KVALITETSSÄKRAD TJÄNST GODKÄNDA RÅDGIVARE

0939-1147147  29.90 kr/min  

 

Har du levt tidigare liv? 3 tecken på inkarnation

Hur vet man? Har du levt tidigare liv? 3 tecken på inkarnation. Med hjälp av ett medium så kan du få reda på om du har levt ett tidigare liv

Har du levt tidigare liv? 3 tecken på inkarnation
Har du levt tidigare liv? 3 tecken på inkarnation

Efter ett besök på ett museum där jag kände till saker om föremålen, som jag inte kunde vetat, var det dags att ta hjälp av någon som kunde förklara vad detta handlade om. Det var då jag började forska om spådamer/spåmän online. Jag bestämde mig för att se om någon av dem kunde hjälpa mig. På den vägen lärde jag mig att det fanns många tecken från tidigare liv. Här följer några exempel.

Känna igen människor jag inte mött

Ett av de vanligaste tecknen på tidigare liv, är att känna igen människor som man aldrig mött tidigare. Detta hände mig redan som tonåring.

Min familj åkte på semester på västkusten. Där mötte jag ett äldre par som jag började tala med. Av någon anledning klickade vi direkt. Jag tyckte att jag kände dem redan innan de sa sitt namn.

Under samtalet nämnde jag saker om deras hemstad som de inte hunnit nämna än. Det fick dem att tro att jag besökt den delen av landet tidigare. Vid det här laget hade jag lärt mig att inte berätta så mycket om mina tankar, så jag lät dem tro det. Faktum är att jag tror att jag faktiskt har varit där, men i ett tidigare liv.

Att känna rädsla utan anledning

Jag har befunnit mig i helt harmlösa situationer men ändå känt panik helt plötsligt. En sådan gång var när jag var i ett vildmarksläger. Ett av barnen där, hittade en orm och visade den. Den var ofarlig men jag blev skräckslagen.

Det jag kände där var inte normalt mot hur jag brukar reagera mot ormar. Jag blev tvungen att gå därifrån. Detta tog all min styrka och viljekraft.

Ett medium som jag talade med, frågade om mitt förhållande till ormar. Hon förklarade att min rädsla för ormar kom ifrån en händelse i ett tidigare liv. Jag hade dykt ner i en flod och landat i ett helt stim med ormar. Hela min själ bar med sig det minnet sa hon.

Alla dessa drömmar

Jag drömmer mycket. En del av dem handlar om mitt liv här och nu. Andra drömmar tar mig till andra platser och tider. Alla dessa drömmar är så verkliga att jag tycker mig verkligen ha varit där och att händelserna är på riktigt.

Med hjälp av medium har jag fått förklarat för mig att drömmarna är en port till tidigare liv. Det medvetna vilar under tiden som det undermedvetna är aktivt och plockar fram minnen om vad jag upplevt i tidigare liv. Anledningen till att de känns så verkliga är för att jag har varit på de platserna och upplevt detta i tidigare liv.

Jag har haft stor nytta och hjälp av medium. Idag känner jag ett lugn i att ha levt tidigare liv. Det har gett mig förklaringen till allt. Jag känner mig rent av lyckligt lottad när jag möter en främling som jag redan känner.

Kontakta ett medium online och fråga om ditt tidigare liv. Du kommer att få många aha-upplevelser och förstå mer vad det handlar om.

 

 

Välkommen att ringa våra spådamer för att få svar på dina frågor

AlmaLedig Alma (synsk)

Alma är en spådam av högsta klass som finns redo på sin spålinje för din skull. Ljuset kan bli en vändpunkt i ditt liv.

ElseLedigNy! Else (tarot)

Else säger som det är, det enda hon behöver är att få veta ditt stjärntecken. Hon är väldigt rak och ärlig och sveper inte in sina ord i bomull. Raka svar...

Bloggar
BrittLedig Britt (intuition)

Britt  är en varm empatisk kvinna som hjälper dig med de frågor du har. Hon är ärlig och behandlar alla med respekt. Hon är duktig på att hjälpa människor...

HannelePinga mig Hannele (healing)

Hannele kommer från en släkt där det mediala går i arv. Hon använder tarotkort, vanliga spelkort och med änglars hjälp så får hon fram svaren du söker. Vill...

 

Läsvärda artiklar

Seriös spådam

Seriös spådam

596 visningar

När du lyfter på luren och vill prata med en seriös spådam kan du vara avslappnad. En seriös spådam är lyhörd, varm, empatisk och genuint hjälpsam

 
Drömtolkning

Drömtolkning

924 visningar

Vad innebär drömtolkning och hur kan det hjälpa dig? Har du haft en häftig dröm på senaste? Läs mer här om vad drömtolkning innebär

 
Tarotkort

Tarotkort

839 visningar

Är du intresserad av att lära dig mer om tarotkort? Vill du ha en avläsning, så ring en spådam som kan hjälpa dig genom sina tarotkort

 
 
 
Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar