Fem fördelar med andlig vägledning

Livet är fullt av utmaningar. Vi möter flera svårigheter. Här går vi igenom fem fördelar med andlig vägledning samt ger dig lite råd på vägen

Fem fördelar med andlig vägledning
Fem fördelar med andlig vägledning

Andliga vägledare följer en strikt etisk kod och utför sitt arbete med stark energi, andlighet och medmänsklighet. En sann ljusarbetare skulle aldrig lura någon. De tror på karma och att universum behöver vara i balans. De hjälper dig på din väg i livet och att finna mening i det. De vill hjälpa, skydda och guida dig genom din vardag.

En andlig vägledare som är en sann ljusarbetare, hjälper dig med din personliga och andliga utveckling. Hjälper dig att se saker och ting ur flera perspektiv. En ljusarbetare hjälper dig se kopplingen mellan dina tidigare liv och människor du möter i det här livet. Du får hjälp med att ta reda på om din relation är för livet eller om det är något du ska lära dig av den.

När en andlig vägledare berättar om det som kommer, utgår han/hon från de val du gör i nuet. Om du plötsligt ändrar dig i vissa beslut, kan utgången se annorlunda ut. Du har ju din fria vilja och dina valmöjligheter. Här följer exempel på områden där andlig vägledning kan vara till din fördel.

1. Karriär och arbete

Andlig vägledning kan hjälpa dig med din karriär och ditt arbete. En andlig vägledare kan hjälpa dig att titta på dina starka sidor och dina svagare sidor, du får tips om vad du kan utveckla. Du blir vägledd i hur du kan ta dig igenom utmaningar och när den perfekta tiden är för saker i ditt liv.

2. Relationer och föräldraskap

I vår moderna tid kan det bli krävande och besvärligt med relationer. Vare sig relationen är 30 år gammal eller om du är nygift, krävs det en hel del ansträngning för att få den att fungera i balans. Det finns inget värre än att fastna i en dålig relation. Därför kan du söka hjälp hos en vägledare för att komma vidare i din relation eller att släppa taget. Du får tips och råd om relationer. En andlig vägledare kan hjälpa dig att finna din själsfrände, din livskamrat. Att vara förälder kan kännas som en strid till och från för vem som helst oavsett ålder. Det är ibland svårt att veta hur man gör det bästa för sitt barn utifrån individen och ålder på barnet. Dessa fem sätt att förbättra ditt liv genom andlig vägledning kan guida dig vid just detta tillfälle.

3. Sorgearbete

Sorgen kan kännas outhärdlig om man förlorar någon som står en nära. Det är en väldigt tuff tid och det enda du kanske känner att du vill göra är att liksom sitta i ett hörn och bara gråta. En vägledare kan hjälpa dig att bearbeta sorgen och få ljus i din tillvaro. Du får förståelse och hjälp att komma tillbaka till livet så att säga.

4. Andra sidan

Vill du få kontakt med någon nära på andra sidan, kan ett medium förmedla den kontakten. Tänk på att det ibland kan behövas en viss tid för den avlidne att kunna förmedla sig. Döden är inte slutstationen för våra själar. Efter döden hamnar själen i en annan dimension och det är just andra dimensioner som ett medium kan kontakta. Medium har tillfrågats sedan mycket långt tillbaka i tiden just för att få kontakt med andra sidan. Med ett mediums hjälp kan du få veta hur dina nära och kära har det på andra sidan. Efter det kan bekräftelsen ge dig ett visst inre lugn.

5. Välmående, hälsa och sjukdom

Mentalt, känslomässigt och andligt kan en andlig vägledare hjälpa dig att må bättre. Du får hjälp med att påverka ditt bättre mående inifrån så att säga. Genom en sådan vägledning får du veta lite om din framtid och hur du kan påverka ditt liv i positiv riktning. Du får hjälp med att kunna leva lyckligare i ditt familjeliv. En andlig vägledare ser vad du kan ändra på för att det ska ske. Andlig vägledning ger dig nya insikter. Vi blir alla mer eller mindre sjuka då och då i våra liv. En del får allvarliga livshotande sjukdomar och en del betydligt lättare åkommor. I svårare fall kan det vara lätt att tappa livsgnistan. Man kan t.o.m. ifrågasätta sin egen existens. I sådana fall kan en vägledare hjälpa dig att fokusera på positiva saker som hopp och tro och att hitta livsglädje igen. En andlig vägledning kan helt enkelt hjälpa dig att leva ett lyckligare liv. Den är till för att du ska förstå och lära känna dig själv bättre. Du får nya insikter om vad du kan förstärka hos dig själv och hur du bäst kan använda dina styrkor. När du har ett svårt beslut att ta i livet, kan en andlig vägledare ge dig råd så du finner ett lugn innan du tar ditt beslut.

Om du är intresserad av ta fördel av andlig vägledning följer några goda råd.

1. Fråga någon du känner. En rekommendation är en väldigt bra start. Det innebär ju att andra är nöjda med resultatet.

2. Sök på personens namn. Se efter om det finns positiva omdömen. 

3. Ta kontakt och känn efter om det verkar vara den rätta för just dig. Lita på din magkänsla. Hur känns det? Går det smidigt? Känns det som att du vill och kan dela dina tankar och känslor med den här personen?

4. Bestäm dig gärna innan för vad det är du vill få svar på. Ibland kan den andliga vägledaren få fram ytterligare budskap under tiden ni pratar och då är det meningen att du ska ta till dig dem. Som exempelvis budskap från någon guide som är med dig. Du behöver inte ge vägledaren information om din situation eller någon nära i början. Ställ dina frågor bara. Om du har all den här informationen som grund när du kontaktar en andlig vägledare, kan du bygga en sund relation med din nya vän.

Genom andlig vägledning kan du få nya möjligheter att förbättra ditt liv på flera sätt och kan leva ditt liv i harmoni.

 

 
IngridLEDIGNy Ingrid

Ingrid är ett certifierat medium. Hon förmedlar budskap från dina nära och kära från andra sidan. Hon är duktig på att hitta borttappade saker. Vilken fråga...

SimonLEDIG Simon

Simon känner av energierna runt omkring dig och får en överblick av din situation. Han tar emot meddelanden från änglarna som han sedan förmedlar till dig....

AngelinaLEDIG Angelina

Angelina är en spådam av högsta klass som finns redo på den här spålinjen för din skull. Med ljuset och änglarna på sin sida kan de vara en god idé att...

AmandaLEDIG Amanda

Amanda får till sig bilder och siffror som kan ha betydelse när hon tagit in dina energier. Har du tappat saker eller att något djur sprungit bort så...

Läsvärda artiklar

Spådom kärlek

Spådom kärlek

Spådom kärlek är ett fantastiskt sätt att få reda på vad man kan göra för att förbättra eller skapa nya...
 
Experthjälp medium

Experthjälp medium

Experthjälp medium finns till när du behöver vägledning. Ställ dina frågor, motta spådomar och få en inblick i...
 
Astrobyråns tarotlinje

Astrobyråns tarotlinje

På astrobyråns tarotlinje kan du lära dig mer om de olika traditionella formerna av astrologi och var de har sina...
 
Siare

Siare

En siare kan besvara alla dina frågor, ta kontakt med andra sidan och berätta om vad som väntar i din...
 
 
 
 
0939-1147147

Genom att använda denna webbsida samtycker du till användningen av kakor. Information som samlas in med kakor kan vara t.ex. hur ofta du besöker webbsidan och från vilket land du surfar. Läs mer

_