KVALITETSSÄKRAD TJÄNST GODKÄNDA RÅDGIVARE

0939-1147147  29.90 kr/min  

 

Frågor att ställa till ett medium

Frågor att ställa till ett medium kan vara bra att skriva ner innan du ringer. Tänk igenom dina frågor att ställa till ett medium så du inte glömmer


Frågor att ställa till ett medium
Frågor att ställa till ett medium

Du vill veta om kärlek, arbete, pengar eller relationer. En av de viktigaste sakerna du kan göra i sittningen är att inte projektera dina önskningar till ditt medium. Istället vill du att dit medium tolkar vad som händer i ditt liv. När du får svaren du verkligen behöver, kan det ge dig trygghet i ditt liv. Det betyder att du borde ställa öppna frågor som kräver mer än ett ja. Framtiden för ditt kärleksliv.

Fråga inte om specifika frågor om kärlek i framtiden. Fråga istället om framtiden i allmänhet, eller fråga något som ”vad ser du om mitt kärleksliv i framtiden”. Ditt medium har förmågan att känna av vad som ska ske oavsett dina egna önskningar. T.ex. kanske du vill gå tillbaka till en gammal pojk/flickvän. Ställ frågan på ett sätt så att ditt medium inte uppfattar att det är det du vill.

Potentiella frågor

Hur arbetar jag med min partner för att få ett bra kärleksliv? Var ska jag gå för att träffa någon som kan fylla mina behov?

Hälsoproblem

Ett medium är inte en läkare. Men dem kan ge dig råd om var du kan vända dig för att få hjälp. Om du är trött hela tiden kan det vara tecken på hälsoproblem eller depression. Ditt medium kan ge dig upplysning om vad det handlar om.

Potentiella frågor:  Varför känner jag mig trött hela tiden? Ser du att detta fortsätter i framtiden?

Karriär och pengar

Om du vill ta reda på varifrån din stress kommer, fråga inte en direkt ja eller nej fråga. Fråga om saker du kan göra på jobbet för att lyckas, eller ta reda på varför du är missnöjd så att du kan göra förändringar.

Potentiella frågor:  Vad kan jag göra för att bli mer framgångsrik i mitt jobb? Varför är jag så olycklig på jobbet?

De frågor du ställer till ditt medium bör hjälpa till att ge tydlighet och upplysning om din situation och vad du kan förvänta dig i framtiden när du går i rätt riktning. Kontakta oss för att hitta dina svar.

Om du vill prata om "Frågor att ställa till ett medium" kan du ringa någon av oss:

ViktoriaLedig Viktoria (medium)

Viktoria har lång erfarenhet av att spå. Hon är en stark positiv spåkvinna som ger dig experthjälp när du behöver det.

Bloggare
KatherineLedigNy! Katherine (medium)

Katherine är ett medium som är väldigt omtänksam. Hon vill det bästa för alla. Om du ringer till henne kommer du att tas emot med största empati och...

AnnieLedig Annie (tarot)

Annie använder sig av tarotkort för att ge vägledning åt dig. Låt henne ge dig hjälp och styrka.

AmandaLedig Amanda (tarot)

Amanda är ett utbildat medium som har lång erfarenhet av att jobba på spålinje. Hon får till sig bilder och siffror som kan ha betydelse när hon tagit in...

 
 
 

Förslag på andra artiklar för dig

 
 
Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar