KVALITETSSÄKRAD TJÄNST
GODKÄNDA MEDIUM
Hängivenhet och ärlighet - Ring oss på

  0939-1147147    29.90 kr/min (18 år)  

 

Mediala drömmar! När en dröm blir en vision

Har du drömmar eller syner som slår in? Om så är fallet, är du inte ensam, det finns många som drömmer mediala drömmar och det finns många olika typer av dem. Föraningar.


Mediala drömmar! När en dröm blir en vision
Mediala drömmar! När en dröm blir en vision

Du kan ha en intuitiv känsla om något, vanligtvis när du är vaken, och du kan även se syner, förnimmelser av det. Det är mest en känsla du har av att något kommer hända. Eftersom det händer när du är vaken, är det inte samma sak som att ha en dröm om någonting som händer i framtiden. Sanndrömmar.

Sanndrömmar å andra sidan är drömmar du har när du sover om saker som ska ske i framtiden. Du kan ha en dröm en natt och upptäcka det du drömde hände sen. Det kan handla både om bra och mindre bra saker som ska ske. Det typiska för sanndrömmar är att dem återkommer flera gånger. Telepatiska drömmar.

Telepatiska drömmar uppstår när du antingen kommunicerar med en annan person genom din dröm eller delar din dröm med någon. Det kan innebära att du och en annan person har samma dröm, eller någon som inte är fysiskt närvarande med dig, kommunicerar med dig. Du kan också ha en gemensam dröm, föraning om vad som ska ske i framtiden.

Förslag som avmystifierar dina mediala drömmar och syner:

Om du kämpar med att förstå vad dina mediala drömmar och syner kan innebära, finns det några saker du kan göra för att komma på det. Du kan göra en loggbok med dina drömmar och syner. Genom att skriva ner allt, hjälper du dig själv att komma ihåg allt du får till dig. Det hjälper dig också att identifiera återkommande teman, symboler och händelser i dina drömmar. Uppmärksamma drömmar som återkommer flera gånger. Det kan vara ett budskap om något som du behöver lära dig av drömmen för att förbättra ditt eller någon annans liv.

Det kan också vara bra att samråda med en erfaren medial rådgivare som har erfarenhet av att tyda drömmar. Det har gjorts studier och det har visat sig att hälften av alla mediala upplevelser, så som föraningar och syner, inträffar i drömmen. Om du har mediala drömma, är du inte ensam! Om du känner dig förvirrad över dina drömmar och syner och vad dem kan innebära, kan vårt nätverk av mediala arbetare hjälpa. Kontakta oss för att komma i kontakt med sådana eller en tarotkortsläggare för att få ett samråd eller tyda vad som ska ske i ditt liv.

Referenser:

Allen, Jackie. “Psychic Dreams: When A Dream Becomes a Vision.” Psychic Elements Blog, 23 Dec. 2014, https://psychicelements.com/blog/psychic-dreams/ Hamilton-Parker, Craig. “Have You Had a Psychic Dream or Vision?” Psychics UK, http://psychics.co.uk/blog/psychic-dreams-and-visions/ Psychic Hecate. “Difference Between Premonition and Precognition.” Psychic Experiences, http://www.psychic-experiences.com/psychic-articles/premonition-precognition.php

Lär dig mer om Mediala drömmar! När en dröm blir en vision. Ring till:

AlmaLedig Alma (synsk)

Alma är en spådam av högsta klass som finns redo på sin spålinje för din skull. Ljuset kan bli en vändpunkt i ditt liv.

Bloggare
UlvaLedig Ulva (tarot)

Ulva är en jordnära sierska som älskar att hjälpa och vägleda människor till lycka och glädje i livet. Hon finns här för dig som söker en varm och säker...

Bloggare
IrinaLedig Irina (medium)

Irina är en klarsynt spådam som även använder tarotkort när hon  ger dig en spådom. Hon vill hjälpa dig att hitta svar och verktyg som du kan använda dig av...

Bloggare
AnnieLedig Annie (tarot)

Annie använder sig av tarotkort för att ge vägledning åt dig. Låt henne ge dig hjälp och styrka.

 
 
 

Förslag på andra artiklar för dig

 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147147 är 29.90 kr/min (18 år). Du betalar via telefonräkningen

Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min (18 år)
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar