KVALITETSSÄKRAD TJÄNST GODKÄNDA RÅDGIVARE

0939-1147147  29.90 kr/min  

 

Fem fördelar med andlig vägledning

Fem fördelar med andlig vägledning. Det finns många anledningar till att människor söker vägledning. Här får du fem fördelar med andlig vägledning

Fem fördelar med andlig vägledning
Fem fördelar med andlig vägledning

En korrekt andlig vägledning innebär många fördelar. En andlig vägledare kan ju trots allt tala om vad som ska ske, vad som hänt och vad som gäller i nuet. Här kommer 5 nycklar, fördelar med att söka professionell vägledning.

1. Genom en professionell vägledning kan du få en överblick på din karriär. En andlig vägledare kan hjälpa dig att titta på dina starka sidor och dina svagare sidor, du får tips om vad du kan utveckla. Du blir vägledd i hur du kan ta dig igenom utmaningar och när den perfekta tiden är för saker i ditt liv.

2. En andlig vägledare kan hjälpa dig att finna din själsfrände, din livskamrat. Även hur du kan affirmera det mötet och hur relationen kan växa på bästa sätt.

3. Mentalt, känslomässigt och andligt kan en andlig vägledare hjälpa dig att må bättre. Du får hjälp med att påverka ditt bättre mående inifrån så att säga. Genom en sådan vägledning får du veta lite om din framtid och hur du kan påverka ditt liv i positiv riktning.

4. Du får hjälp med att kunna leva lyckligare i ditt familjeliv. En andlig vägledare ser vad du kan ändra på för att det ska ske. Andlig vägledning ger dig nya insikter.

5. En andlig vägledning kan helt enkelt hjälpa dig att leva ett lyckligare liv. Den är till för att du ska förstå och lära känna dig själv bättre. Du får nya insikter om vad du kan förstärka hos dig själv och hur du bäst kan använda dina styrkor. När du har ett svårt beslut att ta i livet, kan en andlig vägledare ge dig råd och hjälp så du finner ett lugn innan du tar ditt beslut.

Är det skillnad mellan ett medium och en andlig vägledare? Det har diskuterats flitigt om detta och väckt många frågeställningar huruvida det är skillnad eller inte. En del anser att båda metoderna är samma sak men så är inte riktigt fallet. Att kommunicera med våra nära och kära på andra sidan är en förmåga som ett medium har. Vi människor vill ju gärna få kontakt med dem även fast de har lämnat vår dimension.

Alla känner inte till detta, men vi har alla en andlig guide på andra sidan. En andlig guide som finns för att stötta och beskydda. Ett medium kan ställa dina frågor till guiden och på så sätt får du dina svar.

Grundläggande är att ett medium konsulteras oftast när människor vill få kontakt med sina nära och kära på andra sidan. Dock kan ett medium även blicka in framåt i tiden.

Ok, om ett medium även kan se in i framtiden, vad är då skillnaden mellan ett medium och en andlig vägledare? Det är här det kan uppstå lite förvirring kring frågan.

För att du ska kunna skilja på dem, låt oss först titta på likheterna och sedan på skillnaderna. För det första, båda vägledarna kan ge dig en inblick i dåtid, nuet och framtid. Båda vägledarna har olika områden som de är bra på. Egentligen kan du ställa dina frågor till båda två.

Alla andliga vägledare har olika förmågor som t ex klarkännande, klarseende och klarhörande som gör att de kan ge andlig vägledning. Andliga vägledare har dock inte alltid förmågan att arbeta som medium. Det finns fler andliga vägledare än vad det finns medium.

 

 

Välkommen att ringa våra spådamer för att få svar på dina frågor

AlmaLedig Alma (synsk)

Alma är en spådam av högsta klass som finns redo på sin spålinje för din skull. Ljuset kan bli en vändpunkt i ditt liv.

Bloggar
RebeccaPinga mig Rebecca (medium)

Välkommen till Rebecca! Hon är en sierska med en stark intuition som vägleds av tarotguiderna och hennes änglakort.

Bloggar
ClairPinga mig Clair (medium)

Clair är född till att vara sierska och hon anser att det är en ynnest att ge den experthjälp som just du behöver.

VarjaPinga mig Varja (andra sidan)

Varja är en spådam som kan ge dig svaren du behöver. Bli spådd med hjälp av 3-stegskommunikation. Välkommen in!

 

Läsvärda artiklar

Seriös spådam

Seriös spådam

596 visningar

När du lyfter på luren och vill prata med en seriös spådam kan du vara avslappnad. En seriös spådam är lyhörd, varm, empatisk och genuint hjälpsam

 
Drömtolkning

Drömtolkning

924 visningar

Vad innebär drömtolkning och hur kan det hjälpa dig? Har du haft en häftig dröm på senaste? Läs mer här om vad drömtolkning innebär

 
Tarotkort

Tarotkort

839 visningar

Är du intresserad av att lära dig mer om tarotkort? Vill du ha en avläsning, så ring en spådam som kan hjälpa dig genom sina tarotkort

 
 
 
Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar