  29.90 kr/min  

 

När kommer jag få barn spådom

Om du frågar om när kommer jag få barn spådom är det ingen idé att fråga ett seriöst medium. De svarar inte på frågan "när kommer jag få barn spådom"

När kommer jag få barn spådom
När kommer jag få barn spådom

En professionell medial vägledare har ett stort ansvar på sina axlar. Ingen fråga är för liten eller för stor och frågorna är verkligen många och varierande. Väldigt ofta frågar man om kärleken och där efter om jobb och så vidare. Men när kommer jag få barn spådom är det ingen idé att fråga om och det är mer som en moralisk plikt. Graviditet är ingenting man spår i.

Det finns även en del andra områden som en medial vägledare inte går in i. När det gäller spel, dobbel, allvarliga sjukdomar, död (det gäller inte att ta kontakt med andra sidan, det är en helt annan sak) eller när kommer jag få barn spådom så backar en professionell medial vägledare.

De får till sig budskap från olika dimensioner och detta verkar vara något som de flesta vägledare har fått till sig. Om någon minderårig ber om att bli spådd så blir likaså svaret nej. Det är inte meningen att vi ska titta på sådant för tidigt i livet om vi inte är mediala själva.

Många mediala människor växer upp med detta väldigt medvetet. En del utvecklar sin mediala förmåga först i vuxen ålder. Om så är fallet så handlar det om att allting har sin egen perfekta tidpunkt där det ska utvecklas vidare. Allt har sin egen tidpunkt och det finns en mening med det även om man inte alltid ser det för tillfället. Ibland får man sina insikter långt efteråt och då är det också meningen. Man kan ställa andra frågor än när kommer jag få barn spådom för det är ingen idé. Man kan fråga om sitt vardagsliv och andra saker som känns viktiga i nuet eller framåt i tiden.

Står man vid ett vägskäl till exempel och känner att det är svårt att veta hur man ska välja, då är det ett ypperligt tillfälle att kontakta en medial vägledare för att bli spådd. De kan få budskap om vilka möjligheter man har och hur saker och ting ser ut framöver. Är man i ett läge där man inte vet hur det ska gå med jobb och sådant kan man få hjälp av en medial vägledare. De kan se om det dyker upp nya jobb eller om man kanske kommer att klättra på sin karriärstege. Om man känner att man vill ha hjälp med relationer så kan de hjälpa väldigt mycket. De kan känna in personers energier och ge insikter om hur man kan ta nästa steg i en relation. Det gäller alla typer av relationer som familj, kärlek, vänner osv.

Människor kan ibland bli blockerade av olika orsaker och en av dem är känslomässiga trauman. Då kan det lätt bli så att man fastnar i en negativ känslospiral och behöver hjälp att komma ur den. En medial vägledare kan hjälpa till med att dela ut verktyg till att släppa taget och gå vidare. Många gånger handlar negativa känslor och tankar om hur man egentligen ser på sig själv.

Man ser på omvärlden genom hur man förhåller sig till sig själv och om man har blivit utsatt för negativa människor på ett eller annat sätt så är det inte så lätt att hålla isär begreppen. Har man blivit illa behandlad och inte fått hjälp att känna kärlek till sig själv så kan man uppleva att man känner sig som en känslomässig fånge. Man hittar inte vägen ur det själv liksom, sådana gånger kan en medial vägledare vara till mycket stor hjälp.

 

 

Välkommen att ringa våra spådamer för att få svar på dina frågor

AmandaLedig Amanda (tarot)

Amanda är ett utbildat medium som har lång erfarenhet av att jobba på spålinje. Hon får till sig bilder och siffror som kan ha betydelse när hon tagit in...

AnkiLedig Anki (klarseende)

Anki finns på spålive för att hjälpa dig med dina problem. Hennes erfarenhet gör att hon lätt snappar upp energier från andra...

HanneleLedig Hannele (healing)

Hannele kommer från en släkt där det mediala går i arv. Hon använder tarotkort, vanliga spelkort och med änglars hjälp så får hon fram svaren du söker. Vill...

Bloggare
KatherineLedig Katherine (medium)

Katherine är ett medium som är väldigt omtänksam. Hon vill det bästa för alla. Om du ringer till henne kommer du att tas emot med största empati och...

 

Förslag på andra artiklar för dig

 
 
Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar