KVALITETSSÄKRAD TJÄNST
GODKÄNDA MEDIUM
Hängivenhet och ärlighet - Ring oss på

  0939-1147147   29.90 kr/min (18 år)

 

Hantera rädsla för döden

Svaren på vad som händer efter att vi dör är diskutabelt, och vi alla får gissa eller hoppas i slutet. Dödens slutgiltighet skrämmer nästan alla, men kan hanteras effektivt genom att utveckla vissa strategier. Vad orsakar rädsla för döden?


Hantera rädsla för döden
Hantera rädsla för döden

Du kan inte undkomma dödens oundviklighet, men jag kan berätta för dig hur man kan lära sig att hantera rädslan för den.

Identifiera först vad som skrämmer dig om döden. Varje person har en stor oro i samband med att dö och vi har alla bidragande orsaker till den.

Här är några av dem vanligaste frågorna som leder till vår rädsla för döden:

• Hur påverkar min dör min familj?

• Blir jag ihågkommen?

• Gör det ont att dö?

• Vart går jag efter att jag dör?

• Träffar jag mina kära i ett annat liv?

• Hur ska jag dö?

• När ska jag dö?

Nästa steg mot att hantera din rädsla för döden är att avgöra varför dessa frågor skrämmer dig. T.ex. gjorde min familj mig mest rädd för att dö. Det skrämde mig, jag var orolig att dem inte skulle överleva ekonomiskt eftersom de var beroende av min inkomst.

Jag undrade om dem skulle bli deprimerade eller få problem med något. Jag kände mig också sårad vid tanken på att min partner skulle träffa någon ny och ersätta min roll i familjen. Jag undrade om min partner skulle gå vidare efter att jag dog och om det skulle såra mig. Är emotionell eller fysisk smärta även möjlig efter döden?

Mitt huvud var fyllt med oroliga frågor. Hur man identifierar sina specifika farhågor Roten till våra största farhågor ligger ofta i vårt undermedvetna. Eftersom överlevnad är vår huvudsakliga instinkt, tenderar vi att undertrycka saker som kan kännas emotionellt traumatiserande. Att gräva i ditt undermedvetna är ett viktigt steg i att utveckla en effektiv hanteringsstrategi, och det är precis vad som fungerade för mig. Två andra rädslor jag hade var, att inte uppnå mina mål med karriären, att inte lämna ett bra arv efter mig.

Den ihärdiga tanken på att arbeta hårt hela mitt liv för att det skulle abrupt avslutas gjorde mig deprimerad. För att klara av mina rädslor blev jag uppmanad att sätta handlings bara mål för att maximera min framgång, mina nöjen och att njuta med familjen.

Den svåra delen av att utveckla din egen haneringsplan är att gräva i ditt undermedvetna för att hitta verkliga svar om din rädsla för döden. Så hur gräver du i ditt sinne för att hitta värdefull information? Det mest effektiva sättet att göra det på är att kontakta en medial rådgivare.

Jag valde den vägen och jag har nu lugn och ro eftersom jag har en sund hanteringsstrategi. Kontakta oss nu för att hitta vad som orsakar din rädsla för döden och hur man hanterar det!

Vill du prata om Hantera rädsla för döden ring till:

MonicaUpptagenMonica (medium)

Monica har haft kontakt med änglarna så länge hon kan minnas. Hon förmedlar budskap från dina änglar och du får den vägledning du behöver för att följa din...

YlvaUtloggadYlva (sierska)
Ylva har lång erfarenhet som sierska och finns här på tarotlinjen för att ge dig experthjälp med all kunskap hon besitter. Ring henne och spå dig...
ViktoriaUtloggadViktoria (medium)
Viktoria har lång erfarenhet av att spå. Hon är en stark positiv spåkvinna som ger dig experthjälp när du behöver det.
VarjaUtloggadVarja (andra sidan)
Varja är en spådam som kan ge dig svaren du behöver. Spå online med 3 stegskommunikation. Välkommen in!
 
 
 

Förslag på andra artiklar för dig

 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147147 är 29.90 kr/min (18 år). Du betalar via telefonräkningen

Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min (18 år)
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar