Hängivenhet och ärlighet - Ring oss på

0939-114714719.90 kr/min

 

Hälsningar från Himlen

Kärlek är en speciell känsla vem som helst har i sitt liv, men ibland är det väldigt svårt att uttrycka den. Men när alla hjärtans dag kommer så är det ganska lätt att uttrycka det, då det finns många sätt att göra det på.


 Hälsningar från Himlen

Man kan använda presentkort, blommor och andra saker som är tillgängliga överallt för att göra det. Hela massan använder dessa presenter, men jag spenderar mest tid med Alexa. Tro inte att jag inte tycker om Alla hjärtans dag. Jag gillar bara att vara med andar för att när jag är i kontakt med vilken ande som helst så känner jag att anden lär mig en läxa, mer om kraftiga känslor varje gång.

Kärleken finns inom dig

När du lämnar denna värld, det du kan bära med dig till nästa värld är medlidande, förlåtelse och det mest viktiga “Kärlek”.  Före du går vidare till andra sidan måste du lämna alla negativa känslor, sorger, arrogans, smärta, osäkerhet och alla saker du måste göra i ditt dagliga liv. Dessa behövs inte i nästa värld.

En gång pratade jag med en ande och såg att det finns en dörr för att komma in i andevärlden. Du var tvungen att lämna all sjukdom, smärta, hat och negativitet i den fysiska världen när du dör. Detta är varför andar alltid skickar oss budskap om kärlek, för att kärlek är det enda som varar för alltid i den andliga världen också. Andarna delar alltid sin kärlek till sina kära. Kärlek är allt de har.

Din käras ande väntar på att få berätta för dig om kärlek. Jag har hört många gånger från olika andar att det dom saknade i sina fysiska liv var kärlek. När de hade sina kära nära sig, så var de upptagna med annat som jobb och nu missar den mest viktiga delen i deras liv.

De slösade bort de tillfällen de kunde ha haft med sina käraste. De kan varken gå tillbaka till den fysiska världen eller leva om sitt liv igen. Det enda de kan ge oss är att leva detta liv för att sprida kärlek. Andar vill inte ha någonting från oss förutom att ge oss kärlek. De vill bara att vi ska sprida kärlek också. Andarna vill att vi ska vara lyckliga och det bästa sättet att ge kärlek till någon är att ge den gåvor och visa din vänlighet. Om vi gör detta så kan vi göra världen till en bättre plats för oss alla.

När din närmsta eller käraste går bort så behöver du inte tveka att älska någon igen. För att personen som har lämnat oss vill alltid att vi ska vara modiga och gå framåt och leva livet lyckligt. De ser oss från andevärlden och önskar oss bara ett underbart lyckligt liv. De vill inte att vi ska vara ledsna när de går bort. De skickar oss många tecken för att uppmuntra oss.

Alla hjärtans dag är firad just för detta. En dag när vi kan uttrycka våra känslor för dom vi älskar, men tvekar att säga att vi älskar dem. Njut av denna dag och när den är över så ta råd från andarna. Andarna vill att vi ska njuta av varje dag i våra liv, precis som Alla hjärtans dag.

Andar och änglar

Många av oss har listor och löften för det nya året, för att göra det möjligt och vackert. Andar är de varelser som kan hjälpa till att göra det möjligt att få det bästa året vi kan. Du behöver inte nödvändigtvis inte vara i kontakt med den andra sidan själv för att få hjälp. Jag som medium har mina personliga andar och änglar och jag har några tips som från dessa andar och änglar som kan hjälpa dig igenom detta år.

Lita på dig själv för att kunna utforska ditt inre själv

De flesta av oss glömmer att vi alla har en andlig sida. Det vi måste göra är att tillåta oss att lyssna på vårt inre. Stanna ett tag och lyssna, prata med din magkänsla. Vi är människor så självklart har vi misstro på att prata med vår själ. Det du borde göra är att sparka ut den misstro och börja lita på din magkänsla och få bättre kommutation med dig själv.

Möt ditt inre genom meditation

Människor är väldigt stressad nu för tiden det är ett hinder för att kunna se signalerna från universum. Man borde sluta oroa sig för om saker och ting blir klart eller inte. Meditation är en av de sakerna som kan hjälpa dig att sluta oroa dig över sådana saker.  Meditation är en process av träning av fokus som kan leda till att bli lyckligare och mer lugn. Det kan gå snabbt bara genom att fokusera på din andning. Att gå en promenad, lyssna på musik och läsa en bok kan vara en typ av meditation som att det kräver fokus.

Meditation kommer att hjälpa dig att lyssna och lita på dig själv, som kommer att hjälpa dig att kommunicera med dina andliga guider och änglar. När du har fastslagit den här relationen måste du kunna lita på dem till fullo. Det är för att de andar du har sökt känner dig bättre än du själv gör, de vet exakt vad du söker och vad du är nyfiken på. Det är därför de kommer att ge dig de bästa idéerna och tipsen.

Prata med dem du älskar på andra sidan

Det finns ett liv efter döden. Våra nära och kära finns på andra sidan där de njuter av sina nya liv. De kan se oss och vill att vi slutar oroa oss för dem. Deras död ska inte resultera i sorg för det blir ett hinder för vår lycka. Det är för att de som bor på andra sidan vill att vi ska vara lyckliga. De vill Guida oss genom svåra situationer och de ger ofta oss olika tecken så vi kan känna deras närvaro. Tecknen kan vara genom bilder, låtar, ord etc. Du måste kunna förstå dessa ledtrådar för att kunna prata med andarna. Hoppas att dessa tips från andarna och änglarna hjälper dig att övervinna alla svåra situationer som kommer under året

Vill du prata om Hälsningar från Himlen ring till:

YlvaUtloggadYlva (sierska)
Ylva har lång erfarenhet som sierska och finns här på tarotlinjen för att ge dig experthjälp med all kunskap hon besitter. Ring henne och spå dig...
Bloggare
ViolaUtloggadViola (medium)
Viola är en mild spådam här på linjen som du alltid kan känna dig trygg med och lita på..
VarjaUtloggadVarja (andra sidan)
Varja är en spådam som kan ge dig svaren du behöver. Spå online med 3 stegskommunikation. Välkommen in!
Bloggare
RebeccaUtloggadRebecca (astrologi)
Välkommen till mig, Rebecca! Jag är en sierska med en stark intuition som vägleds av tarotguiderna och mina änglakort.
 
 
 

Förslag på andra artiklar för dig

 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147147 är 19.90 kr/min. Du betalar via telefonräkningen

Missa inte när vi ger iväg gratis minuter! Fyll i dina uppgifter här:
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 19.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar