KVALITETSSÄKRAD TJÄNST GODKÄNDA RÅDGIVARE

0939-1147147  29.90 kr/min  

 

Myter om medium!

Vem har inte hört myter om medium? Det finns många myter kring ämnet. Här tar jag upp 5 myter om medium och jag ger svar på var och en


Myter om medium!
Myter om medium!

Myt 1: Ett medium kan prata med vem som helst som kunden önskar

Många tror att ett medium kan ansluta sig till vilken ande som helst. Sanningen är att ett medium kan inte tvingar fram kontakten. Anden bestämmer om den vill komma fram. Även om detta kan vara en besvikelse, kom ihåg att våra nära och käras andar kommer fram i 85% av fallen. Dem vill ju oftast också ha kontakten. Om dm inte kommer fram, kan du ändå vara säker på att det det är av en god orsak.

Myt 2: Ett medium ska kunna svara, vilka frågor jag än har

Sanningen är att anden bestämmer vad som ska komma igenom. Precis som innan dem var andar, bestämde dem själva vilken information dem delade med sig av. Som medium kan man inte tvinga anden att avslöja viss information. Bara för att vissa frågor kanske inte besvaras, betyder inte det att rätt ande inte är där.

Myt 3: Ett medium kan läsa tankar Vi kan inte läsa våra kunders tankar.

Många tror att vi kan sitta framför dem och berätta vad dem tänker på utan att dem själva säger ett enda ord. Det är inte sant. Ett medium kanaliserar din energi, och berättar saker m ditt liv. Vi kan se bilder, höra ljud eller känna energi som ger oss ett budskap om kunden, vilket gör att vi kan ge information. Dessa bilder, ljud eller energier handlar om händelser både tidigare och framåt i tiden och vi förmedlar andemeningen i det. Ett medium läser inte tankar.

Myt 4: Medium kan förutse framtiden

Många tror att vi an berätta exakt vad som kommer ske i framtiden. Om det var så väl. Ett medium tonar in energier som är kopplad till framtida händelser. Genom att använda tarotkort, astrologi och mediala sinnen, kan vi ge insikter om framtiden. Vi kan inte bara berätta för kunder om vad som ska ske vid en viss tidpunkt eller varna dem för händelser.

Myt 5: Borde inte medium kunna lösa mordfall eller hitta försvunna personer?

I en perfekt värld, ja. Men så är inte fallet. Ibland tas det in medium för att lösa sådana fall, men vi kan inte alltid kanalisera energin hos den personen som detektiverna försöker hjälpa till med. Ibland beror det på att offret fortfarande lever. I mordfall finns det tillfällen där händelser stör energin som flödar in.

Det betyder inte att ett medium inte kan hjälpa. Det betyder helt enkelt att vi inte kan lösa alla fall. Medium är en underbar resurs för att få kontakt med våra nära och kära. Besök oss idag.

Om du vill prata om "Myter om medium!" kan du ringa någon av oss:

Bloggare
KatherineLedigNy! Katherine (medium)

Katherine är ett medium som är väldigt omtänksam. Hon vill det bästa för alla. Om du ringer till henne kommer du att tas emot med största empati och...

AnnieLedig Annie (tarot)

Annie använder sig av tarotkort för att ge vägledning åt dig. Låt henne ge dig hjälp och styrka.

AlmaLedig Alma (synsk)

Alma är en spådam av högsta klass som finns redo på sin spålinje för din skull. Ljuset kan bli en vändpunkt i ditt liv.

ViktoriaRing senare Viktoria (medium)

Viktoria har lång erfarenhet av att spå. Hon är en stark positiv spåkvinna som ger dig experthjälp när du behöver det.

 
 
 

Förslag på andra artiklar för dig

 
 
Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar