KVALITETSSÄKRAD TJÄNST
GODKÄNDA MEDIUM
Hängivenhet och ärlighet - Ring oss på

  0939-1147147    29.90 kr/min (18 år)  

 

Köpa tarotkort

En liten beskrivning av att köpa tarotkort, allt från valet av kortlek till vad för tillbehör som behövs. Köpa tarotkort med tillhörande påse?


Köpa tarotkort
Köpa tarotkort

Ja, men vilken kortlek skall man köpa? Vilken är värd sitt pris? Det finns ju en uppsjö av tarotlekar att välja mellan och vilken just du skall ha, det är ju väldigt personligt, då den måste funka ihop med dig på alla plan. Men lite tips och tankar som du kan ha med dig ut i tarot djungeln för att köpa tarotkort. De flesta börjar sin karriär i tarot djungeln med att köpa Rider-Waiter tarot. Denna lek anses vara den mest populära tarotleken genom alla tider och också en mycket passande lek för nybörjare.

Att den blivit så populär beror nog på att bilderna på korten är enkla och bildspråket är lätt att begripa. Men ett förslag är att man tar några lekar och hittar en plats att sitta, sätter sig och tittar på bildspråket i alla lekarna man har plockat ut, detta för att känna vilken leks bildspråk som talar till just dig.

När du tagit god tid på dig så är det dags att köpa tarotkorten och alla bestyr som tillkommer. En påse till korten, lite böcker som du absolut skall läsa väldigt noga, så du vänjer dig vid olika symboler och läggningar. Det är inte bara att köpa tarotkort och tro att resen sköter sig själv, hur skall man hantera leken när man väl har köpt den? Hur skall man förvara leken när den inte används?

Det finns både tygpåsar och skrin, men det billigaste alternativet är nog att hitta en sjal i en färg du tycker om och linda in leken i, lägg den på en plats där den slipper solljus. Det är bra att placera en kristall på sjalen som gömmer leken. För att ladda korten med dina energier och de universala energisvängningarna, så finns det ritualer man skall göra, men det är nog olika från person till person. Men här kommer de som alla bör göra. Först skall du bläddra igenom leken titta på bilderna och skriva ned det som kommer till dig, gå igenom hela leken.

Gå en hel dag från morgon till kväll med korten i närheten av din kropp. När du sedan går och lägger dig ha leken under din huvudkudde, klart. Nu tillhör korten bara dig. För att aktivera de universala energier så bör leken inlindad i sjalen exponeras extremt i solen så länge som den lyser. Vänta in fullmånen och lägga leken i fönstret över natten, sedan gräva ned den i jorden, skvättas med vatten, dras igenom eld och utsättas för vind. Så där ja, nu är korten full laddade för att göra ditt livs första inre resa. Så som du förstår så är det inte bara att gå och köpa tarotkort utan att förändra sin livsstil. Nej, tarotkorten tar dig med på en själslig resa. Så varför inte börja med att avslöja dina innersta gömmor? Den inre resan börjar alltid med dig själv.

Lär dig mer om Köpa tarotkort. Ring till:

AlmaLedig Alma (synsk)

Alma är en spådam av högsta klass som finns redo på sin spålinje för din skull. Ljuset kan bli en vändpunkt i ditt liv.

AnkiLedig Anki (klarseende)

Anki finns på spålive för att hjälpa dig med dina problem. Hennes erfarenhet gör att hon lätt snappar upp energier från andra...

BrianaLedig Briana (Medium)

Briana har en förmåga att kommunicera med änglarna. Hon hör röster som pratar till henne som hon sedan förmedlar till den som vill ha svar på sina...

GabrielLedigNy! Gabriel (medium)

Gabriel är ett medium som är kunnig inom många områden. Han är en empatisk man med hjärtat på rätt ställe

 
 
 

Förslag på andra artiklar för dig

 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147147 är 29.90 kr/min (18 år). Du betalar via telefonräkningen

Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min (18 år)
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar